香港龜友論壇

標題: 急 有無人知道呢間獸醫好唔好?城市獸醫動物及珍禽異獸.... [打印本頁]

作者: natalie夏雨    時間: 2016-9-6 20:51
標題: 急 有無人知道呢間獸醫好唔好?城市獸醫動物及珍禽異獸....
我只係一位中學生,但為了愛龜,我用光自己的錢都要帶佢去睇醫生。
城市獸醫動物及珍禽異獸醫院 (荃灣)
呢間獸醫好嗎?有人知道大約收幾多錢?
多人去睇?一定要預約?
如果有人去過,請告訴我!!我心真係好痛

作者: PIG    時間: 2016-9-6 21:58
隻龜咩事
作者: ccoobb    時間: 2016-9-6 22:13
擔心就去睇醫生
等專業人事跟進最好
幾多錢無人知
祝早日康復
作者: natalie夏雨    時間: 2016-9-6 22:49
PIG 發表於 2016-9-6 21:58
隻龜咩事

唔肯食野,眼同口發炎,我都唔太清楚,所以睇醫生最好
作者: 火腿蛋    時間: 2016-9-6 23:36
我覺得享和珍禽異獸幾好~醫生好細心~
但係價錢好難講~要睇龜龜咩病~
祝龜龜快快康復
作者: PIG    時間: 2016-9-6 23:43
去享和。我見好多人带龟去睇
作者: natalie夏雨    時間: 2016-9-6 23:57
火腿蛋 發表於 2016-9-6 23:36
我覺得享和珍禽異獸幾好~醫生好細心~
但係價錢好難講~要睇龜龜咩病~
祝龜龜快快康復 ...

我之後睇大家的建議,都決定去享和睇,我都希望鑽B可以快d好番,謝謝您哦!
作者: natalie夏雨    時間: 2016-9-6 23:58
PIG 發表於 2016-9-6 23:43
去享和。我見好多人带龟去睇

好的,但我怕享和好多人book,明早去預約唔知約唔約到即日下午睇
作者: PIG    時間: 2016-9-7 13:37
希望早同康復
作者: 沙田鄂仔    時間: 2016-9-7 14:04
natalie夏雨 發表於 2016-9-6 23:58
好的,但我怕享和好多人book,明早去預約唔知約唔約到即日下午睇

好多人睇, 好難約到即日, 你而家打去約啦, 啲護士都好好, 通常會先問你隻龜咩事, 你到時問下佢地見到醫生前可以做啲咩.
祝龜龜早日康復

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2