香港龜友論壇

樓主: andylung
打印 上一主題 下一主題

管理員請入投訴~~~~~~~

樓主

建議、投訴
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=54986
以上2人 有心搞事請管理員大家平下理啦.........

jacklam
   嘩,......高賣場所,3千值都無得值,買黎喂我隻大鱷龜都好......
其實其他人無需要批評貨品好壞岩就pm 唔要就唔好搞事
要嘈唔該pm我唔好係交易區嘈~
否則會令論壇風氣又大返差。
我相信每個買家眼睛都係雪亮既,分清楚到貨品既好壞
仲有一點:
jacklamjackpo 是否同一人 仲有睇jacklam之後回覆d post多數都搞事

回復 andylung 的帖子

你個人真係不知所謂,未俾人吊過以為自己聖人呀,你真係on 狗狗.
連人都唔識做,你學下上黎放龜,你老味唔識價就問清楚啦,
on 狗狗咁樣,一睇都知你係無智慧既小學雞.
自己煮黎食啦..7頭皮回復 jackpo 的帖子

佢個人真係無教養都咩都唔識未見過世面,
3千蚊,以為苗賣緊1千,買返黎養大左就有價有市,
正一痴仔,佢真係唔知d盾龜養大左係無人要,
d大盾係大陸同香港多到要人道毀滅
.死痴仔你睇下賣唔賣得出就知咩事,小學豬西

真係好鬼憎啲人講嘢唔經大腦,成熟啲啦,有興趣咪埋嚟囉又要影響人,發帖都要時間,辛苦整完又一句彈埋嚟
世界有呢D閒人冇野做,係度攪事!     版主唔該管理下呢啲搞搞震冇幫櫬嘅人thx!

沙發
敏carmanlui 發表於 2012-9-11 18:49
唔駛講咁多,個人立煬,龜不是貨品

鐘意睇就入去,唔鐘意唔駛出聲

巴姐.....買賣不公,你可去消委會投訴
咁我會比人拉嗎

你唔識暗中投訴嗎?  發表於 2012-9-11 19:22
回復

板凳
而家個問題唔係有幾平有幾貴,係條友分明搞事
回復

地板
izzy 發表於 2012-9-11 21:17
black list佢咯~~~何苦嗮時間
個人經驗之談::求助d管理員???::睬你都有味喇 ...

十分之同意你講
回復

khip 發表於 2012-9-11 21:14
面對D搞事既人,唔理佢就OK!!!  佢有心要玩野你阻唔到佢!!

你同佢嘈 = 助長佢行為!!    值唔值大家心中 ...

佢無pm我要買,係係我個post到玩野
回復

cindyip 發表於 2012-9-11 21:25
E個:http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=52751&page=1%23pid650245

佢d post我全部睇晒 知佢有心玩野咪投訴比d管理員知....
點知都係大家抽扣分(包括我同搞事者)
十分無言.............................................
回復

龜痴 發表於 2012-9-11 21:29
我見到你無啦啦鬧人白痴仔先!!!!

你想我點幫你????

咁你睇左全部有咩感覺????超級版主

要不了了之?
回復

要縱容??要不了了之???
投訴都沒用......咁版主係用來做什麼??
回復

龜痴 發表於 2012-9-11 21:44
其實呢, 你想我點??
呢D人明攪事,BAN 了 AC 會再開新 AC 上來
BAN 了 IP 亦會再上來

退一步真係會海闊天空??? 咁理想?
咁比人吊都要退一步??
舉例個咁講超級版主:

咁我吊元人你係咪叫比我吊果個人學一學退一步海闊天空??
回復

龜痴 發表於 2012-9-11 21:44
其實呢, 你想我點??
呢D人明攪事,BAN 了 AC 會再開新 AC 上來
BAN 了 IP 亦會再上來

其實唔係我想點 你先係超級版主
要點做...我理唔到我係想表達一下不快
同比人知有件咁事同人
回復

khip 發表於 2012-9-11 21:57
其實嘈落去都冇咩意思!!  龜痴唔係唔想做野..而係佢都冇咩可以做

1. 雖然條友言語惡劣,但睇貼你又衰在 ...

好多謝你好意~我明你意思
但估唔到我投訴會由你khip解釋同分釋成件事而唔係管理員做......
十分無奈~~~~~~~
回復

khip 發表於 2012-9-11 22:18
咁你姐係曲線話我得閒得制??..

唔好唔開心啦...唔係我養唔到陸龜都同你買隻盾... ...

點會話你得閒得制......
你起碼睇到成件事係點
識得分釋比人聽...咁先令人信服...
唔係投訴來做咩??
回復

khip 發表於 2012-9-11 22:37
樂意之至!!

入埋Hkherp都得嫁....(講左好耐,但我仍未填表)

咁大家有咩投訴同你講得啦 同d版主管理員講都係無用

回復

啊橙 發表於 2012-9-11 22:51
我地只可以做到兩件事
一,盡力調停
二,利用扣分制度示意會員克制

我見到的係二,利用扣分制度示意會員克制....而你講一,盡力調停
係由會員來做 不是嗎?  
版主如何令人信服...
搞個建議、投訴及糾紛 post有何用??
無理由問我想點同你想我點幫你e d問題 不是嗎?
算了~~~唔想嗮時間

回復

jacklam 11 分鐘前
關於你在「21cm盾女[明碼]」的帖子
咁勁呀,你夠膽留電話,過黎灣仔,
記得帶夠錢,帶唔夠行得出灣仔話你叻,
留電話笨7,扮大哥,過到黎你咪知,
溶左你都仲得呀.
.
回復

回復

睇相啦