香港龜友論壇

查看: 3095|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

緣聚今生龜友群

樓主

垃圾中介-名
回復

沙發
得得地 發表於 2016-10-1 22:56
想参加,请联系98029919

這群主正小氣種,口水多個茶,冇料辦代表,同佢上個一次大陸,原來同D大陸人不相熟,在我群比人串我幫他解為,但這人不記仲冇乃乃嬲我,垃圾中介一名,幫人入龟貨不對辦,沒有售後服務,買双連頭線可以變了不連頭線,奸商中介,這些群入唔入都算把啦。
回復

板凳
大家記住呢件群主,小氣冇料,口水多個茶,在我群我册個人佢都要理,垃圾中介一名,不是一個可交的朋友
回復

地板
waiyike1314 發表於 2017-4-24 09:55
大家小心"有緣龜友", 那是無良中介, 賣龜給人不理那人有沒有基本養龜知識, 只知為錢看, 在這裡重新說一次,  ...

我售後服務係識我人都知,我賣的龟全部有主動聯絡龟友問近况,唔係點會咁多人同我做老友呀,買龟比人要知人養龟知議真係笑大人個口,你賣龟比人貨不對辨就係人都知,呃D唔識養龟人,真人未見過一個你咁厚顏無恥的人,明明是中介又不應中介,你呢件小人係人鄀知啦,醜Q死人
回復

waiyike1314 發表於 2017-4-24 09:55
大家小心"有緣龜友", 那是無良中介, 賣龜給人不理那人有沒有基本養龜知識, 只知為錢看, 在這裡重新說一次,  ...

賣隻雙連線比人變了不連絲,人地投訴封了人,這個中介你話係什麼人,我諗這世界沒有免費午餐,同人帶龟不收費用,你們信嗎?中間落}了幾多在你袋自己心知肚多,為錢看就是你這些小人
回復

佢介紹的中介多數都是呃人,用已賣的龟相片去出售,
騙子中介,用帶你地去龟場參觀為由從中袋水,自己應心知肚。
回復

說話講完,不再回覆,祇是想大家知道这個中介的騙人手法,大家小心
回復