香港龜友論壇

標題: 想問下呢嗰時候邊去度有澤龜苗睇下? [打印本頁]

作者: hugo11    時間: 2016-2-14 11:01
標題: 想問下呢嗰時候邊去度有澤龜苗睇下?

想晏啲去䟿下,好似冇見到呢度啲店舖有返新澤龜苗(品種冇理咁多,想去望下越多品種睇越好^^)~有冇師兄知係邊度比較多?(我主要想望下~哈,可能啱搵返隻陪下我隻巴西仔size唔好差太多..5cm到就好了
作者: arthur    時間: 2016-2-14 12:25
去匯發睇下
作者: 古羅洛斯    時間: 2016-2-14 13:39
去魚街就一目了然啦
作者: hugo11    時間: 2016-2-14 14:12
Thanks,宜家出去睇下
作者: 古羅洛斯    時間: 2016-2-14 14:53
hugo11 發表於 2016-2-14 14:12
Thanks,宜家出去睇下

唔知晏啲會唔會有情報呢???
作者: hugo11    時間: 2016-2-16 12:01
古羅洛斯 發表於 2016-2-14 14:53
唔知晏啲會唔會有情報呢???

樓上師兄介紹得啱,匯發返左幾多澤龜下~結果係冇入到好多人行嗰晚-_-
作者: 古羅洛斯    時間: 2016-2-16 13:28
hugo11 發表於 2016-2-16 12:01
樓上師兄介紹得啱,匯發返左幾多澤龜下~結果係冇入到好多人行嗰晚-_-

經過都唔入去???
作者: hugo11    時間: 2016-2-16 15:44
古羅洛斯 發表於 2016-2-16 13:28
經過都唔入去???

有吖,䟿左好幾間~睇到好想要~奇珍返左好多鑽紋,遲早我會搞返隻超正,城市森林都好多靚龜睇~如果我自己去行應該抵擋唔住誘惑。。
作者: 古羅洛斯    時間: 2016-2-16 16:24
hugo11 發表於 2016-2-16 15:44
有吖,䟿左好幾間~睇到好想要~奇珍返左好多鑽紋,遲早我會搞返隻超正,城市森林都好多靚龜睇~如果我自己 ...

咁尋日你唔係自己一個行???你應該自己一個去,咁今日你就可以share你新龜嘅相啦!!!
作者: hugo11    時間: 2016-2-16 18:40
古羅洛斯 發表於 2016-2-16 16:24
咁尋日你唔係自己一個行???你應該自己一個去,咁今日你就可以share你新龜嘅相啦!!!{ ...

哈哈,咪喇咪喇!都係養住呢隻先等遲啲再set過先諗~嗰日都畀人鬧我成個龜公咁。。啲人鬧人都唔用下腦~我問佢我帶住你咁你又係咩
作者: 古羅洛斯    時間: 2016-2-16 23:35
hugo11 發表於 2016-2-16 18:40
哈哈,咪喇咪喇!都係養住呢隻先等遲啲再set過先諗~嗰日都畀人鬧我成個龜公咁。。啲人鬧人都唔用下腦~我問 ...

哈哈,但嚟緊天氣回暖,毒遲早有日一定會中架

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2