香港龜友論壇

標題: SOLD [打印本頁]

作者: hot    時間: 2012-2-3 19:34
標題: SOLD

星B一隻,4趾B一隻(換陸或箱龜一隻)

4月份中,太太準備為小第誕下"千金",到時要照顧BB ,
所以不打算再飼養龜苗(太花心機&時間照顧,現有五隻苗 ),
故想把星B,4趾B(二換一)換一隻大隻D既陸龜或箱龜,方便飼養,
如各C兄,C姐有趣,可PM談談,
差價方面可談,按物種我可+錢
不單換或賣,只要係十幾CM底甲,大隻D既陸龜都可以,,有心者再送兩隻巴西苗

兩隻品質不錯,4趾B超大食,星B比較怕羞(難養,新手注意),品質可先參考照片,照片是星期日影(最新)

上兩月

星B

兩隻巴西苗

作者: turros    時間: 2012-2-3 21:28
巴西可愛, 希望龜龜早點換出.....準備做老豆...
作者: hot    時間: 2012-2-3 21:36
回復 turros 的帖子

謝謝C兄,
其實能不能換出都沒差吧
就算不能換出,自己便要多花時間,心思照顧,嘿嘿
成功換出,當然最好,可以騰出多點時間照顧家人
作者: hot    時間: 2012-2-3 21:39
回復 Kit999 的帖子

我想兩隻換一隻D大既陸龜啊,
請問您有沒有底甲十幾CM既陸龜換啊
作者: turros    時間: 2012-2-3 21:54
回復 hot 的帖子

其實個兩隻龜好正...我想你都唔捨得...
作者: hot    時間: 2012-2-3 22:08

係啊,所以由出POST計起,兩日都冇合心水既龜換,就唔換喇,
最多比多五百蚊屋企個工人,叫佢洗下缸,餵下龜,曬下龜
作者: turros    時間: 2012-2-3 22:14
回復 hot 的帖子

總覺養水龜比陸龜簡單很多.....

那些小龜會跟著你兒女長大.....以後會變成你兒女的寵物...值得保留
作者: hot    時間: 2012-2-3 22:24

就是家中太多寵物了,打理比較花時間,嘿
作者: jimmysiau    時間: 2012-2-4 08:34
4趾很令呢;)
作者: 仁仔    時間: 2012-2-4 09:39
隻星好靚呀
作者: pakho815    時間: 2012-2-4 12:13
^^hi ~已pm你,請回覆,thx~
作者: hot    時間: 2012-2-4 13:17
回復 pakho815 的帖子

已回,謝查詢

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2