香港龜友論壇

標題: 分享超紅個體黃緣女 [打印本頁]

作者: okbyb82    時間: 2015-6-25 15:12
標題: 分享超紅個體黃緣女

作者: jo816    時間: 2015-6-25 15:32
好靚丫 ... 師兄會放嗎 ?

作者: 圓圓龜    時間: 2015-6-25 16:24
師兄, 又有靚野, 呢隻真係超靚, 請PM
作者: LAWS562092    時間: 2015-6-25 16:38
有興趣。。請pm
作者: csk313    時間: 2015-6-25 20:17

作者: 甘搞野    時間: 2015-6-25 22:10
退色缘
作者: Nt86    時間: 2015-6-25 23:45
Check pm
作者: okbyb82    時間: 2015-6-26 09:16
謝謝各位觀賞
作者: Krauss    時間: 2015-6-26 21:16
好紅好靚呀
作者: yim213385cyt    時間: 2015-6-29 21:45
黑樣可以養到咁紅、咁靚、係天咪生?
作者: okbyb82    時間: 2015-6-29 21:48
應該先天佔的比重較先
作者: smallsun323    時間: 2015-7-6 02:35
師兄會放嗎 ?

作者: okbyb82    時間: 2015-7-6 08:11
smallsun323 發表於 2015-7-6 02:35
師兄會放嗎 ?

已售了,多謝支持
作者: 龜朋友88    時間: 2015-7-6 09:25
你隻都紅.但我三隻安緣紅你好多.我還有二隻台半紅.朋友多太陽.半包.水一定要有.我家五隻在房走來走去.唔打架.一同睡的.我微信so91252796看我的包你大開眼
作者: 龜朋友88    時間: 2015-7-6 09:30
我養了五年了.上海朋友送我二隻野生全火紅的.月大月紅的一隻眼線沒有的.一隻好高的.真的安緣眼睛沒線的.全身火紅的.腳肉紅色的.台緣最多半紅

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2