香港龜友論壇

返回列表 發新帖
樓主: lishuikuen
打印 上一主題 下一主題

徵意見!!

關閉 [複製鏈接]
lishuikuen 發表於 2014-5-22 01:02
回復 地獄火 的帖子

個洞口係佢親手掘開既

佢呢種面皮千尺厚既人,真係難頂,又要威,又要戴頭盔,不 L g 所謂
回復

lishuikuen 發表於 2014-5-22 01:04
回復 小霸皇 的帖子

乜你冇留意過咩,每次佢講錯野,佢都會修改,司空見慣左啦! ...

你有無睇過喜劇之王,死極都死唔去就系距呢D。

評分

參與人數 2威望 +11 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血
skclan + 8 熱心幫助

查看全部評分

回復

小霸皇 發表於 2014-5-22 01:02
無錯. 本新佢係呢張帖第一個留言話 唔會再出聲 (之前都有講過)
但係見我留言. 佢又修改返內容 {:91 ...

你 g 5 g 廢人多廢話點解,你而家明白未

你睇. 佢依家唔加你分喇. 哈哈  發表於 2014-5-22 01:37
回復

回復 君臨天下 的帖子

我地恰你,你係咪搞緊 GAG ar
乜你咁 L 快就 5 記左 la,你係我個 post 一輪咀咁話我兼話埋我全家,果陣你幾 L 威 Ar,幾 L 受男仕愛戴,女仕歡迎,乜你話人 g 前冇諗後果 ga,咁就抵 L 你家山發 la
想我收聲 Ar

You don't even fucking think about this,你 g 5 g 呢句英文點解 ar
叫你諗都咪 L 諗 Ar,fuckman

評分

參與人數 2威望 +11 收起 理由
龜龜ying + 3 一針見血
skclan + 8 多謝分享

查看全部評分

回復

我關帖係因為件事己經過去,
件醜事己宣揚多日,當事人亦知錯..
得到應該既懲罰,本帖我唔會剷
留作關帖處理,相關人等己經臭名遠播街知巷聞..
如樓主日後再受到有關PM,我亦唔會再處理
請任何涉及此事既朋友唔好再PM我,好自為之!

希望件事會告一段落

評分

參與人數 2威望 +3 收起 理由
赤天風 + 1
lishuikuen + 2 澄清下先,我冇pm過你架!!@@

查看全部評分

回復