香港龜友論壇

標題: 紅面蛋。。。 [打印本頁]

作者: ivanwong    時間: 2012-2-16 12:23
標題: 紅面蛋。。。
超溫純既紅面蛋。。。溫純到食量都細個人。。。。。。。

作者: what    時間: 2012-2-16 13:05
好靚。我遲少少都入返兩隻
作者: 神之介    時間: 2012-2-16 15:41
回復 ivanwong 的帖子

師兄你比咩佢食?成個頭都紅喎
作者: mattwun    時間: 2012-2-16 17:08
回復 what 的帖子

哈哈,ching你唔係頭盔迷咩-,-
養多幾隻頭盔喇
作者: what    時間: 2012-2-16 17:20
回復 mattwun 的帖子

原本星期一落中峰度入多隻頭盔架。不過咁岩無貨。哈哈。
再望下隻紅面。以經中毒了。我同中峰講。
如果下次黎隻紅面仲係度我帶走佢。哈哈
作者: mattwun    時間: 2012-2-16 19:35
回復 what 的帖子

哈哈,我仲記得ching你知前話姐面唔係好靚
但係e+就中了毒ching你搞掂左老婆了嗎
作者: YOYOMAN    時間: 2012-2-16 19:36
好紅個頭真係
作者: ivanwong    時間: 2012-2-16 19:43
神之介 發表於 2012-2-16 15:41
回復 ivanwong 的帖子

師兄你比咩佢食?成個頭都紅喎

最主要少喂D....溫度高返D....食物方邊有時我會喂魚糧"寶贈紅"................
作者: what    時間: 2012-2-16 22:34

之前都唔係特別鐘意。但睇左好多關於紅面既相。就係咁出事。哈
只要唔比我老婆知幾錢就ok了。我用私己錢買囉最多。
作者: hobillgo    時間: 2012-2-16 22:58
ivanwong 發表於 2012-2-16 19:43
最主要少喂D....溫度高返D....食物方邊有時我會喂魚糧"寶贈紅"................ ...

ching,where can i buy 魚糧"寶贈紅"?????直接同個員工講魚糧"寶贈紅"佢地就明?????THX!!!!!!!!!
作者: hobillgo    時間: 2012-2-16 22:59
mattwun 發表於 2012-2-16 19:35
回復 what 的帖子

哈哈,我仲記得ching你知前話姐面唔係好靚

X2   ching知前話姐面唔係好靚嫁!!!!!XD
作者: hobillgo    時間: 2012-2-16 23:00
what 發表於 2012-2-16 22:34

之前都唔係特別鐘意。但睇左好多關於紅面既相。就係咁出事。哈

ching你古惑la!!!!!!!!
作者: hobillgo    時間: 2012-2-16 23:02
ivanwong 發表於 2012-2-16 19:43
最主要少喂D....溫度高返D....食物方邊有時我會喂魚糧"寶贈紅"................ ...

and大約幾耐喂一次????一次喂大約幾多??????thx!!!!!!!!溫度要升至到大約幾多倒??????THX!!!!!!!!!!!!!

作者: what    時間: 2012-2-16 23:12
回復 hobillgo 的帖子

之前真係唔覺靚。越睇越鐘意。
無辦法啦。男人係要留返的私己錢旁下身架嘛。
作者: hobillgo    時間: 2012-2-16 23:14
what 發表於 2012-2-16 23:12

「留返的私己錢旁下身架嘛。」le句話多數係女性講嫁喎?!?!?!?
作者: hobillgo    時間: 2012-2-16 23:15
what 發表於 2012-2-16 23:12

ching,someone is selling 紅面蛋 ar!!see see........
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=30447
作者: what    時間: 2012-2-17 00:13
hobillgo 發表於 2012-2-16 23:14
「留返的私己錢旁下身架嘛。」le句話多數係女性講嫁喎?!?!?!?

哩個年代以經可以用係男性身上了。

作者: what    時間: 2012-2-17 00:15
hobillgo 發表於 2012-2-16 23:15
ching,someone is selling 紅面蛋 ar!!see see........
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthre ...

哩位師兄放左好耐啦。我無記錯一開始放1600的。
佢頭花果張濛濛地。我又廢事叫佢影張清楚的既。由佢。
可遇不可求。哈哈
作者: hobillgo    時間: 2012-2-17 00:21
師兄一買返黎開始就已經甘紅??要養幾耐先可以甘紅??THX!!!
作者: what    時間: 2012-2-17 00:24

我其實有聽過點樣可以令紅面更紅既方法。哈哈
作者: Ping2483    時間: 2012-2-17 00:34
個樣好似豬仔
作者: hobillgo    時間: 2012-2-17 00:40
what 發表於 2012-2-17 00:24

師兄可否向小弟分享一下??PM傾??THANK YOU VERY MUCH!!!!!!!!!!
作者: hobillgo    時間: 2012-2-17 00:43

跪地五體投地拜求~~~~~~
作者: hobillgo    時間: 2012-2-17 00:44

跪地五體投地拜求~~~~~~
作者: blueblue    時間: 2012-2-18 19:07
cute cute!!

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2