香港龜友論壇

標題: 聽講e度管理員好廢,我唔信得唔得噶^^ [打印本頁]

作者: izzy    時間: 2012-7-22 23:30
標題: 聽講e度管理員好廢,我唔信得唔得噶^^

今日我投訴人地放飛機嗟,我無爆粗無無理取鬧,卑人爆粗挑釁~~咁都要卑d管理員一句“睇唔明”就扣分兼品評,喂,家陣系咪傻嘅大嗮先?? 有無正常人講句公道說話先??我覺得同正常嘅成年人系無乜需要講以下紅色果段噶嘛。。誰知個疑似管理員系都要了我,仲要響我今日投訴嘅post講之前果單。。

izzy 1 小時前
    咁請問你對於自認放飛機又粗言穢語嘅人又有乜嘢措施先??公開電話好過分咩?

izzy 1 小時前
    如果系你del我post嘅,,我諗要解釋嘅人應該系你?
    PS,睇唔明唔系理由播

master28 半小時前
    del你po既人唔係我
    但係入面完全係你錯誤既見解 同對某人既暗閙
    我睇過你個po不下5次
    我完全覺得係誤導人
    首先草龜一般市面上主要有3種 唔係你諗既2種
    草龜,大頭草龜,黑頸(廣東草) 我同其他人睇完你個po都覺得你個po係講緊呢個世上冇大頭草呢樣野 你話問過中蜂兄咁你應該知係有大頭草樣野中蜂佢都買過唔少

master28 半小時前
    另外我地壇不嬲都唔准許公開他人私人資料
    唔理係咩人都唔應該咁做
    而且佢既粗言穢語 龜痴亦處理完
    請勿再公開他人私人資料 多謝合作

izzy 半小時前
    世界上有無大頭草e個亞種我諗你想知真理嘅可以去搵個甩嗮頭髮嘅博士解卑你聽,因為上網是搵唔到正解嘅,咁多年兩邊一路5050。
    我無逼過睇我post嘅人信嗮我講,你都無咩立場對我嘅point加以武斷惡評。
    對人地嘅point有唔同意見可以有理有據咁討論,而唔系利用自己特別d嘅優勢施以扼殺,del post,請你google下咩叫言論自由先,唔好做影衰香港人嘅事。

izzy 27 分鐘前
    至於放飛機事件~~你地睇嗮PM同我個post亦話唔知發生咩事嘅,,我無嘢好講,,我唔應該寄希望予小學雞???定唔應該點醒你地點做論壇???

master28 26 分鐘前
    都係個句 我唔係del po個個
    我亦唔知邊個del po

izzy 21 分鐘前
    我話你知,水中情老細,你唔使驚喔,唔系同你投訴~~~

izzy 21 分鐘前
    下次對人品頭論足之前,做下功課先喇~~

邊個再del post隨你喇~~唔好扮嗮蟹咁PM我,我份人光明正大,有意見開post講!無咩事需要私底下同d唔識嘅人傾!!

作者: 龜痴    時間: 2012-7-22 23:50
可能我理解力低...
我到依家都唔知你發生咩事...

作者: izzy    時間: 2012-7-22 23:54
龜痴 發表於 2012-7-22 23:50
可能我理解力低...
我到依家都唔知你發生咩事...

多謝提醒。。。以下我pm復你嘅嘢,,希望睇得明嘅CHING 得閒解釋卑你聽

izzy 2 小時前
    咁請問你對於自認放飛機又粗言穢語嘅人又有乜嘢措施先??公開電話好過分咩?

龜痴 2 小時前
    YES, 私隱問題不可公開 TEL,
    粗口是要扣分... 已經有義工處理...
    今次事件我睇你地兩個 PM 都唔清唔楚, 睇左我三次都唔知你地寫乜... 經一事長一智, 下之約人前要打電話俾人講清楚... 仲要俾埋自己 TEL 人地...

我唔會介入你們之間的糾紛...

izzy 1 小時前
    無人叫你介入,我就卑多次信心你:
    你睇嗮PM無理由睇唔到我嘅電話,
    睇我個post你都知我打過幾多次電話喇,
    個人系咁串人都系因為佢自己寫咗句火星文,咁你都入佢唔到我都唔知講乜好~~~
作者: Ivan9999    時間: 2012-7-23 01:00
多一事不如小一事師兄
作者: izzy    時間: 2012-7-23 02:28
Ivan9999 發表於 2012-7-23 01:00
多一事不如小一事師兄

你岩,,,由得佢地blackbox好喇,,,講晒d真相都唔知為乜,我又唔係卑人呃到
作者: khip    時間: 2012-7-23 17:46
izzy 發表於 2012-7-23 02:28
你岩,,,由得佢地blackbox好喇,,,講晒d真相都唔知為乜,我又唔係卑人呃到 ...

平心而論...其實你個post既內容真係有點散亂,

俾左好多內容大家睇,但冇重點......除左知你俾人del post 扣分,同人吵大草問題,放飛機外

都唔知你想投訴邊個......同埋大草一事,放飛機等..既post都冇晒?  我見你冇link up 其他人更加唔知咩事
作者: gaolao    時間: 2012-7-23 19:10

回復 izzy 的帖子

e度管理員同超版唔廢,
廢的可能係其中某位或某幾位瘀血!!
不要1句打沉所有人呀師兄,
不過有D版主只浦頭踩1兩腳就失蹤,
好少跟到尾,或者跟住就答你,義工無人工架,老奉咩!!
不過呢D都唔叫廢,叫責任心不足~~
小弟較欣賞有3位...
zero1師兄,火水哥同龜痴大人
作者: izzy    時間: 2012-7-23 19:31
khip 發表於 2012-7-23 17:46
平心而論...其實你個post既內容真係有點散亂,

俾左好多內容大家睇,但冇重點......除左知你俾人d ...

無意思我無咩心機整篇report出嚟port人,其實凈系針對幫托del我post嘅人 master 28,因為你見到最頭果段pm系好鬼激氣噶,仲要響我post卑人放飛機嘅時候出嚟了我,請見上面張相,post link黐過嚟會斷開,好似咁::http://www.hkturtle.org/forum.ph ... 48580&extra=&page=2 ,,開到你會見到30樓就系張相喇~~
跟著針對第二個就系e度三樓嘅 龜癡,,佢系義工,做嘢都幾勤力,我公開放我飛機嘅人嘅電話,佢就即時改咗兼扣分,而get唔到我卑人放飛機,就唔知系我表達能力有限定咩原因了。。我都有解釋卑佢聽,請參照e度3樓~~~

啊~~好攰,,,我都唔知為乜講咁多嘢,,,希望你get到喇,真系無力再講了
BTW 多謝正面嘅關心

作者: izzy    時間: 2012-7-23 19:34
gaolao 發表於 2012-7-23 19:10
回復 izzy 的帖子

e度管理員同超版唔廢,

任何事都系對事不對人,請你明白,任何人都有唔想跟進同失誤嘅時候,你可以話我唔好彩。
我都無一杆打死任何人,我都唔想信e度d人好廢咯,如果唔系我可以一走了之,使鬼提咁多意見把鬼咩。。。

BTW, CHING意見頗為正面,多謝你先。。
作者: puppeteer666    時間: 2012-7-23 20:07
作者: zero_1    時間: 2012-7-25 09:54
冇上幾日壇....開頭吾知咩事.....今日用左個幾鐘了解....终算明白了...

作者: 龜痴    時間: 2012-7-25 11:26
zero_1 發表於 2012-7-25 09:54
冇上幾日壇....開頭吾知咩事.....今日用左個幾鐘了解....终算明白了...

無在 ZERO 兄坐鎮...
火星人立即入侵地球喇...

我無用, 無能力保持地球既和平...
地球既和平全靠你喇...
作者: zero_1    時間: 2012-7-25 12:09
龜痴 發表於 2012-7-25 11:26

甘大頂高帽笠落黎xdd

盡量盡量xdd
作者: 大烽    時間: 2012-7-25 12:17
我尊搞破壞就真 真係唔好意思
作者: rongruo    時間: 2012-7-25 13:48
gaolao 發表於 2012-7-23 19:10
回復 izzy 的帖子

e度管理員同超版唔廢,

你欣賞的某個xx我唔認同咯
作者: izzy    時間: 2012-7-25 14:24
zero_1 發表於 2012-7-25 12:09
甘大頂高帽笠落黎xdd

盡量盡量xdd

Finally~~~~
Thx for your attention and understanding.
As for me, I am just a normal user addicted to chatting and trading with reasonable peoples here.
Your propmt help is more than apprecaited here, under which, hopefully the  harmony here will last longer.
作者: izzy    時間: 2012-7-25 14:24
龜痴 發表於 2012-7-25 11:26

Don't be, thank you anyway~~~ I am not good at reporting as well~~~
作者: rongruo    時間: 2012-7-25 14:41
唔系你龜痴
哈哈
作者: okok4321    時間: 2012-7-25 19:32
路過的我....
作者: 阿LOK    時間: 2012-7-26 00:22
你啲表達能力真係好嚴重, 完全唔明你講咩, 讀好啲中文啦
作者: gaolao    時間: 2012-7-26 00:44
回復 rongruo 的帖子

XX = 龜痴??
我敬重XX佢年年攞錢出來撐住呢度!!
你知domain name同寄存空間幾錢年嗎??
作者: izzy    時間: 2012-7-26 00:54
阿LOK 發表於 2012-7-26 00:22
你啲表達能力真係好嚴重, 完全唔明你講咩, 讀好啲中文啦

邊度唔明可以問~~如果度度都唔明都有可能系我未link嗮d嘢,此post凈系針對兩個pm我嘅義工所起,如果特別有興趣想知道發生咩事,可以提出,不過我要知你瞭解到邊度先幫到你。至於讀中文,暫無咁嘅安排
作者: wongfafa    時間: 2012-7-26 01:11
gaolao 發表於 2012-7-26 00:44

XX = 龜痴??

呢個中肯…
作者: izzy    時間: 2012-7-26 02:21
gaolao 發表於 2012-7-26 00:44

XX = 龜痴??

人地答咗唔系喇~~~~~~
BTW~據我所知咁嘅流量,一年唔使隻廣東草咁個價

作者: 大烽    時間: 2012-7-26 02:29
izzy 發表於 2012-7-26 02:21
人地答咗唔系喇~~~~~~
BTW~據我所知咁嘅流量,一年唔使隻廣東草咁個價
...

當然唔洗啦 但都過千 因為我之前都搞過網址
玩過3個月就冇左 果時要交功課先開網址玩
作者: 龜痴    時間: 2012-7-26 08:54
大烽 發表於 2012-7-26 02:29
當然唔洗啦 但都過千 因為我之前都搞過網址
玩過3個月就冇左 果時要交功課先開網址玩 ...

準確...
作者: 大烽    時間: 2012-7-26 08:59
龜痴 發表於 2012-7-26 08:54
準確...

龜痴已算好好架啦
比著其他壇 其他壇有廣告幫輕下
而龜痴想個壇好先唔會比d廣告入侵呢度
作者: 龜痴    時間: 2012-7-26 09:02
大烽 發表於 2012-7-26 08:59
龜痴已算好好架啦
比著其他壇 其他壇有廣告幫輕下
而龜痴想個壇好先唔會比d廣告入侵呢度 ...

有商戶嘛...
蝕了三四年,
今年算係開始慢慢收支平衡啦...
仲有排先補番幾年來所蝕的...

作者: 大烽    時間: 2012-7-26 09:07
龜痴 發表於 2012-7-26 09:02
有商戶嘛...
蝕了三四年,
今年算係開始慢慢收支平衡啦...

慢慢黎啦
一定得既
作者: 龜痴    時間: 2012-7-26 09:13
大烽 發表於 2012-7-26 09:07
慢慢黎啦
一定得既

算啦... 最開始時我都預左攞六七萬出來蝕, 玩他十年八年...
依家收支平衡唔洗再蝕已經喜出望外...
今年可能再推出停了一年的龜友月曆...

前年出月曆蝕到我灘灘腰...
上年要去美國工幹唔夠時間整...
今年有盈餘再出過...

作者: 大烽    時間: 2012-7-26 09:15
龜痴 發表於 2012-7-26 09:13
算啦... 最開始時我都預左攞六七萬出來蝕, 玩他十年八年...
今年可 ...

到時出左通知我 haha
作者: izzy    時間: 2012-7-26 10:39
今年可 ...

Consumption on self-actualization is a good choice if you have a bunch of free money, however, if you want returns on that bunch, then you will need to consume each bucks profitably, and which turns to be a business eventually...
PS, Ads is fine&fair on a website in this decade....
作者: 肥仔c    時間: 2012-7-26 16:15
今年可 ...

支持祼龜月曆
作者: wongfafa    時間: 2012-7-26 17:56
回復 龜痴 的帖子

咁要搞攝影比賽支持下
作者: gaolao    時間: 2012-7-27 19:08
回復 izzy 的帖子

我寫字慢姐~~~~~~
作者: gaolao    時間: 2012-7-27 19:10
今年可 ...

止蝕方法可以有好多~~~
作者: gaolao    時間: 2012-7-27 19:13
其實點費都唔及 u汪 & 劈trade

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2