香港龜友論壇

標題: 盛女駕到的Santino [打印本頁]

作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:17
標題: 盛女駕到的Santino
唔知大家有冇睇呢???
對佢所講 因為責任而會娶佢女友呢個方面 有咩睇法???

我覺得因為責任而娶 我會好似女主持所講會好火!!!!
對我冇愛意 又話呢樣個樣 話個女友唔好 重要當眾講 有冇諗過女朋友詔邊既感受嫁!!!!

作者: seira2242527    時間: 2012-4-16 00:20
其實...我唔係幾鍾意睇盛女...有d野太虛假.......根本唔同自己親身體現..
作者: lok0114    時間: 2012-4-16 00:21
因為責任而娶人無問題, 但大前提係, 一定唔可以比個女仔知, 要比佢感覺到自己真係好愛佢, 不過好明顯佢做唔到
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:26
seira2242527 發表於 2012-4-16 00:20
其實...我唔係幾鍾意睇盛女...有d野太虛假.......根本唔同自己親身體現..

我覺得mei ling幾正@@ 講野好有point~
真係好現實~
當笑話睇都唔錯~
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:26
lok0114 發表於 2012-4-16 00:21
因為責任而娶人無問題, 但大前提係, 一定唔可以比個女仔知, 要比佢感覺到自己真係好愛佢, 不過好明顯佢做唔 ...

佢係節目到講...
佢個個9年既女友...好慘~
作者: lok0114    時間: 2012-4-16 00:28
回復 kitman1990 的帖子

呢啲人想扮偉大, 想話比人知, 佢為左責任可以同個自己唔愛既人一齊, 好大犧牲......真係當人白痴
作者: braveman    時間: 2012-4-16 00:29
佢意思其實係話感情同埋責任,但係有D矛盾.有感情就唔存在因為責任而娶,有責任就唔存在感情.(最後有人消失左,可能嬲爆走左....)
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:29
lok0114 發表於 2012-4-16 00:28

呢啲人想扮偉大, 想話比人知, 佢為左責任可以同個自己唔愛既人一齊, 好大犧牲.... ...

個班專家~
係santino最唔知點咁-..-
好似好假~呃人咁~
作者: edwinwan    時間: 2012-4-16 00:31
我覺得果個santino 狗唔搭八..
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:32
braveman 發表於 2012-4-16 00:29
佢意思其實係話感情同埋責任,但係有D矛盾.有感情就唔存在因為責任而娶,有責任就唔存在感情.(最後有人消失左 ...

有感情就唔存在因為責任而娶<--好buy你呢句~
有感情的話~佢唔會一開始就講因為責任娶人~
作者: lok0114    時間: 2012-4-16 00:33

其實個個都呃飯食架啦, 感情呢樣野根本唔會有專家, 好簡單咁講, 感情呢樣野係極主觀極感性既, 但[專家]呢樣野就係極理性極客觀, 根本完全係兩回事
作者: Koa    時間: 2012-4-16 00:33
最慘個女友d朋友同事家人都會睇到,個女仔會壓力大,除非佢真係吾介意人地點睇一心比santino食住啦
作者: seira2242527    時間: 2012-4-16 00:36

我鍾意 寶怡 0.0
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:36
lok0114 發表於 2012-4-16 00:33

其實個個都呃飯食架啦, 感情呢樣野根本唔會有專家, 好簡單咁講, 感情呢樣野係極主 ...

winnie我buy佢既係要認識自己~
要有自信心~呢d係應該有~
mei ling幫人介紹~對人地既要求所講既野真係好中point~
相比之下~santino完成呃飯食咁...佢話男人中意追個下我buy~因為我都覺~
但係下下相處都要計呢樣個樣~攻心計咁等個男人追~係唔係十分需要呢?
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:37
seira2242527 發表於 2012-4-16 00:36

我鍾意 寶怡 0.0

我都中意bonnie @@
覺得佢變到好正@@
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:38
Koa 發表於 2012-4-16 00:33
最慘個女友d朋友同事家人都會睇到,個女仔會壓力大,除非佢真係吾介意人地點睇一心比santino食住啦 ...

無錯~
所以個女仔好可惜呀~
點講都好~唔好第一句就個責任而娶呀~
第一句係話有感情而娶都安慰得多呀~
之後重要講女友有咩不是咁~
作者: braveman    時間: 2012-4-16 00:39
有個短髮導師,幾個主持笑佢無拍拖竟然教人拍拖,跟住佢語氣明顯火!最後一節唔見佢,唔知大家有冇留意...
作者: lok0114    時間: 2012-4-16 00:41
回復 braveman 的帖子

即係WINNIE??
作者: Koa    時間: 2012-4-16 00:42
kitman1990 發表於 2012-4-16 00:36
winnie我buy佢既係要認識自己~
要有自信心~呢d係應該有~
mei ling幫人介紹~對人地既要求所講既野真係好中 ...

santino個d理論,45度角同覆sms“技巧”,比佢地笑到面到黃埋,真係笑鬼死,我今日復漏左人msg即刻比人笑我學左santino
作者: lok0114    時間: 2012-4-16 00:42
http://hk.music.yahoo.com/magazine-news-article.html?uid=1371134

WINNIE叫人同佢隻揪
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:42
braveman 發表於 2012-4-16 00:39
有個短髮導師,幾個主持笑佢無拍拖竟然教人拍拖,跟住佢語氣明顯火!最後一節唔見佢,唔知大家有冇留意... ...

係wo@@
唔見左@@
santino都未走 佢就走左~
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:44
Koa 發表於 2012-4-16 00:42
santino個d理論,45度角同覆sms“技巧”,比佢地笑到面到黃埋,真係笑鬼死,我今日復漏左人msg即刻比人笑 ...

而家sms少d字or唔做last one都話學santino呀~
我d fd今日都講呢d黎~
作者: Koa    時間: 2012-4-16 00:45
kitman1990 發表於 2012-4-16 00:38
無錯~
所以個女仔好可惜呀~
點講都好~唔好第一句就個責任而娶呀~

就係啦!佢話女友未係完美,吾通佢自己就係完美吖?呢個世界上有人完美架mei?有都吾會係santino
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:48
Koa 發表於 2012-4-16 00:45
就係啦!佢話女友未係完美,吾通佢自己就係完美吖?呢個世界上有人完美架mei?有都吾會係santino ...

yayaya!!!!
可能節目出左街之後santino變左網民的主要目標~
唔再係winnie@@
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 00:50
lok0114 發表於 2012-4-16 00:42
http://hk.music.yahoo.com/magazine-news-article.html?uid=1371134

WINNIE叫人同佢隻揪

佢講野反映到佢性格~係幾梗頸~
不過我覺得佢冇講錯~係頭5集節目到~佢冇教人點追仔~
佢只係教人扮靚~同了解自己~從自己入手更加吸引力~
作者: Koa    時間: 2012-4-16 00:52
kitman1990 發表於 2012-4-16 00:48
yayaya!!!!
可能節目出左街之後santino變左網民的主要目標~
唔再係winnie@@

winnie講野有point,反而都defend到自己,santino比人串到無聲出
作者: braveman    時間: 2012-4-16 00:52
santino:我可以選擇唔答(三次)有D火藥味。
作者: 汀汀    時間: 2012-4-16 00:54
我覺得WINNIE OK既..係有時講的野吾知想點咁..
santino將好簡單既愛講得好有機心..
簡單的來講﹐就係教人食住另一半+吊高來賣
作者: haren    時間: 2012-4-16 00:57
Bonnie其實係一個好率值的女仔,佢一定會搵到佢位Mr. right
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 01:00
braveman 發表於 2012-4-16 00:52
santino:我可以選擇唔答(三次)有D火藥味。

女主持係咁頂佢@@ 唔多唔少係有火藥味@@
作者: lok0114    時間: 2012-4-16 01:02

都係佢自己衰先而且果班主持咩料, 個個都係女強人, 係娛樂圈打滾咁多年, 絕非善男信女, 條友緊係無運行
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 01:03
汀汀 發表於 2012-4-16 00:54
我覺得WINNIE OK既..係有時講的野吾知想點咁..
santino將好簡單既愛講得好有機心..
簡單的來講﹐就係教人食 ...

岩岩俾人追有d吊高黎賣無咩野
睇返琴晚套野覺得佢主衰係節目講對女友既野
重係佢相關新聞發現 佢最多同時有三個女友!
作者: kitman1990    時間: 2012-4-16 01:08
lok0114 發表於 2012-4-16 01:02

都係佢自己衰先而且果班主持咩料, 個個都係女強人, 係娛樂圈打滾咁多年, 絕非善 ...

哈 睇佢反應差d招架不住@@
有個短發己婚既都話 唔可以以責任為由而結
MRI ling都讚同 之後佢死兜返好佢 個下好笑@@
作者: seira2242527    時間: 2012-4-17 00:47

對對....我最鍾意佢, 之後就係suki
作者: 龜友    時間: 2012-4-17 13:44
色即是空,空即是色,是非少一點,世界更美妙
煩惱由貪起,知足道心樂

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2