香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: 力蘇仔
打印 上一主題 下一主題

敏Carmanlui (巴姐)請進!

對牛龜仔,發表讚好
回復

sing昇1378 發表於 2011-7-15 23:01
讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 ...

堅係毛了
回復

對版主此留言讚好
回復

好,我唔講其他,只講龜

不過,係未唔比我開post討論呀?

你地可以開post,我唔得,唔公平

另外,如果你地有接獲漁記調查,唔好懷疑於我,網海內仲有無數咁多人

無人話唔比你開post wo  發表於 2011-7-16 18:24
應該比你開post,不過希望你真係用同各位龜友分享既心,而唔係開一d指責他人既post。以免引尼誤會啦。  發表於 2011-7-15 23:37
拿今次我BY 巴姐,佢次次開POST就會比人: 唉你都無心改過 OR 比機會你都曬氣啦 OR各種杯葛佢之類的說話, 所係某程度上其實唔公平的情況出現了  發表於 2011-7-15 23:36
回復

力蘇仔師兄.....對呢篇野我不能認同更多....
亦希望巴姐會珍惜呢個最後機會...

我只是香港一名小市民,唔駛將焦點放落我身上,唔該  發表於 2011-7-16 02:04
回復

敏carmanlui 發表於 2011-7-15 23:21
好,我唔講其他,只講龜

不過,係未唔比我開post討論呀?

就係為左比你一個人既問題,都唔知用左几多管理員既心血
為左達到自由既風氣,版主都對你只眼開只眼閉。
你諗下啦,由你出道至今,閣下搞左几多風波出黎
每次所謂既道歉不過係三分中熱度,轉個頭又開火
希望你今次真係牙齒當金使啦
p.s小弟係力主斬立決既,不過比面力so仔,放多一馬,就此!
回復

讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚░░░░░░░░░░░░▄▄
░░░░░░░░░░░█░░█
░░░░░░░░░░░█░░█
░░░░░░░░░░█░░░█
░░░░░░░░░█░░░░█
██████▄▄█░░░░░██████▄
▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░░░░░█
▓▓▓▓▓▓█████░░░░░░░░░█
██████▀░░░░▀▀██████▀

勁@@有心機  發表於 2012-2-2 22:59
個讚整左幾耐= =""  發表於 2011-7-16 11:18
讚讚讚░░░░░░░░░░░░▄▄ ░░░░░░░░░░░█░░█ ░░░░░░░░░░░█░░█ ░░░░░░░░░░█░░░█ ░░░   發表於 2011-7-15 23:07
你...好無聊 /口\  發表於 2011-7-15 23:02
回復

網路世界永遠都係一個求同存異既地方
我相信有討論 有分享 呢個地方先會百花齊放~
接納 係我地分享既基礎
網友 係我地學習既對象

我寧願以熱誠感染身邊既人 多過用指責去罵醒做錯事既人
支持和平既發言 亦支持給巴姐一個機會!

我只是香港一名小市民,唔駛將焦點放落我身上,唔該  發表於 2011-7-16 02:05
非常中肯!!! very nice!  發表於 2011-7-15 23:02

評分

參與人數 2威望 +3 收起 理由
carolcarolam + 1 讚同
wongfafa + 2 多謝分享

查看全部評分

回復

地板
支持你 ﹣力蘇主板
回復

板凳

公平 公正 公開

我支持力蘇仔