龜田 發表於 2015-4-24 22:11:07

龜田正品M糧 (MAZURI 糧)

龜田兄~新鮮正品M糧(Mazuri 水陸龜糧){:94:} : Whatsapp: 6434 4594 or Wechat: gwaitin

陸龜正常版 1/4 磅 : HKD$12 (缺貨)
陸龜 正常版 1/2 磅 : HKD$22 (缺貨)
陸龜 正常版1磅 : HKD$40 (缺貨)
陸龜 正常版 25磅 : HKD$750 (缺貨)

陸龜 細粒版 1/4 磅 : HKD$14 (缺貨)
陸龜 細粒版 1/2 磅 : HKD$25 (缺貨)
陸龜 細粒版1磅 : HKD$45 (缺貨)
陸龜 細粒版 25磅 : HKD$850 (缺貨)

水龜版 1/4 磅 : HKD$14(有貨)
水龜 版 1/2 磅 : HKD$25 (有貨)
水龜 版1磅 : HKD$45(有貨)
水龜 版 25磅 : HKD$850 (缺貨)
以上價格為面交價格,郵寄需另加郵費,5磅以上免郵費
約面交、需郵寄或其他問題,請Whatsapp: 6434 4594 or Wechat: gwaitin

samhung 發表於 2015-4-24 23:33:04

{:102:} 田兄,愈揾愈多{:93:}

masterunion 發表於 2015-5-26 15:01:32

25LBS 有貨嗎?

龜田 發表於 2015-5-31 15:58:13

25LBS 有貨嗎?
6月中有

mins119 發表於 2015-8-4 11:10:18

陸龜 細粒版25磅有貨嗎?

龜田 發表於 2015-8-4 11:22:41

陸龜 細粒版25磅有貨嗎?
9月中才有

lamlamho 發表於 2015-8-4 12:05:08

交收左幾次……比個讚先:handshake

Italyroma 發表於 2015-8-5 00:54:14

師兄 請問陸龜大粒m糧有貨嗎

c7011568 發表於 2015-8-25 18:31:56

我想要水龜1/4磅,謝!

lolohui927 發表於 2015-10-18 11:08:41

田兄十分偉大!{:85:}交收到地方便天準時
我遲咗來了!田兄好有耐性等我
要比十個讚{:95:}{:146:}{:146:}

頁: [1]
查看完整版本: 龜田正品M糧 (MAZURI 糧)