香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: larissayiu
打印 上一主題 下一主題

對於"kellkell" 的投訴及建議

回復 kit941120 的帖子

支持~!!
無信譽既賣家最討厭~!

都好過就咁"2"嫁啦~~ XD  發表於 2011-9-5 15:25
COPY&貼上...懶到你吖= ="  發表於 2011-9-5 13:01
回復

我支持kit941120師兄個方法呀
回復

間中懶一懶姐唔使共快呀
回復

回復 Norrishill 的帖子

比人扣分我都要講架啦!
其實你知唔知咩撚野叫港女?
唔識野又要講.
咁點解你覺得BAN IP冇用啊?你估真係個個都識轉IP啊?
冇用就唔洗做既話咁呢個世界好多野都唔洗做架啦喎!咁警察要黎托柒啊?
最好解決方法係唔好去交易區買野?咁你係街比人呃左咁你係唔係e後都唔買野啊?

評分

參與人數 4威望 +1 收起 理由
龜痴 -2 粗言穢語
larissayiu + 1 熱心幫助@~@ 多謝您幫我出一口氣!!!!.
SnappingTurtle + 1 完全正確,呢D7頭講野唔經大腦.
Mrturtle + 1 多謝分享

查看全部評分

回復

larissayiu 發表於 2011-9-5 00:00
對於賣家kellkell的行為實在看不過眼  並已給與他足夠時間作出反醒及考慮  
但奈何此人並無任何改變決定之 ...

http://www.hkturtle.org/forum.ph ... mp;page=1#pid177542
條賤人仲賣緊假野,快D去鬧臭距

評分

參與人數 1威望 -10 收起 理由
龜痴 -10 違規內容, 挑釁生事

查看全部評分

回復

港女? 講果個可能係港童
我有睇你之前個POST 亦都有睇過條有賣安布果個[妳買之前]
我絕對撐你 條友吹到隻安布幾好點好..
見到你POST話有爛甲 絕對認同妳比人搵笨
唔好姑息E D 咁既人  堅持到底  好多人撐妳呀

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
larissayiu + 1 同意至極 評就識批 建議就欠奉.

查看全部評分

回復

回復 SnappingTurtle 的帖子

多謝您地  但廢事我過去又搞到變哂罵戰   佢唔入黎嘈  我都唔過去搵佢黎嘈
回復

回復 songshu 的帖子

BAN IP 無用的原因:
香港 90% 以上的家庭都是用 dynamic ip, 即係次次上網 ip 都不同, 根本 ban 不了...

巴姐因為用了一個 fixed ip 的 plan, 所以才能 ban 到她...
其他人一般都 ban 不了...

請大家不要再討論 ban ip 的問題... 原因我重覆過十多次... 但每隔一兩個月又有人提起...
對電腦技術方面有疑問可以去圖書館借一些 networking 的書來看...
一班對電腦毫無認識的人在此用粗口罵到天昏地暗也不會知道我從不 ban ip 的原因...

不需電腦 手機用ip上網已足夠玩殘  發表於 2011-9-6 01:00

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
william + 1 同意至極

查看全部評分

回復