香港龜友論壇

標題: 好似死左禁.點算. [打印本頁]

作者: mioplyah    時間: 2011-8-23 15:25
標題: 好似死左禁.點算.

我隻鱷好似死左禁/旭都唔旭.點整佢都冇用..但間中又見佢開眼..
隻眼有d白色既野.好似水泡禁..自己又住得遠.出唔到魚街..又唔識去中峰兄到..
手機又影得唔清..點算好.
同埋佢唔食野.點算.

作者: AL0v0    時間: 2011-8-23 15:31
你住邊到丫??
咁嚴重去搵獸醫睇下啦.
係味已經病左好多日??
作者: mioplyah    時間: 2011-8-23 15:33
回復 AL0v0 的帖子

住屯門,
尋日仲想咬我.今日一訓醒佢就禁.
同埋d水有好多紅色啡色既野..唔知咩黎..(巳經掉哂.)
作者: 龜友007    時間: 2011-8-23 15:34
我咩都睇唔到
作者: mioplyah    時間: 2011-8-23 15:36

回復 肥文 的帖子

住你屋企比你困住左.
我住屯門仲遠過你...出到去都冇用.唔知買咩藥=_=

作者: AL0v0    時間: 2011-8-23 15:39
不如你去睇獸醫啦-___-
幅圖我乜都睇唔到........
作者: kenbb    時間: 2011-8-23 15:54
如果唔旭.多數係死
作者: boap    時間: 2011-8-23 16:29
住屯門? 去呢間最近
http://www.yp.com.hk/citivet/
作者: OKCC    時間: 2011-8-23 16:35
你唔好彩,D藥剛剛用曬
作者: KaukcE    時間: 2011-8-23 17:13
mioplyah 發表於 2011-8-23 15:25
我隻鱷好似死左禁/旭都唔旭.點整佢都冇用..但間中又見佢開眼..
隻眼有d白色既野.好似水泡禁..自己又住得遠. ...

坐西鐵去荃灣西!!~係海旁果果出口..,一路行去city walk..過條馬路..之後向右行!!~一路行經好多寵物店..一路行去到coco duck..對面就係 天佑小學 係天佑小學既對面!!~
作者: KaukcE    時間: 2011-8-23 18:44
KaukcE 發表於 2011-8-23 17:13
坐西鐵去荃灣西!!~係海旁果果出口..,一路行去city walk..過條馬路..之後向右行!!~一路行經好多寵物店..一 ...

好多!!~名我冇留意!!~你一路行去就ok..
你有冇iphone?!~ 用gps定位搵天佑小學就ok!!~
作者: 古蘭修    時間: 2011-8-23 18:53
mioplyah 發表於 2011-8-23 15:25
隻眼有d白色既野.好似水泡禁..自己又住得遠. ...

咁佢而家有無郁到??
作者: 龜之友    時間: 2011-8-23 18:55
我都住屯門,我樓下有巴士263m直達中蜂度。
作者: KaukcE    時間: 2011-8-23 19:04
KaukcE 發表於 2011-8-23 18:44
好多!!~名我冇留意!!~你一路行去就ok..
你有冇iphone?!~ 用gps定位搵天佑小學就ok!!~ ...

o...其實你可以前一日打比中蜂..問下佢可唔可以帶你去..同埋你去中蜂個版到..有地圖!!~
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=4306&extra=page%3D3

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2