香港龜友論壇

樓主: wailok2k
打印 上一主題 下一主題

嘩...早排中峰係網比人唱完.

樓主

我真係覺得樓上某幾位人兄好不知所謂, 由其是果個LongHeiChan。大佬呀, 而加樓主做左D咩先, 其實佢只係將係街上面聽到既野搬字過紙放上網咋WO, 字裡行間無加任何意見, 任何立場, 咁都要比人話? LongHeiChan仲無啦啦講咩[你成功左], 以為自己諗咩就係事實, 幼稚!!
樓主講[事實既真相真係要大家去過幫親過先知]有咩唔岩, 唔通你地覺得無幫襯過反而會知真相?
仲有最重要一樣野, 其實你地個腦識唔識思考, 唔好好似個奴隸咁, 盲目護主, 人地開個POST講下所見所聞, 只係其中係關於你地支持既老闆, 你地就毫無理智咁用D陰謀論話人地點點點, 姐係你地鍾意既野, 其他人就唔討論得?咁你地好霸道姐!!
我都係幫襯中蜂兄, 成間店舖每一方面都非常好, 但我唔會亂話樓主。
我有次係某間爬店, 都見到個老闆一邊睇友緣個網一邊話佢D貨同貨源都有問題, 而我果時仲未去過友緣, 但我都唔會亂信果個人講既野, 講真, 謠言止於智者啦, 都唔知你地咁肉緊無咩, 無聊!

x5  發表於 2011-11-8 21:56
X4  發表於 2011-11-8 21:36
認同.X2  發表於 2011-11-8 10:03
同意!!!!!!  發表於 2011-11-7 17:12
回復

沙發
回復 ping 的帖子

原來佢先係罪魁禍首
回復

板凳
jasonsz 發表於 2011-11-7 17:29
除左覺得啲野比較貴,無其他意見

@@竟然係咁, 咁可能我之前買開果間真係太貴, 所以覺得中鋒D價錢都幾平
回復

地板
回復 zero_1 的帖子

中蜂係好好人, 但真係比佢D支持者影衰哂, 個個都唔識用腦判定是非, 一尾為鬧而鬧, 根本都無睇清楚人地講咩。
回復

回復 _朱古力_ 的帖子

所以佢應該出黎解話, 唔好講完D咁煽火既說話就潛水
回復

回復 123654 的帖子

你而加似係刻意為中蜂結怨, 多過為佢辯護, 你咁樣只會令人覺得友緣既客都係不可理喻, 橫蠻無理, 你而加係害緊佢, 唔係幫緊佢
回復