香港龜友論壇

標題: 今日帶左幾個小朋友去曬下太陽 [打印本頁]

作者: Sakuafung    時間: 2013-7-12 10:09
標題: 今日帶左幾個小朋友去曬下太陽

第一次帶佢地去,1個人帶唔掂咁多個小朋友,由於大輝要係屋企休養,所以要等佢好反先有得一齊落去曬!
話就話同佢地曬太陽,其實係佢地陪我曬太陽,哈哈,好熱好熱好熱

細細粒

細細粒

1071380_10201609052130380_1760608431_o (1).jpg (371.77 KB, 下載次數: 4)

佢地有軟殼問題:(

佢地有軟殼問題:(

好定好乖

好定好乖

作者: 君臨天下    時間: 2013-7-12 11:30

作者: 蔡虫    時間: 2013-7-12 11:53
係喎!我笨左tim 未諗到朝早可帶去公園曬
作者: Sakuafung    時間: 2013-7-12 11:56
回復 蔡虫 的帖子

屋企唔夠太陽,落去曬會好D
作者: 蔡虫    時間: 2013-7-12 12:02
回復 Sakuafung 的帖子

嗯,不過我驚地下污穢
作者: Sakuafung    時間: 2013-7-12 12:23
回復 蔡虫 的帖子

係咖都,反黎同佢刷反乾淨個身囉
作者: seamus    時間: 2013-7-12 12:27
哂太陽要穿淺色短衫短褲呀
作者: mblack    時間: 2013-7-12 13:50
Sakuafung 發表於 2013-7-12 10:09
第一次帶佢地去,1個人帶唔掂咁多個小朋友,由於大輝要係屋企休養,所以要等佢好反先有得一齊落去曬!
話就 ...

你又哂! 我又哂! mook 哂衫褲mook 哂鞋, 自由, 舒暢, 實在愉快
作者: Sakuafung    時間: 2013-7-12 18:00
    笑了

作者: 路人甲    時間: 2013-7-12 20:21
全是巴西
大隻的養多久才這麼大隻

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2