香港龜友論壇

查看: 8222|回復: 78
打印 上一主題 下一主題

巴姐傑作(白髮請進)

樓主
thanks, you teach me alot!
I will think about it.

呢段係岩岩某龜友SEND比我的信息...
放呢隻龜我真係非某利...希望大家明白
回復

沙發
敏carmanlui 發表於 2011-7-12 17:23
唔係謀利就送比人喇

龜龜已經好可憐,仲要成本價出售,好冇品阿

每人心中也有不同的"正義"
我不會作解釋,因為這裡就只有你一人不明白
思想獨特而不接受別人意見的,就只有走向自我滅絕之路

好野!  發表於 2011-7-14 09:03

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
ew9480 + 1

查看全部評分

回復

板凳
家人,幼稚園,小學已經教了你不小做人的道理
經歷人生幾十年還能說這樣的話...
就像反甲的龜殼,沒救了

同意  發表於 2011-7-12 22:41
回復

地板
敏carmanlui 發表於 2011-7-12 18:09
我只是討論呢隻雙頭龜,已經可憐,仲要無良的人用作圖利,好心佢就送比人喇

係價值觀問題

算喇巴姐!我認我冇品,仲好無良
但龜我依然會照放

我已經認了,再煩我的話,我可以做得出更冇品,謝謝

佩服  發表於 2011-7-14 01:15
讚!!!...好一招以退為進......高手...厚道也...  發表於 2011-7-12 18:36
回復

SnappingTurtle 發表於 2011-7-12 22:21
回復 一夜白髮 的帖子

我都想收D無品野啊,有無D連體,雙頭,無眼,無殼果D? ...

寫輪眼岩唔岩
回復

敏carmanlui 發表於 2011-7-12 18:09
我只是討論呢隻雙頭龜,已經可憐,仲要無良的人用作圖利,好心佢就送比人喇

係價值觀問題

巴姐...你係成年人,我唔會當你小朋友咁對待
我同你講清楚一次,你唔好話我唔比面,我做野對事唔對人,我絕對對你冇惡意
你攪我,我可以當冇事發生,因我受得起
如果你攪既係其他人,影響其他人買賣,我會全面禁止你再進入我地論壇"我係好認真"
因你的行為會影響其他論壇,我唔會理你岩定錯,總之影響論壇運作既我會自動令你消失
而且你貼我既相亦冇得我既同意! 這次我不追究!
但再有下次就算要我去除超版之位,我亦會堅決反對你再進入論壇
我會封殺你全數出現既IP,令你係龜友完全滅絕,講唔到野睇唔到野,完完全全離開呢個空間
希望你明白我係講得出做得到,就算要用人釘人既戰術我亦會在所不計

因為你教唔聽,講唔明
我唔想浪費時間!!
青春有限,先禮後兵!
再有同樣事情發生,唔好怪我唔客氣
我唔會好似其他板主咁手軟!!
做管理員,做野係為大整體為先,為龜友著想,為論壇交流著想,比你留係道只會教壞下一代既思想
殺你一個令大眾更方便,我絕對不會手軟
我不用解釋,因為我本身就是你口中講認定的冇品,無良!
醜人我來當!!不要緊
反正我讀書讀商科,我也是個商人
無商不奸,無奸不商
但最起碼我對得全天地良心,對得住所有龜友
貨物跟寵物是兩回事,你跟本這麼簡單的道理都不會分析...
留意了你很久,給了你太多特權,浪費了太多時間...
希望你以後好自為知,不然我會選擇一刀切
受害者始終都是你,跟本不會影響到我...三思!!
你自己去看留言,每個人也是吊柒你的,為什麼??想不通嗎???
你不化解,始終是玩死你自己...
這是最後警告,清清楚楚!!!!

簡單跟你說一些事列,我知道你經常打電話去漁農處投訴
你知道最後放蛇拉到的小朋友會留案底嗎??罰錢讓家人去保釋謄心,
小朋友哭著來找我搵拉神,我也不能幫他
你影響了他們一生的前途你知道嗎?
龜最後給漁農處收了後會怎樣死,你知道嗎???
你是在害龜害人你知道嗎?你的一個電話有幾大影響你知道嗎?
好人是這樣做的嗎?
你所謂的"正義"在害人不是幫人你知道幾多??

我不要跟你討論,你請勿作任何回覆
博咀的話我今天就要你消失,忍受你的行為已經很久了!!
你幾十歲人懂個什麼?!你看事物只看表面...
我罵你也是為你好,你知道嗎? 照這樣的思想走下去,就算你有錢,老來也悲哀!!

佢係唔會明...  發表於 2011-7-14 12:14
哇!爆seed  發表於 2011-7-14 09:06

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
Dicken + 1 算啦...

查看全部評分

回復

看來巴姐跟本不會反思,我浪費了心血打一大篇文章....
昨晚生意不錯...這次我又當作看不到吧...
唉...巴姐遇著我...真是幸福...我的確還是很心軟...
連停佢幾日我都下不了手
對每個人都是...我實在太心軟...
如果巴姐遇著交易版"那幾個"的話....唉.......
仲要巴姐比人點晒相....唉...醒D喇.....
回復