香港龜友論壇

標題: 最後一隻 亞達伯拉象龜 SOLD [打印本頁]

作者: 魚佬水族    時間: 2012-6-17 22:45
標題: 最後一隻 亞達伯拉象龜 SOLD

亞達伯拉象龜 Aldabra tortoise SOLD

A. ~8CM SOLD

B.~8CM 全品 健康 大食 勁黑

作者: StephenyU    時間: 2012-9-7 23:32
想問A係左邊定右邊果隻?
作者: 魚佬水族    時間: 2012-9-7 23:36
StephenyU 發表於 2012-9-7 23:32
想問A係左邊定右邊果隻?

A係左邊果隻!
作者: StephenyU    時間: 2012-9-7 23:40
魚佬,想問你地除左city,其他信用咭做唔做倒分期?因為好想要亞達
作者: 魚佬水族    時間: 2012-9-8 00:24
StephenyU 發表於 2012-9-7 23:40
魚佬,想問你地除左city,其他信用咭做唔做倒分期?因為好想要亞達

對不起!!暫時只有CITIBANK!!! 而家鋪頭果隻亞達已經養咗4個月了, 非常健康同超大食, 已家已經大了1-2CM了, 再養落去怕唔捨得賣!!!
作者: StephenyU    時間: 2012-9-8 21:27
魚佬,會唔會有細D GE 呀達,因我想細D養起。。。。
作者: StephenyU    時間: 2012-9-8 21:30
or呢幾日會唔會番D精品(好似果隻白星果D?),想買多隻陪下我2隻野。。。。
作者: 魚佬水族    時間: 2012-9-8 23:36
StephenyU 發表於 2012-9-8 21:27
魚佬,會唔會有細D GE 呀達,因我想細D養起。。。。

呢隻其實已經好細了, 再細D連個殼都硬曬!!! 呢種大形象龜苗細極都6-7CM!!
作者: 魚佬水族    時間: 2012-9-8 23:37
StephenyU 發表於 2012-9-8 21:30
or呢幾日會唔會番D精品(好似果隻白星果D?),想買多隻陪下我2隻野。。。。 ...

精品真係唔會有時間表的!!! 同呢個時間大批返黍挑的精品沒太多了!!!

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2