香港龜友論壇

查看: 1657|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

養額的環境

樓主

分享一個不錯的養額環境和幾隻不錯的愛龜,有些已讓給老友玩的了.....轉貼的,請見諒,希望大家喜歡和加分,多謝

養額的環境, (18).jpg (23.06 KB, 下載次數: 36)

養額的環境, (18).jpg

養額的環境, (19).jpg (23.69 KB, 下載次數: 34)

養額的環境, (19).jpg

養額的環境, (1).jpg (70.07 KB, 下載次數: 38)

養額的環境, (1).jpg

養額的環境, (2).jpg (27.45 KB, 下載次數: 26)

養額的環境, (2).jpg

養額的環境, (3).jpg (19.65 KB, 下載次數: 32)

養額的環境, (3).jpg

養額的環境, (4).jpg (37.24 KB, 下載次數: 28)

養額的環境, (4).jpg

養額的環境, (5).jpg (41.87 KB, 下載次數: 28)

養額的環境, (5).jpg

養額的環境, (6).jpg (18.25 KB, 下載次數: 27)

養額的環境, (6).jpg

養額的環境, (7).jpg (23.06 KB, 下載次數: 27)

養額的環境, (7).jpg

養額的環境, (8).jpg (55.7 KB, 下載次數: 29)

養額的環境, (8).jpg

養額的環境, (9).jpg (41.71 KB, 下載次數: 25)

養額的環境, (9).jpg

養額的環境, (10).jpg (56.68 KB, 下載次數: 25)

養額的環境, (10).jpg

養額的環境, (11).jpg (18.86 KB, 下載次數: 24)

養額的環境, (11).jpg

養額的環境, (12).jpg (46.79 KB, 下載次數: 22)

養額的環境, (12).jpg

養額的環境, (13).jpg (48.47 KB, 下載次數: 23)

養額的環境, (13).jpg

養額的環境, (14).jpg (26.5 KB, 下載次數: 28)

養額的環境, (14).jpg

養額的環境, (16).jpg (24.39 KB, 下載次數: 26)

養額的環境, (16).jpg

養額的環境, (17).jpg (31.65 KB, 下載次數: 27)

養額的環境, (17).jpg

評分

參與人數 6威望 +8 收起 理由
wel524 + 1 多謝分享
SnappingTurtle + 2 多謝分享
KPS + 1 好環境!
anthonywoo + 1 好多毒物
johnng9879 + 1 精美相片
地獄火 + 2 精美相片

查看全部評分

沙發
回復 johnng9879 的帖子

食左聰明豆嗎,咁聰明....現在有廿幾隻梅花蛋孵化緊
回復

板凳
弟一二隻真係正, D 東箱好毒呀
回復

地板
johnng9879 發表於 2012-5-9 15:41
哇 ....正呀.....cb 梅花bb 隻隻都幾千蚊起 >

洗唔洗幾千啊,我估千幾應該有
回復

回復 KPS 的帖子

都話平俾你,你又唔要.....已開食的,900一隻,有兩隻
回復

火水. 發表於 2012-5-9 15:59
回復 KPS 的帖子

900 又真係超值, 最大問題我要養係朋友到, 但佢個度勁熱
我隻死剩種, 朋友度養左年半

回復

火水. 發表於 2012-5-9 15:59
回復 KPS 的帖子

甘底,有冇淺色圖畫
回復

回復 guy 的帖子

圖畫唔係這個價的了,這價是兩隻布氏而已
回復

期待量產黃額既日子出現...
回復

回復 火水. 的帖子

師兄有冇强公賣?
回復

回復 神之介 的帖子

有隻黑腹公,超紅好靚,但個龜殼好多舊傷痕,但都是舊的都痊癒的
回復

如果火水兄出左梅花苗賣兩隻比我就好了,可以嗎
回復

回復 micmic 的帖子

成功出到再說吧.....你是否真的要先?
回復

梅花bb你會賣幾錢啊?
火水師兄!!
回復

回復 火水. 的帖子

可否pm 幾大同價錢?thx
回復

回復 火水. 的帖子

可否pm size同價錢?thx
回復

火水兄D龜真係隻隻都咁令>.<
回復