香港龜友論壇

標題: 試賣安徵皖南成體母緣連證 ^_^ [打印本頁]

作者: KPS    時間: 2013-8-26 08:59
標題: 試賣安徵皖南成體母緣連證 ^_^

試賣安徵皖南成體母緣 連證 $19800
重斤半以上, 養定兩年, 超健康, 多產

作者: 火水.    時間: 2013-8-26 09:14
身型無得輸,又圓又細紋....
作者: wohglam    時間: 2013-8-26 12:01
回復 KPS 的帖子

仲咩連種都放呀!?唔玩??
作者: AsiaSky    時間: 2013-8-26 12:12
有冇對出
作者: KPS    時間: 2013-8-26 12:46
AsiaSky 發表於 2013-8-26 12:12
有冇對出

谂往留一對,一係就一公兩母出,有無興趣^_^
作者: KPS    時間: 2013-8-26 14:16
火水. 發表於 2013-8-26 09:14
身型無得輸,又圓又細紋....

多謝支持
作者: KPS    時間: 2013-8-26 14:19
wohglam 發表於 2013-8-26 12:01
回復 KPS 的帖子

仲咩連種都放呀!?唔玩??

吾係, 只係多母受精幾會低D, 但如一組出到就轉下第二樣玩下啦
作者: AsiaSky    時間: 2013-8-26 14:24
KPS 發表於 2013-8-26 12:46
谂往留一對,一係就一公兩母出,有無興趣^_^

好想,但我1公2母我估唔平,可否報個價毒o下我,睇o下有冇得諗
作者: 火水.    時間: 2013-8-26 14:34
回復 KPS 的帖子

其實隻公如果有料到,是可一公兩母至三母的,只一對一反而隻公一日到黑搞住佢,生理上會影響受精機會的
作者: KPS    時間: 2013-8-26 15:22
AsiaSky 發表於 2013-8-26 14:24
好想,但我1公2母我估唔平,可否報個價毒o下我,睇o下有冇得諗

兩隻母一樣級數, 隻公都近500g, 但個殼有小花, 全要大約5萬左右
已有漁處繁殖表可供參考
作者: AsiaSky    時間: 2013-8-26 16:32
KPS 發表於 2013-8-26 15:22
兩隻母一樣級數, 隻公都近500g, 但個殼有小花, 全要大約5萬左右
已有漁處繁殖表可供參 ...

OK喎
不過要放棄晒我啲陸龜先買到,唔捨得
作者: KPS    時間: 2013-8-26 16:48
AsiaSky 發表於 2013-8-26 16:32
OK喎
不過要放棄晒我啲陸龜先買到,唔捨得

諗諗啦, 出面只計三個成體證都差吾多$18000
作者: AsiaSky    時間: 2013-8-26 17:30
已有漁處繁殖表可供參考<<<<咩意思?

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2