香港龜友論壇

標題: 今天BB同媽媽都好早起身~~~(plz案一下張相先有得看Video) [打印本頁]

作者: jimmyjackie    時間: 2011-12-28 06:17
標題: 今天BB同媽媽都好早起身~~~(plz案一下張相先有得看Video)

可愛的小ball ball Mami親親

作者: jimmyjackie    時間: 2011-12-28 06:26
現在還走來走去~~小波波好乖的他是女仔
作者: jimmyjackie    時間: 2011-12-28 06:44

can't type chinese all the sudden, aniway, here is a video from b4~ plz click the photo to view~~ Enjoy the adoreable baby~~ choi choi
作者: Matsumotohahaha    時間: 2011-12-28 07:25
跌落嚟嗰吓鼻仔紅咗...好似好痛咁...
呵番...
作者: jimmyjackie    時間: 2011-12-28 07:44
係lo~~~陰公豬
作者: ashbone    時間: 2011-12-28 11:05
回復 jimmyjackie 的帖子

爬到咁高,落山有D論盡喎
作者: Johannchan    時間: 2011-12-28 12:24
咦....媽咪都上埋鏡wor
作者: jimmyjackie    時間: 2011-12-28 16:21

嘿嘿 多謝大家 同D分 沒想到有分添  係架我上左鏡 好醜的媽咪 ><下次post我張相好了 看下有沒分架先 哈哈

RE:"爬到咁高,落山有D論盡"
菜菜寶寶次次都係這樣架上左去就用個頭下去 唉~~~陰公豬 不過我不想次次甚麼都幫他們 因為我想他們有時候多D freedom...他玩得開心又不傷害到自己, then I think it is ok~~

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2