香港龜友論壇

標題: (急)鴨寮街邊到有溫控,時間制,造霧器買? [打印本頁]

作者: 史提芬    時間: 2011-9-25 16:07
標題: (急)鴨寮街邊到有溫控,時間制,造霧器買?

請問鴨寮街邊到有溫控,時間制,造霧器買?
或者旺角魚街會唔會有呢?
作者: 何仔    時間: 2011-9-25 16:39
係近太子方向果邊街有溫控,造霧器係咪即係加濕器?
作者: waiman    時間: 2011-9-26 01:27
何仔 發表於 2011-9-25 03:39

造霧器即係功率弱既加濕器.
作者: 8ways    時間: 2011-9-26 08:54
回復 史提芬 的帖子

你指係咪超聲波造霧器, 定還是普通加濕器.

作者: 史提芬    時間: 2011-9-26 09:51
8ways 發表於 2011-9-26 08:54
回復 史提芬 的帖子

你指係咪超聲波造霧器, 定還是普通加濕器.

請問師兄,兩隻有咩分別?
我用泥養紅腿用
作者: 史提芬    時間: 2011-9-26 09:52
何仔 發表於 2011-9-25 16:39

鴨寮街近太子方向?thank you
作者: 8ways    時間: 2011-9-26 10:31
回復 史提芬 的帖子

普通噴水機已經足夠, 再唔係平平地自己手噴都得.
作者: 史提芬    時間: 2011-9-26 10:46
8ways 發表於 2011-9-26 10:31
回復 史提芬 的帖子

普通噴水機已經足夠, 再唔係平平地自己手噴都得.

我而家都係手噴,但番工果陣噴唔到,
師兄有無邊款平靚正既可以介紹牙?
作者: 何仔    時間: 2011-9-26 11:27
史提芬 發表於 2011-9-26 10:46
我而家都係手噴,但番工果陣噴唔到,
師兄有無邊款平靚正既可以介紹牙? ...

其實你去到我話果邊都有你要既野...
都係大概1xx...我買左一個細既放到入箱裡面 $138
作者: 史提芬    時間: 2011-9-26 11:40
何仔 發表於 2011-9-26 11:27
都係大概1xx...我買左一個細既放到入箱裡面 $138 ...

師兄有無相睇下?138$都可以接受牙
作者: luisiuhang    時間: 2011-9-26 11:58
何仔 發表於 2011-9-26 11:27
都係大概1xx...我買左一個細既放到入箱裡面 $138 ...

pm me where, ching~~~~
作者: 何仔    時間: 2011-9-26 12:00
呢隻可以自己換唔同既水樽..比較方便放入箱
但就無大部果d咁強

作者: kiuie    時間: 2011-9-26 16:36
想問下樓上幾位CHING, 咁溫控大概要幾銀呀?

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2