香港龜友論壇

標題: 我隻盾臂龜唔開眼,,,口有異樣,,有圖 [打印本頁]

作者: 隻龜就死    時間: 2016-1-1 22:39
標題: 我隻盾臂龜唔開眼,,,口有異樣,,有圖
20015,10月21號買返黎,返黎第1日都有見佢食下野,,,,,,,呢但排好似唔係點食野
今日見佢下午仲走黎走去,,,,,但係唔見佢食野(可能佢食左我唔見到,,)
佢一邊眼開,一邊眼唔開,,跟住我同佢浸水果陣發現佢個口生左D白色野,,,,跟住我張開佢個口,,,,,個口邊好似成舊白色野,,生野咁,,,,,,

作者: iamnero    時間: 2016-1-2 04:48
焗龜。   
作者: jinkwan0023    時間: 2016-1-3 21:20
栗米沙?
作者: 8ways    時間: 2016-1-4 08:11
如果你隻龜B還在, 請盡快PM我, 我會送樽 REPT AID 給你, 希望幫到你救救小生命. 強調係"送" 不收分毫.
作者: 隻龜就死    時間: 2016-1-14 23:23
8ways 發表於 2016-1-4 08:11
如果你隻龜B還在, 請盡快PM我, 我會送樽 REPT AID 給你, 希望幫到你救救小生命. 強調係"送" 不收分毫.  ...

師兄唔該晒你,,,但佢係POST完後既第二日就死左,,,
應該係,,疱疹感染,但真係唔明點解有,,,
作者: 隻龜就死    時間: 2016-1-14 23:24
jinkwan0023 發表於 2016-1-3 21:20
栗米沙?

紅土黎,,,
作者: Yesman    時間: 2016-1-14 23:46
支燈好像好冷,什麼燈? 慳電膽?

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2