香港龜友論壇

標題: SOLD [打印本頁]

作者: 808204    時間: 2013-10-20 17:17
標題: SOLD

SOLD Thx all
作者: 808204    時間: 2013-10-20 17:28
回復 808204 的帖子

仲WHAT咩Apps吖, 我甘多張相你都唔覺得邊度有痴甲, 甘呢5000就抵到爛拉
作者: 有隻龜    時間: 2013-10-20 17:45
痴甲痴到變哂形...咁都話唔覺
作者: 808204    時間: 2013-10-20 17:49
回復 有隻龜 的帖子

係呀, 真係斜左少少架, 如果唔係就9000+囖
作者: 808204    時間: 2013-10-20 18:24
其實我呢三隻非全品, 系卑D想玩R但又買唔起的新手, 有好多CHING都想我幫距地揾, 如果有CHING覺得呢只龜唔合眼緣, 請高抬貴手。
作者: AlexBack    時間: 2013-10-20 19:55
注意有個z字頭既人,逢出龜佢都留電話睇相,又無禮貌,又要睇左睇右睇前睇後,睇完約實左到當日問返佢先話吾得,又話忙又話盛忙到幾日都吾覆返whap, 等我之前仲推左人。
作者: 808204    時間: 2013-10-20 19:55
回復 AlexBack 的帖子

THX, CHING
作者: AlexBack    時間: 2013-10-20 19:57
條友由其是鐘意睇R
作者: 808204    時間: 2013-10-20 20:00

你介意PM距電話好嗎卑我嘛? THX
作者: AlexBack    時間: 2013-10-20 21:25
咁又吾好,講出黎等大家由其是出R既人注意下者。
作者: AlexBack    時間: 2013-10-20 23:40

師兄中過招?講真要睇相好平常,一買一賣吾岩講聲thx算,係哩條友特別衰格!
作者: 808204    時間: 2013-10-20 23:42

或者人地資金有限呢, 我有好多朋友都係妻管炎, 入左太貴的龜搞到要訓龜箱
作者: AlexBack    時間: 2013-10-21 00:26
資金有限又要約時間交收?之後仲要吾應機?
作者: 808204    時間: 2013-10-21 00:33

我終知道你講邊個, 算啦, 咩人都有

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2