香港龜友論壇

標題: 除左凸背,其他都成雙成對LU... [打印本頁]

作者: kentam2008    時間: 2012-4-10 00:28
標題: 除左凸背,其他都成雙成對LU...
1隻凸背,2隻地圖,3隻草龜(一隻墨龜,2隻大頭草)4隻刀背旦

我令仔呢...

我令仔呢...

你快D行開啦,唔係老公唔搞我架啦

你快D行開啦,唔係老公唔搞我架啦

喂,成日影影影,我唔係女優黎架

喂,成日影影影,我唔係女優黎架

快D俾野我食,食飽今晚3人行0__0

快D俾野我食,食飽今晚3人行0__0

搞錯..!!人地個個有拖拍,我就成日擘大個口得個洞

搞錯..!!人地個個有拖拍,我就成日擘大個口得個洞

作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-4-10 00:48
地圖好粗@@!!!      咁師兄你成雙成對未@@~?
作者: kentam2008    時間: 2012-4-10 00:55
回復 乂阿偉乂 的帖子

你話地圖條尾..?@@,我?隻凸背既心聲同我係一樣的..
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-4-10 01:07
kentam2008 發表於 2012-4-10 00:55
回復 乂阿偉乂 的帖子

你話地圖條尾..?@@,我?隻凸背既心聲同我係一樣的..

屎忽鬼a__a?
作者: 奶野    時間: 2012-4-10 01:13
隻凸背好得意!!!!!!!!!!
作者: 123400    時間: 2012-4-10 01:37
對草吾錯.

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2