香港龜友論壇

樓主: wailok2k
打印 上一主題 下一主題

嘩...早排中峰係網比人唱完.

樓主
跟本無言討論既空間同必要.....學大S話齋.."不要去聽...要很很的試".....大家用心客觀諗下...無啦啦有人中鋒兄D龜有問題...有幾個可能性...1...佢D龜真喺有問題....2...有人覺得佢賣得貴....3...同行如高滴國....4..服務態度吾好...禁如果係禁自己去睇吓咪知law....至於所謂中鋒支持者....又有幾個可能性....1...佢D龜真喺冇問題....2...有人覺得佢賣得平...3....中鋒每人比左錢佢地....4...佢地飲咗中鋒神水......學樓上師兄話齊...無人無去過間歺廳就話佢好吾好食....以上係比較客觀既睇法
回復

沙發
我本人就吾會反對有人話中鋒兄D龟或佢個人有問題....老實講..可
能人地真係買咗返屋企釘左或者有病呢...生口好難講...但係正反兩方無必要...你話我抹黑...我話你麻木擁護...公道自在人心
回復

板凳
陰謀論D禁諗...上網賣龜既人..做臭左個名可以轉轉名或者拍吓攞油就走人...但如果係你..幾皮野租間輔...一家人落去賣龜...重要主要做網上客....你會吾會做臭自己個名//////以上係比較客觀既睇法
回復

地板

樓主你有冇諗個你呢個行為會影響到中鋒兄...個point吾係話中鋒有冇問題......而係話你聽到人講就講.....好似有D問題....我打個比方..."..我只係講下...今日係魚街..某間鋪..既然有幾個人係到討論緊...
幾個人都話wailok2k 兄殺龜..小心 .....事實既真相真係要大家去睇過先知- -"...你會点諗...其實我無見到...禁樣其實會吾會吾係幾好...樓主可以自巳諗吓
回復

Slivia15 發表於 2011-11-9 14:56
不太認同.....講真邊個賣野會想自己名臭?
無論網上,店舖,奸商還是老實商人都一樣唔會做臭自己個名
尤其 ...

haha....吾認同吾緊要..理性客觀...i like it........可能我自己都喺做生意...錢吾係收一次...名聲最重要
回復

R之迷 發表於 2011-11-9 15:09
要把事情描得最黑,記得留白。
我諗樓主應該明白我想講咩 除非你真係單純到弱智既地步

A....師兄好有深度呢....
回復