香港龜友論壇

標題: 886希望你搵頭好住家 [打印本頁]

作者: Odinwp    時間: 2011-7-24 21:55
標題: 886希望你搵頭好住家
希望你搵頭好住家

作者: king199802    時間: 2011-7-24 21:57
做咩要搵頭好住家??
作者: chim    時間: 2011-7-24 21:59
點解?可愛的鱷鱷.....
作者: LOVE_TABO    時間: 2011-7-24 22:00
???你送左比人€€
作者: Odinwp    時間: 2011-7-24 22:01
有時間照顧,太太唔比養
作者: forkam76    時間: 2011-7-24 22:06
你捨得嗎
作者: chim    時間: 2011-7-24 22:21
說服太太啦...養龜又不是壞事....我男朋友都話我錫d龜多個錫佢,不過見我咁鍾意d龜都唔會唔俾我養...
作者: Odinwp    時間: 2011-7-24 22:32
你都幾鐘意小動物
作者: forkam76    時間: 2011-7-24 22:38
sammy717 發表於 2011-7-24 22:34
回復 chim 的帖子

你唔明既啦,太太唔同女朋友!想當日我個隻,都要送俾人(bb咋) ...

唉...................
原來大家都係同路人
作者: devimaycry    時間: 2011-7-24 22:43
吓....又係太太唔俾養
作者: Odinwp    時間: 2011-7-24 22:47
多謝各位愛龜之友關心!小鱷已經有有心人領養了!
只想臨別秋波給人欣賞下!
作者: Odinwp    時間: 2011-7-24 22:50
日因為我太多小動物養

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2