香港龜友論壇

標題: 賣缸.........送龜 [打印本頁]

作者: jwong1002    時間: 2012-10-28 14:37
標題: 賣缸.........送龜

賣一個缸...送5隻草龜

5隻草龜 (4隻普通草2011年5月係魚街購入, 1隻上手話係大頭草)
非全品 (因5隻放埋一齊養, 全斷尾) 指甲大部份齊, 有1-2隻會少1隻指甲.
其中有一隻個咀崩左, 但唔影響進食. 有幾隻個背甲有鈣化, 但不嚴重.
全部都大食同活潑的~~~健康絕對冇問題

大細: 有2隻比較大, 約成人掌心Size, 另外3隻細小小, 但都有7-8CM大細

送出原因: 想專心養鑽紋, 同埋下月要結婚, 搬屋...新屋唔夠地方等等因素~~~

唔會Post相, 因唔想買家因長相才做決定.

缸: 水晶牌24"魚缸, 連濾水器, 光管, 格仔版等等, 售400HKD

有意者請PM留電!!!

因本人暫時仲住係元朗村屋, 最好交收時間係星期一至五晚上8時後, 或星期六日下午, 本人會盡量配合交收時間和地點!!!
港島區暫時就唔會考慮送咁遠啦~~~

謝謝!!!

作者: izzy    時間: 2012-10-28 17:45
齋賣龜,快清d,,,,
setting留著養第d龜
作者: jwong1002    時間: 2012-10-29 11:06
izzy 發表於 2012-10-28 17:45
齋賣龜,快清d,,,,
setting留著養第d龜

我之前積落幾個缸係度~~~我屋企仲有幾個大缸~~~
作者: izzy    時間: 2012-10-29 11:41
jwong1002 發表於 2012-10-29 11:06
我之前積落幾個缸係度~~~我屋企仲有幾個大缸~~~

有位嘅咪入多D龜咯~~~
以上順水建議~~唔啱用可以繼續套裝賣,
我嘅經驗話我知,e度d新手+專家都好少出手買龜+缸,
仲要係咁多草~~~
作者: jwong1002    時間: 2012-10-29 12:23
izzy 發表於 2012-10-29 11:41
有位嘅咪入多D龜咯~~~
以上順水建議~~唔啱用可以繼續套裝賣,
我嘅經驗話我知,e度d新手+專家都好少出手 ...

理解的, 謝謝你的建議!!!
但我就係因為新居冇咁多位養先想連缸賣

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2