香港龜友論壇

標題: g [打印本頁]

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:06
標題: g

請問一下,
有幾多人覺得一刀兩x師兄係有分身,膠的???
請用客觀態度對待

作者: 李子火鍋    時間: 2012-12-26 01:20

睇到佢分裂到第四十個話交易左acc但同一ip    我早就由旺角天光墟笑到大埔墟~~~
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:21
李子火鍋 發表於 2012-12-26 01:20
睇到佢分裂到第四十個話交易左acc但同一ip    我早就由旺角天光墟笑到大埔墟~~~ ...

佢依家話一早俾左證據證明唔係啊,話我地極主觀.
之後約佢出黎見面傾,又唔出,點知轉頭話我地係鍵盤戰士,
我真心笑了
作者: alexwong2012    時間: 2012-12-26 01:25
你地有冇留意出來幫佢啲人都係未有小學派位.
作者: 李子火鍋    時間: 2012-12-26 01:28
Qazwsx 發表於 2012-12-26 01:21
佢依家話一早俾左證據證明唔係啊,話我地極主觀.
之後約佢出黎見面傾,又唔出,點知轉頭話我地係鍵盤戰士,
...

從佢每次講野都 "不經意間流露出高手的傲氣" 就知佢忽上腦......仲話自己係d咩 非州原野的kai子   
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:29
alexwong2012 發表於 2012-12-26 01:25
你地有冇留意出來幫佢啲人都係未有小學派位.

你睇下佢依家講d野,膠到我笑到唔停口
約佢佢唔出黎,反話我地鍵盤戰士
證明左佢係同一ip,post晒圖.佢話唔係
佢話自己證明左唔係同一人,有冇人見過???我相信一個都冇lo
佢話人罵佢老婆.又係冇證據,一味自己講,自己吹
之後每次要佢拎證據,佢就兜,
到最後依家就扮晒野,話唔回覆
實情就係完全答唔倒
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:30
李子火鍋 發表於 2012-12-26 01:28
從佢每次講野都 "不經意間流露出高手的傲氣" 就知佢忽上腦......仲話自己係d咩 非州原野的kai子    ...

佢話自己係咩壇咩壇壇主MA,
都唔知係唔係,我已經申請了AC.
準備聽日問~!
PINK LOVE壇壇主MA~我記得佢係咁講自己的
作者: tonycha    時間: 2012-12-26 01:32

唉,巴仔又唔肯食藥了。

幾年前,我常在一個英國網浦,都有個咁樣既網友friend,最後因為唔肯食藥,了結左自己。好慘!

巴仔,食藥啦。為你好。
作者: 李子火鍋    時間: 2012-12-26 01:34
Qazwsx 發表於 2012-12-26 01:30
佢話自己係咩壇咩壇壇主MA,
都唔知係唔係,我已經申請了AC.
準備聽日問~!

頂= = 佢係味話證明自己成功 就俾邊d人做 版主
我問過提名中某人....人地問返我轉頭 佢咩水= =
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:35
李子火鍋 發表於 2012-12-26 01:34
頂= = 佢係味話證明自己成功 就俾邊d人做 版主
我問過提名中某人....人地問返我轉頭 佢咩水= =  ...

邊個AR,爆黎聽下大家笑下啦
佢係咁搞笑架啦.佢話我玩得耐
我問佢十幾年前D壇佢又唔識
成日掉人地個名出黎,人地又唔知佢邊個
係度扮高手,依家諗唔倒點應就話走,話我地膠
佢話要番自己果個6人在線GE壇WO~
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:36
tonycha 發表於 2012-12-26 01:32
唉,巴仔又唔肯食藥了。

幾年前,我常在一個英國網浦,都有個咁樣既網友friend,最後因為唔肯食藥,了結左 ...

佢邊有藥食丫,都無藥可救LA
作者: seira2242527    時間: 2012-12-26 01:39
而我不知道發生緊咩回事
作者: 李子火鍋    時間: 2012-12-26 01:42
Qazwsx 發表於 2012-12-26 01:35
邊個AR,爆黎聽下大家笑下啦
佢係咁搞笑架啦.佢話我玩得耐
我問佢十幾年前D壇佢又唔識

佢d提名好特別~又唔係龜友  而且人地唔識佢.....
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:46
seira2242527 發表於 2012-12-26 01:39
而我不知道發生緊咩回事

有個膠人叫一刀,做左衰野俾人踢爆用分ac(zero_1)
之後拎晒圖出黎證明,佢話我地膠,就扮退壇
點知過幾日又有人用同一ac(zero),聲稱係另一人,叫米高
誰不知再俾人踢爆係同一ip使用
依個時候一刀就死番黎又話有人屈佢,
全程漠視所有指控同證據,自我感覺良好
反屈我地屈佢
我同龜痴要求出黎見面
佢就話唔再覆我地依d膠人
去自己壇度玩(經查證後得六會員在線)
結論就係,佢一係精神分裂,一係膠,一係痴線
傻豬豬夜la,快d訓
作者: tonycha    時間: 2012-12-26 01:50
Qazwsx 發表於 2012-12-26 01:36
佢邊有藥食丫,都無藥可救LA

咁你仲約佢出黎?  尼D人唔知幾時會突然有暴力傾向,你凍過水。
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-26 01:53
跪求談判地點XD!!
作者: seira2242527    時間: 2012-12-26 01:53
Qazwsx 發表於 2012-12-26 01:46
點知過幾日又 ...

原來zero_1 係一刀.. orz....
不過俾人查到 ip一樣-_-''佢都幾疏忽下@@
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:53
tonycha 發表於 2012-12-26 01:50
咁你仲約佢出黎?  尼D人唔知幾時會突然有暴力傾向,你凍過水。

我又真係唔係好慢
自問小弟雖然瘦到爆過三次肺.,
但都"學過下"thai boxing
應該唔會俾人打到重傷掛
btw,佢肯出黎先算啦~依d網上狗雄
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 01:58
乂阿偉乂 發表於 2012-12-26 01:53
跪求談判地點XD!!

佢淆晒底唔出啦
一開始話m記,佢話怕俾人打
之後話差館門口,佢提出要
zero做超版,自己做版主依d膠條件,話作為賠償
死都唔肯出黎
佢到依刻都仲覺得自己好醒好威XD
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-26 01:59
Qazwsx 發表於 2012-12-26 01:58
佢淆晒底唔出啦
一開始話m記,佢話怕俾人打
之後話差館門口,佢提出要

我好想睇啊=-='...
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 02:00
李子火鍋 發表於 2012-12-26 01:42
佢d提名好特別~又唔係龜友  而且人地唔識佢.....

係啊,佢話要為果d高手股服務,拎應得ge野ma

即係狗lo
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 02:02
乂阿偉乂 發表於 2012-12-26 01:59

我都好想同佢傾ar
我邀請左佢不下五次,冇次成功
作者: tonycha    時間: 2012-12-26 02:03
乂阿偉乂 發表於 2012-12-26 01:59

你想睇,我又想睇,個個都想睇,到時佢會以為Qazwsx吹雞圍佢。
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-26 02:05
tonycha 發表於 2012-12-26 02:03
你想睇,我又想睇,個個都想睇,到時佢會以為Qazwsx吹雞圍佢。

真係得個睇字嫁渣~ 再唔係扮路人-W-'..!
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 02:08
tonycha 發表於 2012-12-26 02:03

佢一直自稱有百幾人支持佢
其實可以的話,我想試下做葉問,
叫佢人格分裂百幾個出黎俾我打
作者: tonycha    時間: 2012-12-26 02:08
乂阿偉乂 發表於 2012-12-26 02:05

小心上頭條: "昨晚在油麻地一間國際連鎖食肆,有400位養龜人士在非法集會被捕。"  
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 02:08
乂阿偉乂 發表於 2012-12-26 02:05

佢隻手痴實左鍵盤,出唔倒黎ga~
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-26 02:10
tonycha 發表於 2012-12-26 02:08
小心上頭條: "昨晚在油麻地一間國際連鎖食肆,有400位養龜人士在非法集會被捕。"   ...

要去伸請左合法聚會先
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 02:10
tonycha 發表於 2012-12-26 02:08
小心上頭條: "昨晚在油麻地一間國際連鎖食肆,有400位養龜人士在非法集會被捕。"   ...

要係差館門口,如果唔係佢驚驚
作者: lcc215    時間: 2012-12-26 02:12
你地唔好咁話佢啦佢病到咁已經好慘
可能佢自己都唔想,但又控制唔到自己..
你地系街邊見到有隻狗病左,你地都會同情啦
咪當佢系隻狗咁同情下

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 02:16
lcc215 發表於 2012-12-26 02:12
你地唔好咁話佢啦佢病到咁已經好慘
可能佢自己都唔想,但又控制唔到自己..
你地系街邊見到有隻狗病 ...

收倒~咁我當佢係一隻
人格分裂,自大,低B,涷到硬左ge硬狗la~
作者: sumyu    時間: 2012-12-26 09:41
其實同一ip代表到d咩?分身?
如果有十個唔同人用一個LAN(eg 政府wifi pccw公屋 甚至係同一屋人)
佢地應該都係同一ip嫁wow
咁唔通你話佢地都係分身?但事實上佢地係唔同人
我唔係想講呢件事人面無人用分身 只係想話比大家知同ip=/=同一個人
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 10:21
sumyu 發表於 2012-12-26 09:41
如果有十個唔同人用一個LAN(eg 政府wifi pccw公屋 甚至係同一屋人)
佢地應該都 ...

ZERO 近半年的文筆,態度,IQ 及 EQ 都與剛加入時有極大的不同
另外他與論壇另一個人 (一刀兩斷) 用了同一個 IP,註冊是同一IP.在線時是同一IP
每次與一刀兩斷有關的罵戰都由 ZERO 刪除
又或每次一刀上線後不久 ZERO 便出現
種種跡象都顯示 ZERO 與 一刀兩斷 是同一個人
BTW,依條友係住薄扶林HKU旁邊的,一間公屋都冇
更何況,龜友前前後後咁多個月, 一萬會員中有只四個人用過呢個 IP...
四個就係ZERO,阿DEEP,一刀,Marcowong06
依四個,全部都係罵戰中支持一刀,講野都係一大埋廢話,唔理人問題
高傲,自大,扮有文筆
相信你睇得多就會明白

作者: minicooper    時間: 2012-12-26 11:00
其實係唔係4月一號單嘢係真!真思奴出了事!而一刀是他的親人而接受唔到引至現在情況!
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 11:39
minicooper 發表於 2012-12-26 11:00
其實係唔係4月一號單嘢係真!真思奴出了事!而一刀是他的親人而接受唔到引至現在情況! ...

可能係WO,屎路死左,一刀就分裂了
作者: zero_1    時間: 2012-12-26 17:34

Btw la~~~~~~~`

真相很多人知,根本不用緊張他們,網上英雄,實際X熊屢見不鲜

没非是想我們說,我們是同一人吧,反正越描越黑,我們就順意承認好了,欲加之罪,何患無辭,他們說我人格分裂,

說我只有十歲,說我智障說我什麼我也認阿,我有什麼所謂呢,版主是我自己辭的,沒人要求過,沒人逼我,我根本沒

所謂.袋錢進他們袋,他們袋子卻破的,損失的又不是我,找我醫龜的一直没停過,聽我淺見的一直也不缺,who fu

Xking care their mind. 阿,對阿,一刀=zero, 我們有精神病、迫害妄想症、人格分裂、情緒障礙 、認知功能障礙,

思想紊亂,強迫心理症,思覺失調、焦慮症、創傷後壓力、抑鬱症等,so? 你地都係想甘,但對現實的我没影響

從前有三隻蝦,哈哈哈. 你地五敢玩,要沒條件,那我們退一步嚕,沒所謂~

作者: zero_1    時間: 2012-12-26 17:41
minicooper 發表於 2012-12-26 11:00
其實係唔係4月一號單嘢係真!真思奴出了事!而一刀是他的親人而接受唔到引至現在情況! ...

四個人用過呢個 IP: 150#

http://hkturtle.org/forum.php?mo ... o=lastpost#lastpost

薄扶林:

http://hkturtle.org/home.php?mod=spacecp&ac=profile

西貢,五知,跑馬地,長沙灣

最後一列五識回,完全五同風格,阿DEEP更加没表態過

作者: 敏carmanlui    時間: 2012-12-26 17:44
zero_1 發表於 2012-12-26 17:41
四個人用過呢個 IP: 150#

冇精神病都快有啦
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 17:47
既然你依然自信心十足,以為俾人爆左咁多衰野出黎
仲會有人信你ge,我冇野好講了。
一刀話唔再番黎,我就奇怪同超版講
"你估佢幾時忍唔住膠吖拿".
點知唔夠一日你就番黎lu~歡迎你ar~
你膠成咁,我已俾人吹漲
你繼續流傲氣扮高手la
btw,你睇個投票就知有幾多人信你啦 ,仲扮
你煩唔煩啊
作者: zero_1    時間: 2012-12-26 17:54
Qazwsx 發表於 2012-12-26 17:47
既然你依然自信心十足,以為俾人爆左咁多衰野出黎
仲會有人信你ge,我冇野好講了。
一刀話唔再番黎,我就奇怪 ...

首先,你開個帖已經膠到.....

再者啦,你話一刀係zero,ok當我係一刀了,那"我"叫你過黎"我"嗰邊,你做咩仲縮係度自我安慰呢

sorry,說了你全是對的,忘記了,得罪哂了,我收X先

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 18:05
zero_1 發表於 2012-12-26 17:54

再者啦,你話一刀係zero,ok當我係一刀了,那"我"叫你過黎"我"嗰邊,你做咩仲縮 ...

你係咪諗唔倒野反駁所以講廢話ar?真可憐

作者: 敏carmanlui    時間: 2012-12-26 18:39
zero_1 發表於 2012-12-26 17:54

再者啦,你話一刀係zero,ok當我係一刀了,那"我"叫你過黎"我"嗰邊,你做咩仲縮 ...

請解釋一下你i ip 同一刀 的關係

作者: 海龍    時間: 2012-12-26 19:14
Qazwsx 發表於 2012-12-26 01:46
點知過幾日又 ...

簡簡單單 講晒佢係哩個壇既生平趣事
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 19:18
海龍 發表於 2012-12-26 19:14
簡簡單單 講晒佢係哩個壇既生平趣事

我組織左好耐ga,佢咁膠好難理解
岩岩佢又用新ac,話自己係女人,話一早有自貼叫人信佢
點知我揾佢d post冇自貼
得同zero同一類型ge送龜同執龜post
依家拎唔倒證據證明我係女人仲走左
作者: 愛龜如命    時間: 2012-12-26 19:21
睇情況要買多兩包花生補下倉先夠睇到完場!
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 19:22
愛龜如命 發表於 2012-12-26 19:21
睇情況要買多兩包花生補下倉先夠睇到完場!

佢日日新鮮日日金,以為仲有人信佢
作者: 愛龜如命    時間: 2012-12-26 19:31
回復 Qazwsx 的帖子

中立d講,網絡世界有圖有真相我地只會相信有圖的人。
就算講到天花龍鳳我地只會覺得你吹水,拎出圖片證明人地係誤解你好過自己不停地解釋。
btw希望回頭是岸!
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 19:34
愛龜如命 發表於 2012-12-26 19:31

我地做ge野全部有證據,相信你睇過吧
我叫佢拎證據,佢就永遠話個個都知,(其實冇人知)
佢仲話番我咩都要拎證據,唔知我係咪差人wo
作者: tonycha    時間: 2012-12-26 19:36
愛龜如命 發表於 2012-12-26 19:31

此恨綿綿冇絕期,落街買花生。
作者: 愛龜如命    時間: 2012-12-26 19:40

我都有追開依套連續劇,明白事情既經過!
希望一刀師兄回頭是岸吧啦!或者拎出圖片證明我地對你有嚴重既誤解!

作者: 啊橙    時間: 2012-12-26 19:55
愛龜如命 發表於 2012-12-26 19:40

我都有追開依套連續劇,明白事情既經過!

無記真係要學下野,唔好成日拍埋d神化連續劇
作者: coeycheung    時間: 2012-12-26 20:00

人未見過,未真係一對一了解過,
你地講咩咪又係廢話.....人云亦云..........
始终樓主還是未駁到一刀兄及小妹的質問.......

不斷轉移視線..........
所謂有相有真相好可笑.....假設我去D咸網拎張

36D 圖話係自己,係咪等於我:S
樓主,你比相證明你有子孫根同埋可繁殖吖

人地話约出黎ok,你地就驚輸要人沒條件........
禁肯定人地開分身,吹,就算賭你子孫根賭你手指
都吾驚啦,無赖
支持佢=分身,甘你地係咪dim dim 分身阿
中立左好耐,终於爆了

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 20:05
coeycheung 發表於 2012-12-26 20:00
人未見過,未真係一對一了解過,你地講咩咪又係廢話.....人云亦云..........
始终樓主還是未駁到一刀兄及小妹 ...

你又話一早開左自貼post??係邊??點解搵唔倒ge??
你講左句''仲有,我係女起碼睇過我帖既人知,你吾好甘無赖lol''
你叫d人出黎丫,你信唔信我問十個十個都唔知你係邊個丫拿
你ge質問係,點解一直話四個,依家又多左你出黎??
原因係,一直都係得四個上線時用同一ip一直支持一刀
你從來都冇出現過,我地講緊ge野上線ip!
明白味啊一刀兄??

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 20:06
coeycheung 發表於 2012-12-26 20:00
人未見過,未真係一對一了解過,你地講咩咪又係廢話.....人云亦云..........
始终樓主還是未駁到一刀兄及小妹 ...

你又編輯啊編輯怪??
我點解要post自己條j??你話自己係女,唔係一刀,所以我要你證明
你呢??我冇講過自己係男人,你要我post j做咩??
你邏輯思維有問題??

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 20:10
人未見過,未真係一對一了解過,
你地講咩咪又係廢話.....人云亦云..........
始终樓主還是未駁到一刀兄及小 ...

wa你又改post...你都幾搞笑
你講d條件..都係果句啦.你問下十個人,如果有一個覺得條件合理ge,咪出黎傾lo~
完全唔關驚唔驚事wo~
咩叫dim dim ???你d火星文我唔係好明白
一刀,你唔好再改post啦.依頭屈我編輯怪.果頭自己係咁改~
作者: bbMANHO    時間: 2012-12-26 20:17

忍不住開金莎加無糖可樂睇戲
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 20:20
bbMANHO 發表於 2012-12-26 20:17
忍不住開金莎加無糖可樂睇戲

佢會回我正面先算啦.每次都係唔覆.唔講
有咩就話個個都知啦.又拎唔出實際證據
一個人開幾個ac.又扮男又扮女.精神有問題

作者: minicooper    時間: 2012-12-26 20:41
回復 zero_1 的帖子

Well, this sounds like good news though, you are not dead! Zero, I'm not saying this in a mean way.
Despite all the hardwork that you have contributed to this forum....... And now [you Real Zero/ fake one ]seems get stuck in situations and simply could not control. Why don't you just waltzed out the forum like you said.. That looks cool to Real Zero! It is not wise to lend your account to anybody!!! My 2cents only!

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 20:49
minicooper 發表於 2012-12-26 20:41
回復 zero_1 的帖子

Well, this sounds like good news though, you are not dead! Zero, I'm not saying  ...

講得好!祝早日退壇,btw,佢退完之後又會用另一ac上番黎鬧交,
樓上果個自稱女人ge分身就係一個好好ge例子~
作者: kitman1990    時間: 2012-12-26 21:39
sumyu 發表於 2012-12-26 09:41
佢地應該都 ...

同一IP係有機會唔同人~
但係呢幾個月黎~到有人開始懷疑一刀=ZERO個時,已經講緊點解次次個LOGIN IP係一樣,
係咩時間LOGIN都係同一個IP 無可能24小時都係同WIFI嗎???

如果係屋企人既,又唔見一刀OR ZERO認左呢樣野???
話真係住埋一齊OR住附近???

最後,唔知你有冇留意,近排既一刀同ZERO既文筆真係好似。好中意將個都字打成錯別字"刀"呢???

分身我相信好多人都有,但點解個個都唔講,係到講佢呢???
你有冇諗佢一定有自身既問題呢???
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 21:55
kitman1990 發表於 2012-12-26 21:39
但係呢幾個月黎~到有人開始懷疑一刀=ZERO個時,已經講緊點解次次個LOGIN IP係一樣 ...

kitman姐姐講出重點
作者: minicooper    時間: 2012-12-26 22:04
回復 tonycha 的帖子

師兄,天氣冬!食抄栗子好d!
作者: 啊橙    時間: 2012-12-26 22:21
Qazwsx 發表於 2012-12-26 20:05
你又話一早開左自貼post??係邊??點解搵唔倒ge??
你講左句''仲有,我係女起碼睇過我帖既人知,你吾好甘無赖l ...

「仲有,我係女起碼睇過我帖既人知,你吾好甘無赖lol」
一刀其中一個論調: 識我既人都知我係咩人 / 我點點點係人都知
巧合嗎?
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 22:27
啊橙 發表於 2012-12-26 22:21
「仲有,我係女起碼睇過我帖既人知,你吾好甘無赖lol」
一刀其中一個論調: 識我既人都知我係咩人 / 我點點 ...

根本就係同一人/所有野真係好巧合
比買六合彩更難
作者: kitman1990    時間: 2012-12-26 22:54
Qazwsx 發表於 2012-12-26 21:55
kitman姐姐講出重點

食左咁耐花生...IP呢個POINT係無答過咁....
佢解釋到點解次次都要同LOGIN IP~
我又服既~信佢一刀唔=ZERO又點話~
作者: kitman1990    時間: 2012-12-26 23:14
天龍 發表於 2012-12-26 23:11
其實我地除非見過或識得當時人,否則根本難證係同一人。

只相同IP,就有99%機會肯定係相同既電腦或IP分 ...

我認同你個句一刀係影響到ZERO!
作者: tonycha    時間: 2012-12-26 23:53
投票結果 44 : 1  , 仲一面倒過梁振英,

ZERO應該落台啦。
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-26 23:58
tonycha 發表於 2012-12-26 23:53
投票結果 44 : 1  , 仲一面倒過梁振英,

ZERO應該落台啦。

落左la~係一刀話退壇又成日死番黎炸ma
作者: guy    時間: 2012-12-27 03:11
其實我最關心zero 是否已退壇(很久前)
因為扮死單野個人觀點唔係一個成年人會做
龜痴當時有份配合請問有冇接觸到本人(例如通電)
網上世界真係唔好甘認真
茶餘飯後輕鬆下冇所謂

作者: coeycheung    時間: 2012-12-27 04:16
kitman1990 發表於 2012-12-26 21:39
但係呢幾個月黎~到有人開始懷疑一刀=ZERO個時,已經講緊點解次次個LOGIN IP係一樣 ...

小妹,marco,deep都係用"都"的= ="
你既事我已經知晒喇= =

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-27 09:42
coeycheung 發表於 2012-12-27 04:16

你好勁ar~
你又知冇用''刀''GE???用左唔記得??
我樓下POST左D證據,你慢慢睇~

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-27 09:54
coeycheung 發表於 2012-12-27 04:16

你唔係用''刀''???

洗唔洗要更多證據??一刀你唔洗改POST LA,我CAP左大把圖!

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-27 09:57
阿DEEP都係用''刀''的!

真係唔好意思,又踢爆左你

作者: 杰仔_kit    時間: 2012-12-27 10:16
票數完全一面倒……………
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-27 10:20
回復 杰仔_kit 的帖子

真係有人了解真相MA
作者: guy    時間: 2012-12-27 11:22
guy 發表於 2012-12-27 03:11
其實我最關心zero 是否已退壇(很久前)
因為扮死單野個人觀點唔係一個成年人會做
龜痴當時有份配合請問有 ...

我記得果時龜痴同王花花出尼講過架
就係版主出声大家至開始信ja
作者: SnappingTurtle    時間: 2012-12-27 12:59
硬膠無極限,花生繼續派
作者: tonycha    時間: 2012-12-27 15:50

頂你個ZERO,大話勁過CY,完全係分身DIY。  人神共憤。今日飲左藥未?

好心你唔好學CY啦,比人拆穿完一個又一個, 你唔Q瘀o架咩?  分裂到又男又女!  自己講過乜'刀'唔記得!

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-27 16:40
tonycha 發表於 2012-12-27 15:50
頂你個ZERO,大話勁過CY,完全係分身DIY。  人神共憤。今日飲左藥未?

好心你唔好學CY啦,比人拆穿完一個又 ...

可能佢係cy分裂出黎的
作者: L.F    時間: 2013-1-1 18:29

唉... 中立d講句 zero 一刀 係同一個人有冇造成你地咩實際傷害?? 我個人覺得冇咩需要開完一個post 接一個post 去攻擊人地 呢個社會大把人係咁 c hing們,樓主都應該見過大把5順眼既人 咁係咪個個都要去攻擊,欺凌呢??  我都有大把人睇5順眼(特別係我班主任) 咁我又洗5洗check人 ip 屋企地址 ??  再上網數人祖宗十八代??  聊天室 ar 5係  係龜壇已經變質 同我啱啱入黎果時已經截然不同...  壇有三千幾人 但點解得你地幾丁友係到自娛自樂 相信如果zero 肯誠心認錯亦會得到大家原諒  好似巴姐咁  應該巴姐仲嚴重d    希望呢件事可以係呢個post完結  再重申一句我係中立人仕 5係第5 6 7個分身  希望果d搞屎棍手下留情 放我一馬
作者: Qazwsx    時間: 2013-1-2 10:19
L.F 發表於 2013-1-1 18:29
唉... 中立d講句 zero 一刀 係同一個人有冇造成你地咩實際傷害?? 我個人覺得冇咩需要開完一個post 接一個po ...

佢開左幾個POST不停屈我
另外zero 冇誠心認錯過,不停以分AC嘈交
作者: L.F    時間: 2013-1-2 12:13
哦... sorry 冇乜留意呢d

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2