香港龜友論壇

標題: 請各位女龜友注意,此人生人勿近!! [打印本頁]

作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 01:02
標題: 請各位女龜友注意,此人生人勿近!!

[attach]212487[/attach]
由於幫呢位人材打格,佢唔LIKE,唯有應人材要求整番D唔打格既正本比大家啦!!

本名: 賴X君
現年 46歲
電話 : 9888 2XXX
宗教 : 暫未受洗的基督徒
網名 :
君臨天下 、 龜中密友、 老友龜龜  、 龜兔競跑 、 龜神 、 老鼠拉龜  、 賣魚仔 、 龜零高 、百厭星君 .....(更多未被發現ID)

曾於 1996年犯盜竊  ,  再於2011年因魚街偷白化盾臂被判社會服務令160小時 .
家中有 4 女兒 及 1妻
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

由於本人睇唔過眼呢個人欺負女網友 , 特以出此POST提醒各位龜友 ...

以下係其中一名被鬧受害人之內容:

以下是本人被鬧之內容 :

呢個人嚴重精神分裂

由於有幾段未經受害人同意,故此暫時備份..

請各位女龜友睇清呢條友, 想溝女果陣就問其他人意見 , 又話同自己老婆冇感情 , 又話有女網友暗戀佢 (真人都未見過,戀條毛咩!!)
可憐佢老婆,辛苦帶大4個小妹妹,仲要比自己老公背叛....
(拎左6年綜緩 , 仲要每個月得7千8蚊 , 5個人點洗呀!! 真係難為佢老婆)

最慘係無啦啦比人屈對佢有意思果下先耐人尋味...

我就最無奈 , 佢自己單新聞揚威國際 ,都可以屈我爆佢出黎...

http://news.singtao.ca/vancouver/2011-02-09/hongkong1297244350d2997029.html
http://dailynews.sina.com/bg/chn/chnpolitics/mingpao/20110207/18362209982.html

[youtube]U9P5xEsG2gM[/youtube]

作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 01:18
一打開個po s t,就見到甘既樣,嚇親飽。
再睇真啲之前睇過單新聞個人甘似樣
作者: 小霸皇    時間: 2014-5-6 01:21

我仲以為係林振聰
咦 乜原來百厭星君係佢

作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 01:22
回復 小霸皇 的帖子

性質都唔同=3=
作者: 小霸皇    時間: 2014-5-6 01:22
lishuikuen 發表於 2014-5-6 01:22
回復 小霸皇 的帖子

性質都唔同=3=

NO. 我話第一張相似@@
作者: 小全    時間: 2014-5-6 01:24
男人之中都賤中極品
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 01:26
回復 samyung0117 的帖子

咁當然要執執佢啦...我咁幫佢打格仔,已經盡哂人屎~
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 01:27
回復 小霸皇 的帖子

佢應該仲有好多架,,小人太多打不死

P.S 而我不知誰是林振聰
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 01:27
回復 小全 的帖子

佢真係好X賤,平時已經鐘意問候人全家...而家仲要人身攻擊
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 01:31
回復 lishuikuen 的帖子

麻煩你一係唔改圖一係打晒格仔,睇到對眼已經覺得好恐怖。
唔該你。
岩岩起身all夜尿,睇完搞到我all唔出。
嚇親飽⋯⋯⋯
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 01:32

嚇親你真係唔好意思...因為APP呢家野我好少裝...朋友幫我改既...忍耐下
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 01:34

型男唔需要美圖秀秀,下一句唔使我打你應該都明白。
作者: 小霸皇    時間: 2014-5-6 01:44
lishuikuen 發表於 2014-5-6 01:27
回復 小霸皇 的帖子

佢應該仲有好多架,,小人太多打不死

對唔住. 我夜媽媽傻Q左  係陳振聰
作者: spoonmanu    時間: 2014-5-6 01:47
其他嘢唔知全部就唔評論,我只係想講:「對眼好有神」
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 01:51

呢條友唔係好叻問候人全家既咩,仲咩事要WHATAPP我姐=3=

睇到呢個POST之後,仲SEND比我...
唔好做縮頭烏龜啦! 咁叻去欺負弱小...唔敢出黎面對呀!?

作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 01:56
今日係咁多先 , 再有新野既話, 我會夜晚再出現
作者: 龜媽    時間: 2014-5-6 02:11
唔關佢屋企人事,佢老婆同囡囡張相唔駛貼出來.

賴尿君,你咁厚底,大家已經有晒你資料,再騷擾任何人,一報警就拉得你!

到時仲可以社會服務令?準備通櫃啦!

作者: 研究陸龜    時間: 2014-5-6 02:14
https://www.youtube.com/watch?v=U9P5xEsG2gM
食住花生等睇戲

樓主係咪肯定片中人士就係佢? 點錯相就唔好啦

好記得君臨天下有幾隻白化巴西又有幾隻靚星架喎

作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 02:14
回復 龜媽 的帖子

龜媽,你講得幾岩既,忍耐下,聽晚del佢家人張相
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 02:16
回復 研究陸龜 的帖子

唉呀!,曬龜都見過幾次啦!仲有咩可能點錯相
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 02:17
回復 研究陸龜 的帖子

好似賣左啦!
作者: 研究陸龜    時間: 2014-5-6 02:21

上晒報紙都重敢蒲頭
真係唔驚遲早比人發現架喎

面皮到底有幾厚
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 02:31

妳開呢D帖咪知妳個人有幾黑色心囉,我冇咁多時間同妳搞呢D冇謂野,偷龟已同人解釋過,有D人想搞事我冇辨法,睇報應呀樓主?個天會收妳呢隻豬八戒!身為愛龜論壇管理員,同我唔岩就用呢D事打擊我,咩心腸係人都知,妳個豬樣又肥又矮我都係講事實姐,相由心生,我祇鄧小p唔知鬼喑眼會溝妳D濺貨,真可惜大好一個男人!慢慢係度繼續講喇,唔再打擾妳地
作者: 小樓一夜    時間: 2014-5-6 02:35
如果想參加香港先生, 我會唔打格仔, 既環保 又快捷
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 02:38
小霸皇 發表於 2014-5-6 01:21
我仲以為係林振聰
咦 乜原來百厭星君係佢

老老實實,你靚仔 d 定佢靚仔 d 先
作者: 小霸皇    時間: 2014-5-6 02:43
地獄火 發表於 2014-5-6 02:38
老老實實,你靚仔 d 定佢靚仔 d 先

緊係佢喇.  你睇佢幾受歡迎
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 02:47
君臨天下 發表於 2014-5-6 02:31
妳開呢D帖咪知妳個人有幾黑色心囉,我冇咁多時間同妳搞呢D冇謂野,偷龟已同人解釋過,有D人想搞事我冇辨法 ...

你侮辱左有教授銜頭既人,包括我
話時話,你同你太太非常有夫妻相
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 02:50
小霸皇 發表於 2014-5-6 02:43
緊係佢喇.  你睇佢幾受歡迎

睇對眼都 g la
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 02:59
本來訓著左,去痾夜尿就比呢個 post 第一張相嚇一嚇 Tim
雖然呢種人係 5 抵幫,但禍不及妻兒,無理由要佢屋企人受,刪除全女班張相吧
作者: abcma12345    時間: 2014-5-6 03:06
花生已買
酒水由地獄火提供
強帖留名
作者: 龜媽    時間: 2014-5-6 03:09
我唔明白!你有4個女都咁得閒週圍攪?
你唔駛理D女?
你唔駛睇功課?
你唔駛陪D女玩?
你唔駛去揾錢養D女?
好心你反省吓啦!

作者: 龜媽    時間: 2014-5-6 04:00
我無話你溝女呀!
話你週圍攪,攪事生非呀!
一日枕係龜網週圍鬧人,太幼稚勒!
仲有人性就理好自己4個女先啦!
作者: 森苗    時間: 2014-5-6 06:39
原來佢有咁多個分身... 勁過忍者亂太郎.. 人衰但同囝囡無關 樓主del左張老婆囝囡相la~ 如果佢有心玩野 我驚樓主會好麻煩... (因為佢咁得閒...........)
作者: 老細    時間: 2014-5-6 08:20
作者: 老細    時間: 2014-5-6 08:34
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 08:38
回復 老細 的帖子

我都估唔X到賣魚仔都係距分身,裱拿星
作者: 老細    時間: 2014-5-6 08:43
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 08:46
回復 老細 的帖子

今晚將會有更多佢想溝人既證據出現
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 08:47
回復 老細 的帖子

睇距啲往事已經知啦
魚街偷龜仲走去魚街賣
明知藍3甘多分店

大把分身啦距。
作者: 老細    時間: 2014-5-6 08:48
作者: 老細    時間: 2014-5-6 08:50
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 08:51
回復 老細 的帖子

其實仲有個女龜友,只係佢少上論壇,曾經有位女龜友要搬屋,呢條友仔啖上頸,拍哂心口同人搬屋,其居心唔駛我講大家有眼睇
作者: 老細    時間: 2014-5-6 08:53
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 08:53
老細 發表於 2014-5-6 08:48

好似有位師姐,叫龜龜ying都好似係佢目標。

5 係好似,直頭係佢目標 tim
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 08:54
回復 老細 的帖子

陰公豬lu⋯⋯
作者: 老細    時間: 2014-5-6 08:55
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 08:55
lishuikuen 發表於 2014-5-6 08:51
回復 老細 的帖子

其實仲有個女龜友,只係佢少上論壇,曾經有位女龜友要搬屋,呢條友仔啖上頸,拍哂心口同 ...

佢幾時開左間叫淫淫搬屋 ga

作者: 老細    時間: 2014-5-6 08:57
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 08:58
lishuikuen 發表於 2014-5-6 08:51
回復 老細 的帖子

其實仲有個女龜友,只係佢少上論壇,曾經有位女龜友要搬屋,呢條友仔啖上頸,拍哂心口同 ...

嘩!依家D人可以作野作到出哂面,邊個女龜友呀豬八戒?妳唔好話係妳呀?我受唔起,睇下自己副尊容先個樣衰原來作野仲叻,快D叫個C姐出呢睇下佢搬佐去邊度,屈人真係冇所不用其技,人同個心一樣咁黑
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 09:01
老細 發表於 2014-5-6 08:57
回復 地獄火 的帖子

人家都唔蘇佢喇,之前用賣魚仔話人好易上。之後用君臨天下鬧賣魚仔。條友都傻既。 ...

係我多事比我拎左出 lai 講賣魚仔係佢分身 lai
掀發既係福田仔個 post
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 09:02
其實點解要出呢個post既主要原因,係我睇唔過眼有人背妻做埋D咁既事,仲有咁樣侮辱其中一個女龜友。
作者: 老細    時間: 2014-5-6 09:04
作者: 老細    時間: 2014-5-6 09:05
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 09:05
lishuikuen 發表於 2014-5-6 09:02
其實點解要出呢個post既主要原因,係我睇唔過眼有人背妻做埋D咁既事,仲有咁樣侮辱其中一個女龜友。 ...

睇唔過眼咪咪鬼睇,我夠睇唔過眼妳副尊容啦豬八戒
作者: viggo    時間: 2014-5-6 09:06
叫條76去織番個假髮先啦
十足十老鼠拉龟嘅過街老鼠  
人人喊打
作者: 老細    時間: 2014-5-6 09:07
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 09:07
老細 發表於 2014-5-6 09:04
回復 地獄火 的帖子

火兄你太太太多事喇,隊爆左佢咁多野。

老細,你話果個人 5 係我,應該係福田仔
作者: 老細    時間: 2014-5-6 09:08
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 09:10
君臨天下 發表於 2014-5-6 08:58
嘩!依家D人可以作野作到出哂面,邊個女龜友呀豬八戒?妳唔好話係妳呀?我受唔起,睇下自己副尊容先個樣 ...

原來你到呢一刻都 5 g 自己邊度犯錯,食甜筒高手 lai wor
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 09:12
老細 發表於 2014-5-6 09:08
回復 地獄火 的帖子

係喎,睇漏左。攪錯左。

5 梗要,答案一樣就 ok
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 09:13
地獄火 發表於 2014-5-6 09:10
原來你到呢一刻都 5 g 自己邊度犯錯,食甜筒高手 lai wor

佢屈緊我仲話我錯,不過你地同一線冇得好講
作者: 老細    時間: 2014-5-6 09:17
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 09:21
君臨天下 發表於 2014-5-6 09:13
佢屈緊我仲話我錯,不過你地同一線冇得好講

我咪話你死 5 認衰 lor,人地都冇 Whatsapp 鬧你,你就失驚無神一把食屎口係咁鬧人兼人身攻擊,而家仲話自己啱哂,你真係叻仔 lai
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 09:26
地獄火 發表於 2014-5-6 09:21
我咪話你死 5 認衰 lor,人地都冇 Whatsapp 鬧你,你就失驚無神一把食屎口係咁鬧人兼人身攻擊,而家仲話自 ...

我係講佢屈緊我同位C姐搬屋啵?佢日日係個網鬧我就得,我都唔出聲廢事嘈,佢就得寸進尺,佢唔係咁我會鬧返佢地?佢唔過份我都廢事啋佢,呢個世界好公平,妳咁對人人亦可咁對你
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 09:29
老細 發表於 2014-5-6 09:17
回復 地獄火 的帖子

真係估唔到一個大好青年,原來係係淫淫搬屋既老闆。 ...

搬屋搬上床
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 09:34
君臨天下 發表於 2014-5-6 09:26
我係講佢屈緊我同位C姐搬屋啵?佢日日係個網鬧我就得,我都唔出聲廢事嘈,佢就得寸進尺,佢唔係咁我會鬧返佢 ...

你係我眼中,誠信已經破產,仲拎誠信 lai 講
等同首富李+x 同我講,話而家乞食中,你估我信 5 信
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 09:39
地獄火 發表於 2014-5-6 09:34
你係我眼中,誠信已經破產,仲拎誠信 lai 講
等同首富李+x 同我講,話而家乞食中,你估我信 5 信{ ...

我冇話我好有誠信,但我做過一定會認,但無喇喇比人講大話屈我同某C姐搬屋,佢居心何在,又囉唔出證句來?呢D人咪自己做衰自己囉
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 09:43
回復 老細 的帖子

老細人地邊忽似青年,似老餅。
係比人擺咪一邊個啲老餅。
睇副尊容已經知答案。
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 09:44
君臨天下 發表於 2014-5-6 09:39
我冇話我好有誠信,但我做過一定會認,但無喇喇比人講大話屈我同某C姐搬屋,佢居心何在,又囉唔出證句來?呢D ...

你係咪 5 識字 ga
誠信破產 g 5 g 點解 ar
作者: 老細    時間: 2014-5-6 09:49
作者: 老細    時間: 2014-5-6 09:51
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 09:52
回復 老細 的帖子

你岩⋯⋯⋯⋯
作者: Miai    時間: 2014-5-6 10:08
我都忍唔住要講幾句

真係拜託被告自己識話搵食要緊,咁到仲有時間打咁打字去騷擾女龜友

仲係到死雞撐飯蓋,邊有人好似係咁賤格GA,有老婆有4個女兒都要去騷擾女性,動不動就用三字經問候其他龜友,簡直係社會人渣敗類
作者: 老細    時間: 2014-5-6 10:09
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 10:16
Miai 發表於 2014-5-6 10:08
我都忍唔住要講幾句

真係拜託被告自己識話搵食要緊,咁到仲有時間打咁打字去騷擾女龜友

妳唔好聽人講妳就信先得,佢屈我同人搬屋搵著數全部都係佢作,置如龜龜ying師妹我一早已經同佢講我有老婆同女,就算中意佢都冇可能追佢,唔信妳可問一問佢?我地果時祇係好好朋友,鬧起交呢咩說話都會講架喇,我亦都比人問候屋企人又點?
作者: 602151    時間: 2014-5-6 10:25
君臨天下:
你用我既傷殘去pm我人身攻擊我, 又鬧我死跛婆, 又鬧我尼d係我既報應..... 你把口太過毒辣, 真係好恐怖.....

作者: Miai    時間: 2014-5-6 10:29
君臨天下 發表於 2014-5-6 10:16
妳唔好聽人講妳就信先得,佢屈我同人搬屋搵著數全部都係佢作,置如龜龜ying師妹我一早已經同佢講我有老婆同 ...

你都一起個底花晒被人起晒,我夠試過被屈被人罵三字經,咁又點呀?我只係知你呢種人絕交也罷!!你話你有老婆有女,我見過好多新聞男人都因為有男人為左去追女仔而搞到離婚,我唔敢保證你係唔係個種人!!
作者: Miai    時間: 2014-5-6 10:32
602151 發表於 2014-5-6 10:25
君臨天下:
你用我既傷殘去pm我人身攻擊我, 又鬧我死跛婆, 又鬧我尼d係我既報應..... 你把口太過毒辣, 真係 ...

君臨天下,你而家你係到人身攻擊,證據確鑿,你仲有咩好講!!

師姐我替你不值,呢種人我真係睇唔過眼!!!一D基本禮貌都無~!!
作者: 老細    時間: 2014-5-6 10:32
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 10:39
哇擦....
越爆越多野
作者: 娃娃    時間: 2014-5-6 10:40
其實可以報警,有証有據
作者: 602151    時間: 2014-5-6 10:41

作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 10:41
回復 老細 的帖子

岩岩⋯
男人唔幽默加風趣係搵唔到食架
作者: 602151    時間: 2014-5-6 10:44
回復 娃娃 的帖子

我想報警好耐喇, 我受夠喇
作者: ceo    時間: 2014-5-6 10:44

唔係搬屋,係揾屋,咁熱心,一定有D嘢
作者: lishuikuen    時間: 2014-5-6 10:49
回復 602151 的帖子

你既好,你既人品如何,好多人都知,唔好為左呢D咁既事咁既人唔開心,你既人生充滿美好
作者: 楓之子    時間: 2014-5-6 10:53
你班友仔係到握分呀我不停評分
火兄暫時領先
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 10:53
正所謂,聖人都會有錯,大家倒不如原諒君hing,比啲時間改過自新。
我們要懂得如何去寬恕他人。

作者: 娃娃    時間: 2014-5-6 10:55

回復 602151 的帖子

如果你想報警,記得一個証據都唔好del
最好連同所有受害人一起報警

作者: 娃娃    時間: 2014-5-6 11:00
水果日報,最鍾意攪呢D野
作者: 阿麟    時間: 2014-5-6 11:03
其實最可憐係佢老婆同4個女, 我睇返偷龜新聞佢老婆仲好好甘撐佢,法官更同情怕佢家人無左佢呢個家庭支柱比左機會佢吾駛坐監,如果佢經個個次仲吾改過仲要係網攪埋D 背叛老婆既事,就真係太過份了
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 11:03

有接受過治療就會醒悟。除非係冇接受過治療。
作者: 老細    時間: 2014-5-6 11:07
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 11:10
回復 老細 的帖子

ching未必架

世事難料
作者: samyung0117    時間: 2014-5-6 11:13

甘就幫唔到距啦
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 11:14
ceo 發表於 2014-5-6 10:44
唔係搬屋,係揾屋,咁熱心,一定有D嘢

朋友互雙幫助咁又有D野?我衹係介紹屋比佢,咁隻豬八戒個男友都有介紹屋比佢又係叫有野?妳去問下佢有冇野,我仲好心到見隻豬八戎個男友唔知有冇野做介紹佢多一個選擇都比人覺得我同佢有野,原來做好人都俾人鬧,點解妳又唔用真身同我講呀?又驚比人知妳係愛龜股東呀?
作者: 君臨天下    時間: 2014-5-6 11:19
阿麟 發表於 2014-5-6 11:03
其實最可憐係佢老婆同4個女, 我睇返偷龜新聞佢老婆仲好好甘撐佢,法官更同情怕佢家人無左佢呢個家庭支柱比左 ...

佢地作野你就唔好信啦,你可問當時人,我已經同佢講我有老婆同女,就算中意佢都唔會追佢,根本冇可能,當時人係好清楚的,我唯一衰就係成曰同人鬧交搵老母出呢就真,呢D真係我既錯
作者: 地獄火    時間: 2014-5-6 11:20
samyung0117 發表於 2014-5-6 10:53
正所謂,聖人都會有錯,大家倒不如原諒君hing,比啲時間改過自新。
我們要懂得如何去寬恕他人。
...

佢 5 係聖人,係性人 wor
作者: 808204    時間: 2014-5-6 11:22
如果要報警告距用言語侮辱同傷害你,我必定會盡我成個朋友圈子的能力去幫你,有律師,警察,社工,懲教。如果你要報復,都應該可以幫你,我最睇唔起個D專門欺淩弱小的廢人,蝦一個手無寸鐵的女人已經夠可恥,仲要系人地傷口上灑鹽,連對人的基本尊重都唔識,如果君生系十幾歲我可以話距無知,但君生幾十歲人,我唔理距系精神有問題,定系思覺失調,作為一個男人,根本唔可以對任何一個女人甘樣做,君臨天下你影衰曬D男人
作者: 阿麟    時間: 2014-5-6 11:23
君臨天下 發表於 2014-5-6 11:19
佢地作野你就唔好信啦,你可問當時人,我已經同佢講我有老婆同女,就算中意佢都唔會追佢,根本冇可能,當時人 ...

師兄, 大家都係男人, 老老實實, 人地又吾係對你有意, 你又何需要去同人去講你有老婆仔女無可能呢?? 你真係吾係對人起啖, 大家心照啦.

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2