香港龜友論壇

標題: 又係中鋒~^V^ [打印本頁]

作者: Issac725    時間: 2012-7-29 18:20
標題: 又係中鋒~^V^

貼一下家中ga石金同埋今日係中鋒買ga蛋~~我真係好鐘意石金
btw~e幾個星期我真係日日都入中鋒鋪頭真係打攪曬

e隻好醒~識得對住鏡頭笑~
最後e隻懷疑佢隻眼敏感~有事不過都係食得走得

作者: patlau    時間: 2012-7-29 18:50
真係好靚仔睇到我都心郁郁!師兄請問大約幾錢,thx
作者: Issac725    時間: 2012-7-29 18:58
patlau 發表於 2012-7-29 18:50
真係好靚仔睇到我都心郁郁!師兄請問大約幾錢,thx

你去中鋒到睇下~蛋就300~~~苗就去個度睇la~仲有好多揀
作者: patlau    時間: 2012-7-29 19:10
回復 Issac725 的帖子

thx! ........C兄
作者: leoyuchiu    時間: 2012-7-29 19:59

師兄,你第一隻好金黃!
作者: Issac725    時間: 2012-7-29 20:14
回復 leoyuchiu 的帖子

影相效果~~浸緊中鋒d藥水~
作者: leoyuchiu    時間: 2012-7-29 20:14

佢咩事??
作者: Issac725    時間: 2012-7-29 20:17
回復 leoyuchiu 的帖子

應該對d水有敏感~有甩皮個d野(疑似腐皮)~每日浸4-5個鐘就放返入個江~
因為我而經用隔夜水加有濾水~~我都唔知仲可以點搞d水質la~(每日換3分1水~可能之前日日換曬d水所以出左事
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-7-29 22:30
岩岩都去完中蜂到入左隻斑雜@W@~=_=
作者: Issac725    時間: 2012-7-29 23:13
回復 乂阿偉乂 的帖子

你幾點去@@~

btw~其實hk洗唔洗驚濕度問題?我專登放左盤水係隔離=v=我上大陸d網又話要放濕毛巾又咩又物~不過我而家都係放左係個盤上面~搵個毛巾蓋一半就算~唔鬼理佢~有冇師兄教下路?
作者: seira2242527    時間: 2012-7-30 00:09
石金BB笑一個~~~
作者: thomas2835    時間: 2012-7-31 14:04
嘩!!!!令仔令仔!!!幾$呢?
作者: 泥頭佬    時間: 2012-8-15 20:07
破左蛋未ar? 哈

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2