香港龜友論壇

標題: 龜龜有病定係有BB? [打印本頁]

作者: tinatin7770    時間: 2013-5-28 14:46
標題: 龜龜有病定係有BB?

話說今日同隻龜換水,突然間發現佢個PATPAT既左右邊突左2舊野出黎,輕輕禁佢係硬硬地既(見圖)..之前好似有印象禁樣唔知係未有蛋...? 呢排隻龜成日都好似好肚餓禁..比幾多野佢食都唔夠,重成日係到爬爬爬,又大得勁快...同埋食左好多野又唔多見到佢有痾屎,定係可能佢食左我睇唔到- -... 好擔心呀...佢會唔會生唔出蛋嫁...!!!岩岩爬文見到有人隻龜因為開刀而好唔番過左身...我個隻會唔會都會嫁...

作者: izzy    時間: 2013-5-28 14:58
唉,後腳骨黎噶!伸長腳就見唔到噶喇
作者: 602151    時間: 2013-5-28 15:01
好似係肥得制, d肉咇晒出嚟咋喎
作者: tinatin7770    時間: 2013-5-28 15:03
回復 izzy 的帖子

下?!真係既XD??好低B呀我但係唔知點解我好開心佢無事
作者: 君臨天下    時間: 2013-5-28 17:00
真係肥龜一隻
作者: 602151    時間: 2013-5-28 17:29
平時一定食咗唔少有營養既龜糧
作者: hanrychow    時間: 2013-5-28 17:53
回復 tinatin7770 的帖子

你隻龜食開邊隻龜糧?
作者: chim    時間: 2013-5-28 19:20
好肥美...
作者: tinatin7770    時間: 2013-5-28 22:31
回復 hanrychow 的帖子

Nutrafin Max
之前爬過文好似話佢幾好,就一直用,食到而家
作者: tinatin7770    時間: 2013-5-28 22:32
佢真係肥左好多,見佢成日係到爬爬貢禁望住我..真係忍唔住喂野比佢食

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2