香港龜友論壇

標題: 代友出售黃頭BB三隻 [打印本頁]

作者: 火水.    時間: 2012-7-18 10:20
標題: 代友出售黃頭BB三隻
代友出售黃頭BB三隻,其中一隻是奇甲對稱的565甲,從苗養起至今已經有個多月,現有5.5CM左右,肚臍已收好,什麼都食,龜糧,桑葉,生果等,健康無任何損傷的.....喜歡的請PM約時間地點交收....非誠勿擾

奇甲初生時

奇甲初生時

奇甲初生時

奇甲初生時

奇甲初生時
奇甲現在時

奇甲現在時

奇甲現在時

現在時
奇甲現在時

緬陸苗開餐

緬陸苗開餐
三隻黃頭B開食相 (1).jpg (62.72 KB, 下載次數: 0)

緬陸苗開餐
三隻黃頭B開食相 (2).jpg (64.07 KB, 下載次數: 0)

緬陸苗開餐
三隻黃頭B開食相 (3).jpg (64.33 KB, 下載次數: 0)

緬陸苗開餐
三隻黃頭B開食相 (4).jpg (58.74 KB, 下載次數: 0)

緬陸苗開餐
三隻黃頭B開食相 (5).jpg (61.5 KB, 下載次數: 0)

緬陸苗開餐
三隻黃頭B開食相 (6).jpg (69 KB, 下載次數: 0)

緬陸苗開餐
三隻黃頭B開食相 (7).jpg (59.78 KB, 下載次數: 0)

緬陸苗開餐

作者: 小小明    時間: 2012-7-24 23:50
ching pm1下 價錢 thx你^_^
作者: zosan    時間: 2012-7-25 18:22
我都想買一隻,唔該畀個價錢呀,thks
作者: maxfirez    時間: 2012-7-31 14:16
師兄我都想買,請PM
作者: 火水.    時間: 2012-8-7 11:08
賣剩一隻了,邊位有興趣可平
作者: 銀硝子    時間: 2012-8-9 17:39
請問最後剩低嘅係是圖中邊隻?請PM價錢;)
作者: 火水.    時間: 2012-8-9 18:18
回復 銀硝子 的帖子

左面算過去第二或第三,因之前位師兄話隨便一隻,我都唔記得賣剩那隻了……現剩下果隻很健康的
作者: dexterlo    時間: 2012-8-15 23:04
請問重有冇請PM價錢比我

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2