香港龜友論壇

標題: 野生黃緣兩隻~ 有意請PM THX ! [打印本頁]

作者: chunchun    時間: 2012-6-13 18:41
標題: 野生黃緣兩隻~ 有意請PM THX !
野生黃緣兩隻~ 有意請PM THX !

作者: cyrus9867    時間: 2012-6-13 18:52

師兄幾錢?吾該 pm  ,thx
作者: flower07223    時間: 2012-6-13 20:43
師兄,你隻緣仔近日經常睡覺! 唔食嘢! 會唔會出事??

http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=43462
作者: chunchun    時間: 2012-6-13 20:46
我係有一隻有病~ 但我唔會賣病龜o甘PK! 我有兩隻正常大食!
作者: chunchun    時間: 2012-6-13 20:51
有隻腸胃有事已經分開咗養~
作者: chunchun    時間: 2012-6-13 21:03
chunchun 發表於 2012-6-13 20:46
我係有一隻有病~ 但我唔會賣病龜o甘PK! 我有兩隻正常大食!

唔緊要~! 最緊要搞清楚件事~ 以免網友唔會! 同時我如果真係帶隻病龜出嚟, 一攞出街你地一睇就睇得出喇! 做人最緊要聲名, 賣唔出都唔會整嗅個名!
作者: flower07223    時間: 2012-6-13 21:07
chunchun 發表於 2012-6-13 21:03
唔緊要~! 最緊要搞清楚件事~ 以免網友唔會! 同時我如果真係帶隻病龜出嚟, 一攞出街你地一睇就睇得出喇!  ...

支持誠實買賣
作者: chunchun    時間: 2012-6-13 21:09
flower07223 發表於 2012-6-13 21:07
支持誠實買賣

我都萬分支持!
作者: keith0415    時間: 2012-6-21 20:30
check pm

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2