香港龜友論壇

標題: 今日魚街一遊,無良魚鋪發現 [打印本頁]

作者: khip    時間: 2012-7-22 23:00
標題: 今日魚街一遊,無良魚鋪發現
有檔魚鋪,門口左手邊有幾個格仔賣龜,

間野殘殘舊舊,烏燈黑火,可惜我唔記得影低鋪頭名.....激死!!

入面有好幾隻巴西仔死左..佢都唔理...正一無良黑店,衰過D細路唔識養......下次見到一定影得佢

作者: power15    時間: 2012-7-22 23:02
今日行左陣魚街,好多金花同火焰賣~~
作者: khip    時間: 2012-7-22 23:03
power15 發表於 2012-7-22 23:02
今日行左陣魚街,好多金花同火焰賣~~

我見到好多 "砲"龜.....好得意....
作者: R之迷    時間: 2012-7-22 23:11
khip 發表於 2012-7-22 23:00
有檔魚鋪,門口左手邊有幾個格仔賣龜,

間野殘殘舊舊,烏燈黑火,可惜我唔記得影低鋪頭名.....激 ...

其實賣得龜既 有死傷都在所難免
始終好難顧到每隻全品
作者: kenbb    時間: 2012-7-22 23:19
好似係叫169水族,果間野係唔係火祝過@@?我前日見佢係度裝修緊@@!
作者: khip    時間: 2012-7-22 23:21
R之迷 發表於 2012-7-22 23:11
其實賣得龜既 有死傷都在所難免
始終好難顧到每隻全品

死左都執走佢呀.....佢D箱好似櫃咁,係最入面我見有隻又係死左...佢個個箱最少死2隻....
作者: aaromyiu    時間: 2012-7-22 23:44
果間169水族,
作者: GARYLAI    時間: 2012-7-23 00:09
前幾日魚街係有間野火祝
我岩岩經過,,見到兩個交通警想行過去了解,,但係果間水族既人就一連串粗口咁同個SIR講火祝姐~走啦阿SIR~ 個阿SIR走又唔係,唔走又唔係~結果搞左成10分鐘

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2