香港龜友論壇

標題: 今朝去了天光墟呀婆話比人愉野........ [打印本頁]

作者: jackielee    時間: 2011-8-21 08:53
標題: 今朝去了天光墟呀婆話比人愉野........
今朝去了天光墟.我今朝5.30去到,呀婆仲喺到罷緊檔,我問佢有冇梅花和黃頭,要細隻的,佢話等一陣,先罷好檔,因為佢怕睇唔嚟,怕再比人愉野
呀婆同我講佢上次有比人愉野,偷了3隻呀..........2隻是黃緣.是1男1女偷的
我話你有比人偷野.我太約4個月前去過,你有比人偷野,...........
之後呀婆羅了太約7.8隻比我,叫我慢慢楝.佢唔敢羅太多出嚟.剛我楝緊嗰時,那個賊有嚟,佢太約20-23歲,男,高高瘦瘦,呀婆都認得佢,我覺得佢好面熟,好似見過佢,可能是這論壇的人.嗰個賊好賤,老人家揾餐飯食,你都要偷,後生細仔,冇錢就唔好養,你冇良心,蝦老人家,有報應的,隔離左右D人,今日已認得你了,你唔好再去,睇你私私文文............,你今日仲到處行,我都覺得你有可能偷嚟買,

作者: itlct    時間: 2011-8-21 08:59
好衰lo呢D人
作者: chris8lee    時間: 2011-8-21 09:14
首先偷嘢就係犯法,第二偷老人家嘢就沒人性,錯上加錯
作者: 龜之友    時間: 2011-8-21 09:20
個條友正pk,見到佢打鑊金!
作者: jackielee    時間: 2011-8-21 09:23
回復 龜之友 的帖子

今日有個男人話,佢現在嗰嚟偷,就捉佢
作者: 退灰    時間: 2011-8-21 09:31
你應該羅手電出黎影低個賊個衰様擺上黎
作者: 龜之友    時間: 2011-8-21 09:33
回復 jackielee 的帖子

邊條友?佢個膽係咪有病(生毛)?捉到佢要佢吞左d龜落肚!
作者: itlct    時間: 2011-8-21 09:48
龜之友 發表於 2011-8-21 09:33
回復 jackielee 的帖子

邊條友?佢個膽係咪有病(生毛)?捉到佢要佢吞左d龜落肚! ...

敢又唔得,應該係所有龜狂咬佢咬到死唯止
作者: jackielee    時間: 2011-8-21 09:53
itlct 發表於 2011-8-21 09:48

後生仔嚟,呀婆話佢上次帶麻嗰女仔一齊偷
作者: mean2mean    時間: 2011-8-21 10:07
20-23歲高高瘦瘦既男仔
呢度真係好多喎~
作者: Eddie    時間: 2011-8-21 10:44
我每次去阿婆都話俾人偷野, 上次又係話俾人偷左黃緣, 再之前俾人偷左2隻鑽紋BB, 真係唔知邊條賤人咁鬼賤, 捉到佢手都扭斷佢!
作者: 黑沙    時間: 2011-8-21 10:53
我想問下仲有冇紅圈???
作者: 小刺    時間: 2011-8-21 11:01
我想問下仲有冇 梅花盒龜,幾大和幾錢?jackielee 大大
作者: peterchan234    時間: 2011-8-21 11:07
我今朝都有出呀,落左下雨仲怕會冇開    呀婆次次都比人偷野 都唔知回唔回到本=3=
樓主話既係5點幾就 開始偷既龜人,佢太約20-23歲,男,高高瘦瘦  知到都唔捉既=3=
梅花盒龜呀黃頭好似300蚊有  

作者: 古蘭修    時間: 2011-8-21 11:36
itlct 發表於 2011-8-21 09:48

有無睇死蠢鬥一番3.5?? 用鱷龜叫完PAT再吠JJ就真

最憎人恰老人家 一定有天收
作者: sukky    時間: 2011-8-21 12:54
阿婆野都偷囉....無人性!!!夠薑去魚街偷xd
作者: songshu    時間: 2011-8-21 14:17
我個個提議
叫個婆婆下次係比人簡龜個箱則邊放隻成体佛鱷.
隻佛鱷仲要係3日冇食野既

作者: 仁仔    時間: 2011-8-21 15:12
條友好賤呀偷婆婆野

我水泊梁山   替天行道
作者: chun    時間: 2011-8-21 15:16
我今日去果陣 都有聽到牙婆講過下 D人真係好殘
作者: 毛毛仔    時間: 2011-8-21 18:14
d人真係冇人性!!!
作者: sukky    時間: 2011-8-21 18:17
TO毛毛仔:  系wor...又啱 haha

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2