香港龜友論壇

查看: 3583|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

我的珍藏公仔Monchhichi

樓主

我的珍藏公仔

評分

參與人數 2威望 +20 收起 理由
lukehui + 10 多謝分享
力蘇仔 + 10 多謝分享

查看全部評分

沙發
回復 carolcarolam 的帖子

我現在都沒有買了,這些都是前年買的,前年突然間好鍾意,嗰半年我痴咗線,買買買,之後有好鍾意水晶有買買買,現在沒有了,所有水晶都掉哂了,買了好多錢,個個月都買,後來得一個方法,介咗佢,立心掉咗佢,一件不留,真喺買得好多,用咗太約應該有5.6萬了好似痴咗.................
你睇下D相...........現在唸番都覺得恐佈,有D在外國網上買的
http://s39.photobucket.com/album ... ;mediafilter=images

http://s40.photobucket.com/albums/e207/smallcatlee/?start=all
回復

板凳
我都儲了好多好多張國榮cd,唱片,書,相片
差不多每隻CD,都要買2隻,1隻要嚟聽,1隻不動的,曰本版都買,
其他歌手Cd我都有好多,有D都喺珍藏,其實我應該喺有些儲物的病態,現在都介了
回復

地板
carolcarolam 發表於 2011-6-27 23:44
你有好多兔兔喎? 你賣兔架?
反而我無養過兔, 媽媽唔比, 由小時侯一直都唔比養, 因為話好多菌.
我記得媽媽 ...

我養了5隻,有4隻是買的,有1隻是兔兔生的
回復