香港龜友論壇

標題: Matsumotohahaha 是怎樣練成的 [打印本頁]

作者: Matsumotohahaha    時間: 2012-8-27 18:46
標題: Matsumotohahaha 是怎樣練成的
都說我是醜女... 其實曾經可愛過...
可惜時光不再...都怪我小時太不努力...總是長不高! >_<

作者: seira2242527    時間: 2012-8-27 18:50
我細過都係好令女 大家keep唔到
作者: ashbone    時間: 2012-8-27 18:54
甩牙妹妹
作者: seira2242527    時間: 2012-8-27 19:01
我衰...... 都係唔高

仲有越黎越多斑斑+黑左 又肥左 身材又差左
作者: 德德地    時間: 2012-8-27 19:20
回復 seira2242527 的帖子

C姐虽然你唔高!多斑斑+黑左!又肥身材又差!自信地!有人欣赏!
作者: seira2242527    時間: 2012-8-27 19:21
德德地 發表於 2012-8-27 19:20
回復 seira2242527 的帖子

C姐虽然你唔高!多斑斑+黑左!又肥身材又差!自信地!有人欣赏! ...

哈哈...多謝你

補充內容 (2012-8-27 19:26):
多謝c姐@@ c姐都係~ 身高不是問題 ~
作者: 德德地    時間: 2012-8-27 19:22
的确系高度问题!天生改变不了!自信地!没什么大不了的!
作者: 地獄火    時間: 2012-8-27 19:48
肥肥地好
作者: 地獄火    時間: 2012-8-27 20:23
上次有冇出 lai 唱 K
作者: 地獄火    時間: 2012-8-27 20:29
人地話咀對咀會好快出番聲 ga
作者: 地獄火    時間: 2012-8-27 20:33
利疊利
作者: 婷婷    時間: 2012-8-27 20:39
我小學六年級後~高左2cm咋
作者: 地獄火    時間: 2012-8-27 20:40
我個人有被虐頃向 ga
作者: taylortin    時間: 2012-8-28 00:17
C姐細個真可愛又令女
我諗唔戴眼鏡應該會好睇D
如果可以化少少妝咁影相出尼既效果就會VERY GOOD LA~
作者: 小妃    時間: 2012-9-3 04:58
認真.我覺得師姐五官係唔錯,想當初,我都係一件薯頭
短頭髮,帶眼鏡,又唔識打扮,之後我走去帶CON化少少妝
其實你打扮少少出黎效果會好好多.
不過我既煩惱就係我天生算高,我168CM
真係就黎差D就170,買鞋又話冇碼,買連身又好似好短咁
之前D男朋友又同我差唔多

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2