香港龜友論壇

標題: 出13cm豹龜女1100 [打印本頁]

作者: D-hero    時間: 2012-2-11 18:35
標題: 出13cm豹龜女1100

mod=viewthread&tid=46537&page=1&extra=#pid415899]

http://www.youtube.com/watch?v=JY0z0hyM2TE&feature=youtube_gdata_player
底甲長13cm 已開食 杜蟲  性別:女 食油墨菜大車前

可換可賣 價錢自出 可電

小提示: 賣出之龜隻均已開口 無任何病徵 買家到場驗貨後必需確定龜隻健康 無鼻水 傷口 等等...... 不要怕麻煩   
臨場不設試開食 因為龜隻經運送途中有可能會感到不安 回家後加溫後第2天方可喂食

煲限今日交收$1100快 ... =1&extra=#pid415899[/url]
電話:

作者: jason1111111111    時間: 2012-2-11 18:46
反生反生了
作者: D-hero    時間: 2012-2-11 18:52
jason1111111111 發表於 2012-2-11 18:46
反生反生了

Petpet果邊無人理你就係呢邊吠你係得嘅xd
作者: jason1111111111    時間: 2012-2-11 20:44
咩叫無人理,係你係果邊無人買你D野先過黎
作者: jason1111111111    時間: 2012-2-11 20:57
回復 D-hero 的帖子

好似我係叫你差唔多,你面皮勁厚了,又係到講第依D野,又博我幫你頂,你唔好咁濺了
作者: D-hero    時間: 2012-2-11 21:00
jason1111111111 發表於 2012-2-11 20:57

好似我係叫你差唔多,你面皮勁厚了,又係到講第依D野,又博我幫你頂,你唔好咁濺了 ...

PINKY好貴嫁買你人格半隻都比多左你嫁喇
作者: jason1111111111    時間: 2012-2-11 21:05

係呀~我人格用錢係買唔到,
作者: 肥文    時間: 2012-2-11 21:13
巴仔賣左好多日wo
作者: 波子    時間: 2012-2-11 21:17
D-hero 發表於 2012-2-11 21:00
PINKY好貴嫁買你人格半隻都比多左你嫁喇

你咁講人地, 你人格都唔方好得去邊啦,

係唔係呀, 巴仔...
作者: jason1111111111    時間: 2012-2-11 21:20

咩叫死人物件,你唔好玩了,我覺得依D係對龜專重,可能只係我自己覺得
作者: D-hero    時間: 2012-2-11 21:27
jason1111111111 發表於 2012-2-11 21:20

咩叫死人物件,你唔好玩了,我覺得依D係對龜專重,可能只係我自己覺得 ...

你尊重d先人會唔會幫佢keep翻副骨係屋企呢?
知唔知咩叫入土為安咩叫死無葬身之地
使人屍骨不全比你講到天經地義咁真好笑
作者: jason1111111111    時間: 2012-2-11 21:31

你唔比係整靓D先入入土為安,各人有各人想法,請你專重人地手藝
作者: 呀耀    時間: 2012-2-11 21:31

買家到場驗貨後必需確定龜隻健康 無鼻水 傷口 等等...... 不要怕麻煩   ????
臨場不設試開食 ???咁我點驗貨??

回家後加溫後第2天方可喂食??咁你5退貨咁點?
作者: 肥文    時間: 2012-2-11 21:32
D-hero 發表於 2012-2-11 21:27
你尊重d先人會唔會幫佢keep翻副骨係屋企呢?
知唔知咩叫入土為安咩叫死無葬身之地
使人屍骨不全比你講到天 ...

你咁講...唔通做殯儀館燒人屍體就好唔尊重??....自打咀巴 ....巴仔你係得ge
作者: D-hero    時間: 2012-2-11 21:34
呀耀 發表於 2012-2-11 21:31

買家到場驗貨後必需確定龜隻健康 無鼻水 傷口 等等...... 不要怕麻煩   ????

如果三日內真係有死亡Or不尋常病症一定會退
作者: 無底深淵    時間: 2012-2-11 21:35

你又唔話人知全唔全品, 又叫人自己現場睇,
姐系擺明車馬玩野姐, 買家唔識睇咪實比你昆?
勸諭有意者都係考慮清楚自己承唔承受到呢個風險先...(利申: 我無買緊任何野, 識我既人都知我無玩陸龜)
仲記得最近有人賣龜昆人全品, 買家系三日內要求退錢, 但係有人死拖爛拖, 再屈人半個月之後先叫距退錢...........果個人系邊個?自己估啦
作者: jason1111111111    時間: 2012-2-11 21:39
回復 呀耀 的帖子

C兄唔好再同幫佢頂,佢宜家會有好多大話出黎,佢想反生幾好,在我鑒視下賣貨出黎,希望唔會有人有事
作者: SnappingTurtle    時間: 2012-2-11 21:51
花生
作者: 肥文    時間: 2012-2-11 21:56
D-hero 發表於 2012-2-11 21:38
你連儐儀係乜都唔識就任意玩弄他人遺體
你仲可笑

你咁勁咁你又知道係咩黎牙...殯儀巴仔
作者: 無底深淵    時間: 2012-2-11 21:56
咦?無反應既?唔知系咪你視力唔好, 我放大少少比你睇下 :)
你又唔話人知全唔全品, 又叫人自己現場睇,
姐系擺明車馬玩野姐, 買家唔識睇咪實比你昆?
勸諭有意者都係考慮清楚自己承唔承受到呢個風險先...

(利申: 我無買緊任何野, 識我既人都知我無玩陸龜)

仲記得最近有人賣龜昆人全品, 買家系三日內要求退錢, 但係有人死拖爛拖, 再屈人半個月之後先叫距退錢, 又話擺明唔退
(資料來源:受害者)...........
果個人系邊個?自己估啦

作者: 啊橙    時間: 2012-2-11 22:01
jason1111111111 發表於 2012-2-11 21:39
回復 呀耀 的帖子

C兄唔好再同幫佢頂,佢宜家會有好多大話出黎,佢想反生幾好,在我鑒視下賣貨出黎,希望唔會 ...

驚咩吖,啊朵咁香,有鬼人買咩~去爬地好過啦~
作者: 啊橙    時間: 2012-2-11 22:03
三、回覆之內容不可離題,不可罵戰,引起罵戰者,將被禁止於交易區發言
請「古蘭修」你,吖唔係,D-HERO.,唔好再人身攻擊了,否則禁言三天。
作者: D-hero    時間: 2012-2-11 22:07
啊橙 發表於 2012-2-11 22:03
三、回覆之內容不可離題,不可罵戰,引起罵戰者,將被禁止於交易區發言
請「古蘭修」你,吖唔係,D-HERO., ...

唔洗3日喇吊你老母啦版主

作者: D-hero    時間: 2012-2-11 22:15
D-hero 發表於 2012-2-11 22:07
唔洗3日喇吊你老母啦版主

呢度除左白髮兄 超人  烏龜的 同幾位c兄外我真係
冇當過你地算係人w0
作者: 啊橙    時間: 2012-2-11 22:17

古兄好中意同人講與某白頭髮的超版,及與銅鑼灣某水族店店東熟稔,但只是他個人虛構@@
作者: 肥文    時間: 2012-2-11 23:02
唔好似為del左就唔知牙..我影哂相架.....到時到後睇相啦
作者: 蘇聯    時間: 2012-2-11 23:10
肥文 發表於 2012-2-11 23:02
唔好似為del左就唔知牙..我影哂相架.....到時到後睇相啦

個帳戶都無埋
我包花生食左幾粒JA !!!!!!!!!!!!!
小!
作者: 肥文    時間: 2012-2-11 23:19
蘇聯 發表於 2012-2-11 23:10
個帳戶都無埋
我包花生食左幾粒JA !!!!!!!!!!!!!
小!

x2
作者: kitman1990    時間: 2012-2-11 23:21
肥文 發表於 2012-2-11 23:02

做完GYM返黎...睇唔到樓主D留言...
我要相呀>OOOOOOOOOOOOOO<"
作者: 肥文    時間: 2012-2-11 23:31
kitman1990 發表於 2012-2-11 23:21
做完GYM返黎...睇唔到樓主D留言...
我要相呀>OOOOOOOOOOOOOO

fb龜友吹水室到見
作者: kitman1990    時間: 2012-2-11 23:33
肥文 發表於 2012-2-11 23:31
fb龜友吹水室到見

THX U~~~~~~~~`
咁祝你下次WIN 多D呀@@"""""
作者: 肥文    時間: 2012-2-11 23:35
kitman1990 發表於 2012-2-11 23:33
THX U~~~~~~~~`
咁祝你下次WIN 多D呀@@"""""

多謝多謝...今日都贏得好開心^^
作者: jellyfish    時間: 2012-2-12 00:54
看來樓主又要開個新用戶名~
作者: 汀汀    時間: 2012-2-12 00:58
花生已食不了..

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2