香港龜友論壇

標題: 請問一下 敝壇可否同貴壇交換連結成為友壇? [打印本頁]

作者: 無底深淵    時間: 2012-8-30 21:28
標題: 請問一下 敝壇可否同貴壇交換連結成為友壇?

你好, 小弟今次系代表香港M3T討論區黎向龜壇申請成為友壇既...

M3T論壇系一個成長中既綜合討論區, 其中設立有寵物區(其中又有龜鱉分區),
論壇希望會員能夠與貴壇互相交流, 故特此派小弟黎詢問可否同貴壇結為友好論壇..
論壇名稱: 香港M3T - Magn3t 討論區
論壇網址: http://bbs.m3t-hk.com/

望 閣下早日賜覆, 謝謝

作者: 星仔    時間: 2012-8-30 22:59
已經加了貴站.....等待回答
作者: 啊橙    時間: 2012-8-30 23:43
無底深淵 發表於 2012-8-30 21:28
你好, 小弟今次系代表香港M3T討論區黎向龜壇申請成為友壇既...

最重要既係,同爬蟲寵物有什咩關係先?
作者: 龜痴    時間: 2012-8-31 11:59
SORRY,
我們只與龜及寵物有關加入論壇友情連結...

作者: 無底深淵    時間: 2012-8-31 12:48
Vincent: 明白thx
樓上: 小弟都係奉命翻黎問下姐...唔洗甘樣既...
作者: 啊橙    時間: 2012-8-31 13:13
無底深淵 發表於 2012-8-31 12:48
Vincent: 明白thx
樓上: 小弟都係奉命翻黎問下姐...唔洗甘樣既...

新手及善良的朋友請注意,此論壇有會員不斷用粗俗字眼騷擾他人,嚴重影響其他無辜的會員,青少年和學生小孩子們

作者: kahal22204    時間: 2012-8-31 15:03
啊橙 發表於 2012-8-31 13:13
新手及善良的朋友請注意,此論壇有會員不斷用粗俗字眼騷擾他人,嚴重影響其他無辜的會員,青少年和學生小 ...

佢個簽名係香膠一早比人ban左喇:)我地是咪太仁慈?
作者: 無底深淵    時間: 2012-8-31 16:36
回復 啊橙 的帖子

佢個簽名....其實龜友除左間中彈D巴姐/巴妹出黎之外都無咩大風浪啦...
何來不斷騷擾...?:S

作者: 啊橙    時間: 2012-8-31 21:30
無底深淵 發表於 2012-8-31 16:36
回復 啊橙 的帖子

佢個簽名....其實龜友除左間中彈D巴姐/巴妹出黎之外都無咩大風浪啦...

比佢睇下自己點樣打自己咀巴姐~~

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2