香港龜友論壇

樓主: Qazwsx
打印 上一主題 下一主題

g

zero_1 發表於 2012-12-26 17:54
首先,你開個帖已經膠到.....

再者啦,你話一刀係zero,ok當我係一刀了,那"我"叫你過黎"我"嗰邊,你做咩仲縮 ...

你係咪諗唔倒野反駁所以講廢話ar?真可憐

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
敏carmanlui + 1

查看全部評分

回復

zero_1 發表於 2012-12-26 17:54
首先,你開個帖已經膠到.....

再者啦,你話一刀係zero,ok當我係一刀了,那"我"叫你過黎"我"嗰邊,你做咩仲縮 ...

請解釋一下你i ip 同一刀 的關係

回復

Qazwsx 發表於 2012-12-26 01:46
有個膠人叫一刀,做左衰野俾人踢爆用分ac(zero_1)
之後拎晒圖出黎證明,佢話我地膠,就扮退壇
點知過幾日又 ...

簡簡單單 講晒佢係哩個壇既生平趣事
回復

海龍 發表於 2012-12-26 19:14
簡簡單單 講晒佢係哩個壇既生平趣事

我組織左好耐ga,佢咁膠好難理解
岩岩佢又用新ac,話自己係女人,話一早有自貼叫人信佢
點知我揾佢d post冇自貼
得同zero同一類型ge送龜同執龜post
依家拎唔倒證據證明我係女人仲走左
回復

睇情況要買多兩包花生補下倉先夠睇到完場!

x2  發表於 2012-12-26 19:34
回復

愛龜如命 發表於 2012-12-26 19:21
睇情況要買多兩包花生補下倉先夠睇到完場!

佢日日新鮮日日金,以為仲有人信佢
回復

回復 Qazwsx 的帖子

中立d講,網絡世界有圖有真相我地只會相信有圖的人。
就算講到天花龍鳳我地只會覺得你吹水,拎出圖片證明人地係誤解你好過自己不停地解釋。
btw希望回頭是岸!
回復

愛龜如命 發表於 2012-12-26 19:31

我地做ge野全部有證據,相信你睇過吧
我叫佢拎證據,佢就永遠話個個都知,(其實冇人知)
佢仲話番我咩都要拎證據,唔知我係咪差人wo
回復

愛龜如命 發表於 2012-12-26 19:31

此恨綿綿冇絕期,落街買花生。
回復

我都有追開依套連續劇,明白事情既經過!
希望一刀師兄回頭是岸吧啦!或者拎出圖片證明我地對你有嚴重既誤解!

佢份人唔輸得,你睇佢幾時又番黎丫拿LOL  發表於 2012-12-26 19:46
回復

愛龜如命 發表於 2012-12-26 19:40

我都有追開依套連續劇,明白事情既經過!

無記真係要學下野,唔好成日拍埋d神化連續劇
回復

人未見過,未真係一對一了解過,
你地講咩咪又係廢話.....人云亦云..........
始终樓主還是未駁到一刀兄及小妹的質問.......

不斷轉移視線..........
所謂有相有真相好可笑.....假設我去D咸網拎張

36D 圖話係自己,係咪等於我:S
樓主,你比相證明你有子孫根同埋可繁殖吖

人地話约出黎ok,你地就驚輸要人沒條件........
禁肯定人地開分身,吹,就算賭你子孫根賭你手指
都吾驚啦,無赖
支持佢=分身,甘你地係咪dim dim 分身阿
中立左好耐,终於爆了

我一早自貼過,完全講真話,網上同現實一樣  發表於 2012-12-26 20:21
咁我再邀請你出黎見面丫~地點係是但一間差館門口,我想睇你點由男人變女人!  發表於 2012-12-26 20:08
回復

coeycheung 發表於 2012-12-26 20:00
人未見過,未真係一對一了解過,你地講咩咪又係廢話.....人云亦云..........
始终樓主還是未駁到一刀兄及小妹 ...

你又話一早開左自貼post??係邊??點解搵唔倒ge??
你講左句''仲有,我係女起碼睇過我帖既人知,你吾好甘無赖lol''
你叫d人出黎丫,你信唔信我問十個十個都唔知你係邊個丫拿
你ge質問係,點解一直話四個,依家又多左你出黎??
原因係,一直都係得四個上線時用同一ip一直支持一刀
你從來都冇出現過,我地講緊ge野上線ip!
明白味啊一刀兄??

又兜7.7  發表於 2012-12-26 20:08
回復

coeycheung 發表於 2012-12-26 20:00
人未見過,未真係一對一了解過,你地講咩咪又係廢話.....人云亦云..........
始终樓主還是未駁到一刀兄及小妹 ...

你又編輯啊編輯怪??
我點解要post自己條j??你話自己係女,唔係一刀,所以我要你證明
你呢??我冇講過自己係男人,你要我post j做咩??
你邏輯思維有問題??

佢都多次編輯,仲話人編輯怪  發表於 2012-12-26 20:22
回復

人未見過,未真係一對一了解過,
你地講咩咪又係廢話.....人云亦云..........
始终樓主還是未駁到一刀兄及小 ...

wa你又改post...你都幾搞笑
你講d條件..都係果句啦.你問下十個人,如果有一個覺得條件合理ge,咪出黎傾lo~
完全唔關驚唔驚事wo~
咩叫dim dim ???你d火星文我唔係好明白
一刀,你唔好再改post啦.依頭屈我編輯怪.果頭自己係咁改~
回復

忍不住開金莎加無糖可樂睇戲

食緊花生糖  發表於 2012-12-26 23:30
加多個童星點心面  發表於 2012-12-26 20:23
回復

bbMANHO 發表於 2012-12-26 20:17
忍不住開金莎加無糖可樂睇戲

佢會回我正面先算啦.每次都係唔覆.唔講
有咩就話個個都知啦.又拎唔出實際證據
一個人開幾個ac.又扮男又扮女.精神有問題

我大概咁睇內容,都睇到你所講的野  發表於 2012-12-26 20:24
回復

回復 zero_1 的帖子

Well, this sounds like good news though, you are not dead! Zero, I'm not saying this in a mean way.
Despite all the hardwork that you have contributed to this forum....... And now [you Real Zero/ fake one ]seems get stuck in situations and simply could not control. Why don't you just waltzed out the forum like you said.. That looks cool to Real Zero! It is not wise to lend your account to anybody!!! My 2cents only!

走哂喇己經-0-  發表於 2012-12-27 04:19

評分

參與人數 1威望 +10 收起 理由
啊橙 + 10 一針見血

查看全部評分

回復

minicooper 發表於 2012-12-26 20:41
回復 zero_1 的帖子

Well, this sounds like good news though, you are not dead! Zero, I'm not saying  ...

講得好!祝早日退壇,btw,佢退完之後又會用另一ac上番黎鬧交,
樓上果個自稱女人ge分身就係一個好好ge例子~
回復

sumyu 發表於 2012-12-26 09:41
其實同一ip代表到d咩?分身?
如果有十個唔同人用一個LAN(eg 政府wifi pccw公屋 甚至係同一屋人)
佢地應該都 ...

同一IP係有機會唔同人~
但係呢幾個月黎~到有人開始懷疑一刀=ZERO個時,已經講緊點解次次個LOGIN IP係一樣,
係咩時間LOGIN都係同一個IP 無可能24小時都係同WIFI嗎???

如果係屋企人既,又唔見一刀OR ZERO認左呢樣野???
話真係住埋一齊OR住附近???

最後,唔知你有冇留意,近排既一刀同ZERO既文筆真係好似。好中意將個都字打成錯別字"刀"呢???

分身我相信好多人都有,但點解個個都唔講,係到講佢呢???
你有冇諗佢一定有自身既問題呢???

個都字打成個刀字。呢個我都有留意倒,吾知又有幾多人發覺呢?  發表於 2012-12-26 22:19

評分

參與人數 4威望 +22 收起 理由
婷婷 + 10 熱心幫助
tonycha + 1 一針見血
啊橙 + 10 一針見血
Qazwsx + 1 一針見血

查看全部評分

回復