香港龜友論壇

標題: 大家请小心此人“leofung” 想学人玩放飞机, 92771292非常无聊 [打印本頁]

作者: foxy    時間: 2015-9-12 12:53
標題: 大家请小心此人“leofung” 想学人玩放飞机, 92771292非常无聊

大家请小心此人“leofung” 想学人玩“放飞机”, 仲扮演多个角色 92771292 非常无聊!
还完晒一輪价, 约佢坑口站等, 即刻玩失蹤, 之后突然出現话麻雀舘开紧工, 跟住叫我入元朗交收, 想玩放飛機, 正人渣!

作者: 龜朋友88    時間: 2015-9-12 13:20
飛機佬打電話玩他
作者: joshing    時間: 2015-9-12 13:24
Leo兄是否需要開個post反擊呢?

作者: reeve    時間: 2015-9-12 13:40
攞啲對話比大家平平理
作者: leofung    時間: 2015-9-12 13:43
http://www.hkturtle.org/forum.ph ... &extra=page%3D3
我無興趣同痴線佬講野!見有師兄問我駛唔駛開post反擊!唔駛啦!唔做無聊野!!
作者: Kenneth0917    時間: 2015-9-12 13:50
冇約過。咁都算放飛機?kidding?
樓主你係理解能力有問題?

即使第一次約佐地點和時間,早幾個小時前通知取消交易,亦合乎情理。

放飛機是約好時間和地點出黎。到時到點,而對方人不出現。不聽電話。或臨時取消交易。這才是放飛機。

樓主你係咪仲細啊?
作者: 哇哈哈    時間: 2015-9-12 14:00
leofung師兄我最近交收過,不是飛機佬。
你地只係就唔到時間地點姐,何況佢冇實質地放你飛機,無須小事化大。
作者: foxy    時間: 2015-9-12 14:03
收皮啦飛機幫! 请大家记住这班飛機友, 千万不要信这班乞兒

作者: foxy    時間: 2015-9-12 14:05
飛機幫恃人多! 我不怕的!

作者: kravmaga    時間: 2015-9-12 14:11
支持打倒飛機幫,我都比人玩過同一情節,旺角去柴湾等了半粒鐘,初頭話来紧,跟住电話無人聽!
作者: june    時間: 2015-9-12 14:19
未聽過要人減完價再送龜去佢果區, 真巴閉!!!

作者: foxy    時間: 2015-9-12 14:28
世界好细, 有机会见到你条能样, 一定收你皮, 做麻雀館丫拿!

作者: pp1234bb    時間: 2015-9-12 14:30
甘多大陸仔

作者: foxy    時間: 2015-9-12 14:32

呢个圈子好细, 有机会比我知道你係边个, 一定同你算帐! 请代我问候你娘親
作者: reeve    時間: 2015-9-12 14:58
冷靜,冷靜,大家都小心用詞
作者: june    時間: 2015-9-12 15:40
佢無放你飛機就等於吾會放所有人飛機?白痴仔
作者: alexlawho11394    時間: 2015-9-12 16:56

作者: kravmaga    時間: 2015-9-12 16:58
佢係想放人飛機啦, 不過人地吾上檔啫

作者: 小虎    時間: 2015-9-12 18:15
我都比人放過飛機,明明約好地點時間,到左唔聽電話...

但都冇樓主咁火爆,樓主好惡
作者: 哇哈哈    時間: 2015-9-12 20:42
june 發表於 2015-9-12 15:40
佢無放你飛機就等於吾會放所有人飛機?白痴仔

佢叫人入元朗交收就等於放人飛機?白癡仔

作者: 哇哈哈    時間: 2015-9-12 20:43
kravmaga 發表於 2015-9-12 16:58
佢係想放人飛機啦, 不過人地吾上檔啫

識讀心咁叻叻
作者: foxy    時間: 2015-9-12 21:01
小虎C兄, 吾買好閒, 立心不良玩九人者抵比人问候伯母

作者: bstar    時間: 2015-9-12 23:53
disclose user mobile is unacceptable
作者: kravmaga    時間: 2015-9-13 03:29
bstar 發表於 2015-9-12 23:53
disclose user mobile is unacceptable

why don't you eat shit and die! you son of a bitch!
作者: kravmaga    時間: 2015-9-13 03:31
哇哈哈 發表於 2015-9-12 20:43
識讀心咁叻叻

我小你家姐咩多能口
作者: leofung    時間: 2015-9-13 10:56
玩龜咁多年!交收過無數次!從來無放過任何人飛機,依家居然比人話飛機友!真係有意思!
多謝支持我既師兄幫口!不過,唔需要再回覆佢!!現實中既“丁蟹“,只活在自己世界中!我無咁得閒應酬痴線佬!
作者: foxy    時間: 2015-9-13 18:45
烏合之眾, 不足为惧

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2