keith0415 發表於 2012-10-23 20:04:10

KEITH~請入,交易區無品人

大家好,今日想同甘多位c兄傾下計.唔中意既可以禁上一頁
首先,近來龜友出現很有心玩野的人,放飛機的人,嚴重得更開分身ac周圍玩,破壞龜壇交易區風氣,
係到分享我的一次經歷:
大約一個月前到,我上龜友見到有人賣緊玩具龜,我本身中意收藏玩具龜,於是pm了佢,問左電話,打比佢講可唔可以係某地方,我出了更高的價錢,我說等佢得閒先交收,佢講好,,我叫佢打HOLD...我過左一陣....見到個POST下面有打HOLD比某c兄啦,我打比佢想問清楚,點知唔聽,我都無所謂,等..我見佢有WHATAPP的.甘我WHATAPP佢講.佢同我講「唔好意思啊,唔賣比您,HOLD左比其他人,」我想講既係您講左HOLD比人,因為其他人既價錢高就破壞之前既承諾??甘我算啦,一肚火.
第二次,我再佢放唔放其他龜,佢講好..40蚊.,佢講MK 我講油麻地得唔得?佢又講魚街拎.之前我一直問佢幾時得閒,係唔係有心放..佢有ON過,但係唔回我,我等左佢成個月,火到我-_-真係有d甘既人.
如果有其他c兄有比人玩的經歷,可以分享一下!!!!

龜大仙 發表於 2012-10-23 20:49:08

回復 keith0415 的帖子

支持你{:99:}

敏carmanlui 發表於 2012-10-23 20:57:16

多謝龜痴禁我入活口交易板,無眼屎乾淨盲{:139:}

大win神 發表於 2012-10-23 21:00:10

ed就係社會..人地右5洗負口頭責任
不過都等你憤怒{:103:}

keith0415 發表於 2012-10-23 21:08:11

回復 龜大仙 的帖子

多謝您啊

keith0415 發表於 2012-10-23 21:08:41

回復 敏carmanlui 的帖子

比您入 您都係吾會買賣龜架啦 令養丫ma

keith0415 發表於 2012-10-23 21:12:27

回復 大win神 的帖子

真係講真 我勁火 社會有哩d人 講左比您又吾係

前田太尊 發表於 2012-10-23 21:59:13

好無品{:83:}

keith0415 發表於 2012-10-23 22:06:05

回復 前田太尊 的帖子

係啊

wongfafa 發表於 2012-10-23 22:48:04

你個標題…令我有小小誤會,
以為個飛機友叫KEITH

keith0415 發表於 2012-10-23 22:50:49

回復 wongfafa 的帖子

哈哈 that is my name xd

makefkyou 發表於 2012-10-23 23:31:29

師兄 之前你放隻變巴個陣你咪又系價高者得

keith0415 發表於 2012-10-24 06:56:06

回復 makefkyou 的帖子

最後我冇放到 佢死左 同埋我有同反我果果c嗁講雨

makefkyou 發表於 2012-10-24 07:40:24

但最後你都系話龍師兄個價高過我而吾放比我bo!

khip 發表於 2012-10-25 01:39:18

keith0415 發表於 2012-10-23 20:04 static/image/common/back.gif
大家好,今日想同甘多位c兄傾下計.唔中意既可以禁上一頁
首先,近來龜友出現很有心玩野的人,放飛機的人,嚴重 ...

其實一日未落訂,口頭Hold呢D都唔可信,雖然話口頭協議有法律效力,不過老實D咁講,人就一定係自私既,講到錢就當然愈多愈好...有幾多個真係肯為左個承諾而放棄錢呀...

睇開D啦,下次一係落左訂先!! 如果唔係就冇仇報。

khip 發表於 2012-10-25 01:42:56

makefkyou 發表於 2012-10-24 07:40 static/image/common/back.gif

但最後你都系話龍師兄個價高過我而吾放比我bo!

{:108:}呢下真係入晒...水洗都唔清..

大烽 發表於 2012-10-26 01:02:49

khip 發表於 2012-10-25 01:39 static/image/common/back.gif
其實一日未落訂,口頭Hold呢D都唔可信,雖然話口頭協議有法律效力,不過老實D咁講,人就一定係自私既,講 ...

{:124:}我係自私既 0v0我睇錢都好重下xD"
但應承左人地既野 就一定做到
頁: [1]
查看完整版本: KEITH~請入,交易區無品人