香港龜友論壇

標題: 幾隻八角 [打印本頁]

作者: 火水.    時間: 2014-5-15 17:23
標題: 幾隻八角

幾隻八角

全都是象牙底的

底17.5大八角公 (1).jpg (41.71 KB, 下載次數: 40)

底17.5大八角公 (1).jpg

底17.5大八角公 (5).jpg (47.21 KB, 下載次數: 45)

底17.5大八角公 (5).jpg

底15紅頭亞成公 (1).jpg (49.6 KB, 下載次數: 44)

底15紅頭亞成公 (1).jpg

底15紅頭亞成公 (3).jpg (43.29 KB, 下載次數: 46)

底15紅頭亞成公 (3).jpg

底16 (1).jpg (45.69 KB, 下載次數: 40)

底16 (1).jpg

底16 (6).jpg (45.57 KB, 下載次數: 45)

底16 (6).jpg

底15帶蛋母 (1).jpg (42.46 KB, 下載次數: 40)

底15帶蛋母 (1).jpg

底15帶蛋母 (6).jpg (38.89 KB, 下載次數: 41)

底15帶蛋母 (6).jpg

作者: swh    時間: 2014-5-15 17:52
第二隻好靚,公定母?
作者: oooooo    時間: 2014-5-15 18:01
紅頭亞成公幾錢?
作者: swh    時間: 2014-5-15 18:13
個隻紅頭我都想要!
作者: vincentchow630    時間: 2014-5-15 18:14
红头那隻正呀
作者: doubao_456    時間: 2014-5-15 19:22
几时连八角也开始炒作“象牙底”了 。。。。理解不了
作者: 甘搞野    時間: 2014-5-15 20:30
有蛋生吗?有人工苗生吗?
作者: oooooo    時間: 2014-5-15 22:53
doubao_456 發表於 2014-5-15 19:22
几时连八角也开始炒作“象牙底”了 。。。。理解不了

知唔知咩叫暗串?
火水彈緊人呀!
作者: 火水.    時間: 2014-5-16 00:16
回復 oooooo 的帖子

點解嘅!你好叻哦!我有少少鍾意左你
作者: lck    時間: 2014-5-16 08:37
如何得知龜母是否帶蛋呢?有咩特徵?請賜教!
作者: 火水.    時間: 2014-5-16 08:44
回復 lck 的帖子

一時三刻教你唔到的,你同我買隻帶蛋的,到時我慢慢教你

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2