香港龜友論壇

標題: 正式免除 ZERO_1 所有職務 [打印本頁]

作者: 龜痴    時間: 2012-12-10 23:32
標題: 正式免除 ZERO_1 所有職務
由於 ZERO 在論壇要求辭職,雖然沒有向我 PM,但考慮到事情的嚴重性,及種種前因後果,我尊重他的意願,由即時起免除 ZERO 所有職務,直至另行通知

在此我感謝 ZERO 一直對論壇的貢獻

ZERO 近半年的文筆,態度,IQ 及 EQ 都與剛加入時有極大的不同
另外他與論壇另一個人 (一刀兩斷) 用了同一個 IP
每次與一刀兩斷有關的罵戰都由 ZERO 刪除
又或每次一刀上線後不久 ZERO 便出現
種種跡象都顯示 ZERO 與 一刀兩斷 是同一個人
甚至我有極大理由懷疑 一刀兩斷 是 ZERO 的 20 歲的兒子,ZERO 近日淡出論壇,戶口被一刀偷用了

一刀兩斷在論壇犯下的事磬竹難書,
1。經常 (60次以上)假扮有龜送,之後人家(在開 POST 後一分鐘內) PM 他,他說剛送了出去,但 CHECK 他的 PM 卻沒有記錄有人找他。。。亦從來沒有受他恩惠的人上來多謝他!!! 以他的開 POST 量和每次每個 POST 都會送出多隻龜,如果他沒有講大話的話,保守估計他向超過三百人次送龜,好難想像咁多人中從來沒有一個人上來多謝 OR POST 龜相
2。經常 (15次以上)假扮在街執到龜,醫好之後賣出去,正常人一年之間為何可以在不同的地點執到病龜?他的幸運令人費解
3。以版主之名威迫 KITMAN 提供 R之迷 的相片 (當時一刀誤以為 R 之迷是美女),如果唔係便 BAN 她 AC, 攪到 KITMAN 無啦啦打電話比我求救,以為論壇的版主都是變態的,花了我成個鐘去解釋。。。

我非常感謝 ZERO 對論壇的長期幫助,但種種跡象都顯示 ZERO 的 AC 被他兒子 (一刀)偷用,
而 一刀 真係太影響論壇正常運作,所以在 ZERO 本人向我聯絡前,我必需停了他 AC 的所有權力,以免繼續被壞人利用

最後,論壇一直都以老子的哲學來管理
水至清則無魚,人至察則無徒。。。我唔出手唔代表我見唔到,只係因為我比緊機會你改過,請不要挑戰我的底線。。。
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-10 23:33
支支持持,英明ar~
你打咁大段野應該要好耐=.=
作者: 肥文    時間: 2012-12-10 23:35
一天光哂
作者: 大win神    時間: 2012-12-10 23:36
嘩..局外人認真看不透
香港政治淪陷 連龜壇都可以甘 - -社會變了

作者: khip    時間: 2012-12-10 23:37
龜痴 發表於 2012-12-10 23:32
由於 ZERO 在論壇要求辭職,雖然沒有向我 PM,但考慮到事情的嚴重性,及種種前因後果,我尊重他的意願,由 ...

龜痴作出聲明!! Good..件事告一段落.....

不過龜痴是否見過真人Zero大大和一刀嗎?  (純好奇問...冇他意)
作者: 晉    時間: 2012-12-10 23:38
估唔到龜壇都可以發生ED事  真係100歲唔死都有新聞
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-10 23:38
請你更正....佢唔好醫好後賣出去
係扮醫好後送出去(有領養費收)
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-10 23:39
以版主之名威迫 KITMAN 提供 R之迷 的相片 (當時一刀誤以為 R 之迷是美女),如果唔係便 BAN 她 AC, 攪到 KITMAN 無啦啦打電話比我求救,以為論壇的版主都是變態的,花了我成個鐘去解釋。。。
= ="...呢個正...
作者: khip    時間: 2012-12-10 23:40
乂阿偉乂 發表於 2012-12-10 23:39
以版主之名威迫 KITMAN 提供 R之迷 的相片 (當時一刀誤以為 R 之迷是美女),如果唔係便 BAN 她 AC, 攪到 ...

呢下真係估唔到......
作者: professional    時間: 2012-12-10 23:40
我真係蒙在鼓裡
作者: mattwun    時間: 2012-12-10 23:41
哇﹐真快手〜花生〜
作者: 地獄火    時間: 2012-12-10 23:42
以為論壇的版主都是變態的........完全錯了
論壇變態的只得我一個
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-10 23:42
以版主之名威迫 KITMAN 提供乂阿偉乂 的相片 (當時一刀誤以為 乂阿偉乂是鄭伊健),如果唔係便 BAN 她 AC (原來佢係基既), 攪到 KITMAN 無啦啦打電話比我求救,以為論壇的版主都是變態的,花了我成個鐘去解釋。。。

作者: Qazwsx    時間: 2012-12-10 23:42
以版主之名威迫 KITMAN 提供 R之迷 的相片 (當時一刀誤以為 R 之迷是美女),如果唔係便 BAN 她 AC, 攪到 ...

其實我覺得應該專稱佢為巴哥
有冇同感??

作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-10 23:44
地獄火 發表於 2012-12-10 23:42
以為論壇的版主都是變態的........完全錯了
論壇變態的只得我一個 ...

當我流嫁?
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-10 23:44
Qazwsx 發表於 2012-12-10 23:42
其實我覺得應該專稱佢為巴哥
有冇同感??

=_="......唔知道~~~哈
作者: seira2242527    時間: 2012-12-10 23:45
我冇咩政治參與性....我係沉默的市民
作者: 地獄火    時間: 2012-12-10 23:46
khip 發表於 2012-12-10 23:40
呢下真係估唔到......

你對過我咁 ga la......係都要我比 carman 姐姐張第 2 代閃卡你
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-10 23:46
係bo....我想問下...咁一刀所講的39個龜友點???
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=63827
作者: kitman1990    時間: 2012-12-10 23:47

呢個係事實-.-
個次我真係CALL左龜痴~~~
因為同一刀WTSAPP~ ZERO PM~~~
WTSAPP同PM既相我都SNED哂俾龜痴
作者: khip    時間: 2012-12-10 23:47
地獄火 發表於 2012-12-10 23:46
你對過我咁 ga la......係都要我比 carman 姐姐張第 2 代閃卡你

你記錯啦,我係問你拿閃卡...但你俾錯Carman姐張相我
作者: COLOR    時間: 2012-12-10 23:47
我正常
作者: 地獄火    時間: 2012-12-10 23:48
乂阿偉乂 發表於 2012-12-10 23:44
當我流嫁?

爭成條街 wor
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-10 23:48
kitman1990 發表於 2012-12-10 23:47
呢個係事實-.-

=_="...咁猖狂..."
作者: monkey01    時間: 2012-12-10 23:48
香港地真係乜人都有...
作者: 地獄火    時間: 2012-12-10 23:49
khip 發表於 2012-12-10 23:47
你記錯啦,我係問你拿閃卡...但你俾錯Carman姐張相我

有冇用佢 lai 打菲滋 ar
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-10 23:50
kitman1990 發表於 2012-12-10 23:47
呢個係事實-.-

妳到最後點回應佢呀0.0"!?
作者: R之迷    時間: 2012-12-10 23:50
點解咁都會關我事
作者: kitman1990    時間: 2012-12-10 23:51
乂阿偉乂 發表於 2012-12-10 23:48
=_="...咁猖狂..."

我CALL龜痴係想知R姐姐件事~係咪真係有好多版主不滿~~
因為ZERO PM我話一刀講既野係真!!!
作者: samwong4949    時間: 2012-12-10 23:52
峰迴路轉,整個過程有如電視劇橋段,人性真複雜,龜,簡單得多了......
作者: kitman1990    時間: 2012-12-10 23:53
乂阿偉乂 發表於 2012-12-10 23:50
妳到最後點回應佢呀0.0"!?

我私下俾返D PM你睇呀~~~
作者: 地獄火    時間: 2012-12-10 23:53
kitman1990 發表於 2012-12-10 23:51
我CALL龜痴係想知R姐姐件事~係咪真係有好多版主不滿~~
因為ZERO PM我話一刀講既野係真!!! ...

一日最衰係妳 la.......仲好意思講
作者: kitman1990    時間: 2012-12-10 23:53
R之迷 發表於 2012-12-10 23:50
點解咁都會關我事

因為.......一刀太想要你既相喇~~~
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-10 23:54
kitman1990 發表於 2012-12-10 23:53

點睇0v0" ??洗唔洗約出黎食下飯嫁?
作者: kitman1990    時間: 2012-12-10 23:54
地獄火 發表於 2012-12-10 23:53
一日最衰係妳 la.......仲好意思講

我衰咩????
衰唔夠你變態???
作者: kitman1990    時間: 2012-12-10 23:54
乂阿偉乂 發表於 2012-12-10 23:54
點睇0v0" ??洗唔洗約出黎食下飯嫁?

唔洗~O~
你CHECK PM喇~
作者: 敏carmanlui    時間: 2012-12-10 23:54
好多分身呀

龜痴帶眼識人呀

作者: sumyu    時間: 2012-12-10 23:55
其實我唔多睇得明發生緊咩事嫁= =
Anyway 我訓lu 希望聽朝諗得明啦
作者: 地獄火    時間: 2012-12-10 23:55
kitman1990 發表於 2012-12-10 23:54
我衰咩????
衰唔夠你變態???

做乜讚我
作者: monkey01    時間: 2012-12-10 23:55
小弟路過睇野~
作者: 龜痴    時間: 2012-12-10 23:56
敏carmanlui 發表於 2012-12-10 23:54
好多分身呀

龜痴帶眼識人呀

我人生做得最錯的一件事便是識左你
作者: kitman1990    時間: 2012-12-10 23:56
地獄火 發表於 2012-12-10 23:55
做乜讚我

我學識左讚人嗎~O~
作者: monkey01    時間: 2012-12-10 23:58
剩睇相kit又真係幾ok wo~怪唔得佢會問人拎你啲相啦~
作者: kof    時間: 2012-12-10 23:59
來遲了 圍觀一下
作者: Siu景    時間: 2012-12-11 00:00
其實發生咩事...?
睇左勁耐都睇唔明-v-"
作者: gorden    時間: 2012-12-11 00:07
食下花生先
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:07
kitman1990 發表於 2012-12-10 23:56
我學識左讚人嗎~O~

感冒好番未
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-11 00:08
地獄火 發表於 2012-12-10 23:48
爭成條街 wor

太睇小我!!
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-11 00:08
Siu景 發表於 2012-12-11 00:00
其實發生咩事...?
睇左勁耐都睇唔明-v-"

http://www.hkturtle.org/forum.ph ... &extra=page%3D1
由依度開始睇~
作者: kitman1990    時間: 2012-12-11 00:09
地獄火 發表於 2012-12-11 00:07
感冒好番未

未呀~~~
而家咳死喇~~~
岩先重食左咁多花生~~~
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:09
monkey01 發表於 2012-12-10 23:58
剩睇相kit又真係幾ok wo~怪唔得佢會問人拎你啲相啦~

係問 kitman 拎 named "R 之迷"靚女相 ar,C-hing
作者: monkey01    時間: 2012-12-11 00:10
R 之迷都ok呀~小弟唔係C-hing~只係細路~
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-11 00:10
kitman1990 發表於 2012-12-11 00:09
未呀~~~
而家咳死喇~~~

飲啖水@_@柯柯佢, 柯番d花生出黎a_a"
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:11
乂阿偉乂 發表於 2012-12-11 00:08
太睇小我!!

你拉開褲鍊先
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-11 00:11
其實好老實果句...扮野ge版主點止佢一個...
我知道有另一個版主都係扮的..好多人都知,只係爆唔爆出黎
作者: gorden    時間: 2012-12-11 00:12
乂阿偉乂 發表於 2012-12-11 00:10

咁快一粒粒架
作者: 大win神    時間: 2012-12-11 00:14
龜痴 發表於 2012-12-10 23:56
我人生做得最錯的一件事便是識左你

囧你
話晒人地E+系幫緊你@@
尊重下人好wo= =...
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:14
gorden 發表於 2012-12-11 00:12
咁快一粒粒架

消化 5 到,洗乾淨後,你拎 d 去食 la
作者: zero_1    時間: 2012-12-11 00:14

忍不住回應一下,簡直可笑之極

sklan不論實力還是名聲,得罪講句,做我跟班也未夠資格,我也懒得回應他及各受蒙閉的師兄師姐,

清者自清,也與小人及九流鼠輩無話可說.

不是炫耀什麽,先說本人,一個在美國獲獎無數的知名華裔爬友及龜友,在不下二十個爬壇擔任最高管理層多年,

竟然比閣下冷待之餘還要受盡屈辱,此口冤氣,不吐不快.

自問能力,效率不錯,回流四年間,人際基石打得尚好,凡事也盡力而為,為大家不收分毫工作,

要管理難免得失不少人,可是大家撫心自問,我有沒令你們得益過,有沒對不起你們?

如果恩將仇報係人性,那我認命,年近半百,還來獻世.

至於一刀,對,我承認關係非淺,可是他從未做過閣下所講的事.

你說一刀經常 (60次以上)假扮有龜送,之後人家(在開 POST 後一分鐘內) PM 他,他說剛送了出去,但 CHECK 他的
PM 卻沒有記錄有人找他。。。亦從來沒有受他恩惠的人上來多謝他!!! 以他的開 POST 量和每次每個 POST 都會送出
多隻龜,如果他沒有講大話的話,保守估計他向超過三百人次送龜,好難想像咁多人中從來沒有一個人上來多謝 OR POST
龜相這點,只能說明人人性格不同,他不是一些高調的善長,例如派了錢叫人謝恩,送了什麽又要人大聲宣揚.施恩莫望報,
要威不要送,是他一向強調的.如果没有卻說有,恐怕一刀朵己臭,豈會是友壇的三版版主.你要"謝恩"帖,煩請各位受過"恩"
的,揚聲為他平反.

你說一刀經常 (15次以上)假扮在街執到龜,醫好之後賣出去,正常人一年之間為何可以在不同的地點執到病龜?他的幸運令人費解,一刀是義工,這個數目己經算少.

你說一刀以版主之名威迫 KITMAN 提供 R之迷 的相片 (當時一刀誤以為 R 之迷是美女),如果唔係便 BAN 她 AC, 攪到 KITMAN 無啦啦打電話比我求救,以為論壇的版主都是變態的,花了你成個鐘去解釋。。。

kitman對佢誤解而反目成仇,既是誤解,我也說不清,只想說他有一個貌美,身材娟好的末婚妻,

根本不會對任何異性有興趣,遑論其他異性樣貌,身材,感情比不上他末婚妻.

感情之深,深到佢地可以為對方而死,真的差點為對方送命過,知道的龜友請在此揚聲為他平反
.

一刀平時有任何不滿就爆人大家有目共睹,根本不怕攻擊,更不用分身爆人,欲加之罪,何患無辭.

他走左還叫支持者不要回應,你們枉作小人了
.

最後,我重申一次,一刀己退壇回到自己樂園,我處理光pm及客後,也會退壇.

我們不愛名利,討厭鬥爭.

我們要工作,也要盡兒子,未婚夫,丈夫,父親的責任,没時間玩太多.

你們怎麽說怎麽講,我們不再管,也控制不了.

但求將將就就,一問三不知,無愧於心之餘也對得起自己及支持者
.

作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:15
kitman1990 發表於 2012-12-11 00:09
未呀~~~
而家咳死喇~~~

你早 d 訓 la
作者: gorden    時間: 2012-12-11 00:15
地獄火 發表於 2012-12-11 00:14
消化 5 到,洗乾淨後,你拎 d 去食 la

留d俾你下
作者: kitman1990    時間: 2012-12-11 00:15
乂阿偉乂 發表於 2012-12-11 00:10

咳死喇...
咳到有血腥味-.-"
作者: kitman1990    時間: 2012-12-11 00:17
地獄火 發表於 2012-12-11 00:15
你早 d 訓 la

食完花生要訓喇~~~~
我9點個時想訓嫁喇~~
作者: welcome    時間: 2012-12-11 00:17
超級版主(龜痴)深蔵不露
作者: 龜友    時間: 2012-12-11 00:18
花生MODE結束.......
仲記得ZERO幾年前GE帖係幾咁有質素同口碑...
E家就被不肖人士冒用,唉...
作者: 小妃    時間: 2012-12-11 00:19
我記得之前岩岩入黎..個zero好好人架.所以我相信佢應該係比個仔用左ac
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:21
kitman1990 發表於 2012-12-11 00:17
食完花生要訓喇~~~~
我9點個時想訓嫁喇~~

咁就乖 la
作者: kitman1990    時間: 2012-12-11 00:23
地獄火 發表於 2012-12-11 00:21
咁就乖 la

食完花生....係時候訓喇~~
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:26
kitman1990 發表於 2012-12-11 00:23
食完花生....係時候訓喇~~

早 d 休息 la
作者: kitman1990    時間: 2012-12-11 00:27
地獄火 發表於 2012-12-11 00:26
早 d 休息 la

訓喇~~拜~~
作者: Siu景    時間: 2012-12-11 00:27
回復 Qazwsx 的帖子

一早睇哂了...但介係GAG唔到= ="
作者: 龜媽    時間: 2012-12-11 00:27
不會是精神分裂症吧!

From wiki:
精神分裂症的妄想是一種病態的信念系統,該信念系統與現實境況基本不符或者甚至完全不符,可指向當事人的生活工作等重要方面並造成相應的扭曲和社會適應不良,但當事人對於自己所抱持的異常觀念堅信不疑。 癥狀大概分為以下幾種:
被害妄想
被害妄想的患者在沒有任何事實依據的情況下,堅信有人要加害於他。
抑鬱妄想
患者過分貶低自己的價值,此種妄想包含負罪妄想、疑病妄想、貧窮妄想等。 如:患者在碎碎念以前,妄自菲薄。
誇大妄想
患者認為自己聰明過人、認為自己是天才,創造的成果可以改變人類的命運,或者在名譽、地位、權勢上加以妄想,例如妄信自己是皇帝或皇后,也可以在自我擔心的某些問題上加以妄想,誇大此事的危險性。

變形妄想
患者認為自己的身體發生了奇異的變形。 例如:患者認為自己瘦卻做暴食症,沒催吐,還是瘦巴巴。
情色妄想
患者在沒有任何依據的情況下,認為某人(可為虛構的人)愛上了他。妄想對象多為著名的人,如總統,明星等。
被控制妄想
即異己體驗,患者認為自己的身體、思維、意識被某種外力控制住了,也就是說患者認為自己在與某人共享身體、思維,例如患者正在思考某個問題時突然就停止了,患者體驗到了自己要想的事情被外力(頭腦外的思想,而非自己的思想)奪走了(思維剝奪),或患者體驗到了外力強行把不屬於自己的事情放到了自己的腦中(思維插入)等。
例如:患者在沒有理據或原由的情況下直接聽到上帝說話。
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-11 00:29
龜媽 發表於 2012-12-11 00:27
不會是精神分裂症吧!

From wiki:

佢真係認為自己聰明過人、認為自己是天才
你睇佢d post,全部都暗示自己係高手
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:30
kitman1990 發表於 2012-12-11 00:27
訓喇~~拜~~

good night
作者: welcome    時間: 2012-12-11 00:31
回復 龜痴 的帖子

一針見血
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:33
samwong4949 發表於 2012-12-10 23:52
峰迴路轉,整個過程有如電視劇橋段,人性真複雜,龜,簡單得多了......

這就是人生
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 00:38
sumyu 發表於 2012-12-10 23:55
其實我唔多睇得明發生緊咩事嫁= =
Anyway 我訓lu 希望聽朝諗得明啦

妳返 lai la
作者: Qazwsx    時間: 2012-12-11 00:44
sos_hk 發表於 2012-12-11 00:40
我突然間諗起
阿里巴巴與40大盜

真心笑左
一刀兩斷與39好漢
作者: takuhiro    時間: 2012-12-11 00:44
kitman1990 發表於 2012-12-10 23:53

我又睇
作者: zero_1    時間: 2012-12-11 00:55
龜友 發表於 2012-12-11 00:18
花生MODE結束.......
仲記得ZERO幾年前GE帖係幾咁有質素同口碑...
E家就被不肖人士冒用,唉... ...

一向具質素同口碑...是得罪了人,加上自己冇甘得閒,所以現在淪落了

作者: long199281    時間: 2012-12-11 00:55
留名睇真相
作者: 汀汀    時間: 2012-12-11 00:59

遠遠都聞到的香味
作者: zero_1    時間: 2012-12-11 00:59
Qazwsx 發表於 2012-12-11 00:29
佢真係認為自己聰明過人、認為自己是天才
你睇佢d post,全部都暗示自己係高手 ...

這是不經意流出的傲氣,不是暗示.

我認自己係高手,當然有不少人比我高,但我確是名正言順的資深龜友.

作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-11 01:02
zero_1 發表於 2012-12-11 00:59
我認自己係高手,當然有不少人比我高,但我確是名正言順的資深龜友
這是不經意流出的帥氣,不是暗示

我認自己係靚仔,當然有不少人比我靚,但我確是名正言順的靚仔龜友

作者: skclan    時間: 2012-12-11 01:02
zero_1 發表於 2012-12-11 00:59
我認自己係高手,當然有不少人比我高,但我確是名正言順的資深龜友

你確實係痴左線,一點喇早D訓啦有錢佬
我眼訓行先你一步,有咩留返聽日講,調理農務系

作者: zero_1    時間: 2012-12-11 01:08
好了,要說的暫時這麽多,要借題發揮,老作抽水,跟風駛里的自便,我先過第度開心

玩夠了可能回來覆一覆pm,窒一窒些傻瓜吧
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 01:11
乂阿偉乂 發表於 2012-12-11 01:02
我認自己係靚仔,當然有不少人比我靚,但我確是名正言順的靚仔龜友

我問婷婷先,究竟你係咪靚仔 lai,定係要除左褲你先至靚仔
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-11 01:13
地獄火 發表於 2012-12-11 01:11

唔好呀~ 我講下嫁渣
作者: 奇門    時間: 2012-12-11 01:14
養龜都可以令到花生斷市
香港真係遍地黃金, 周地花生...

作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 01:15
乂阿偉乂 發表於 2012-12-11 01:13
唔好呀~ 我講下嫁渣

我為人最 5 好就係求知慾強
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-11 01:16
地獄火 發表於 2012-12-11 01:15
我為人最 5 好就係求知慾強

我為人最 5 好就係性慾過強
作者: red3fish    時間: 2012-12-11 01:21
在此時間尚淺,真係唔係太明发生緊咩事
大家都係想有個論壇公平比此尊重交流下啫,越簡單越好
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 01:22
乂阿偉乂 發表於 2012-12-11 01:16
我為人最 5 好就係性慾過強

你支左輪比起汀汀 post 果粒花生還要大,所以我深信不疑地信你讀聖育強中學
作者: 乂阿偉乂    時間: 2012-12-11 01:27
地獄火 發表於 2012-12-11 01:22
你支左輪比起汀汀 post 果粒花生還要大,所以我深信不疑地信你讀聖育強中學 ...

我仲係余鐵雄法官
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 01:32
乂阿偉乂 發表於 2012-12-11 01:27
我仲係余鐵雄法官

左輪同你一樣大
作者: izzy    時間: 2012-12-11 01:38
慢慢玩,一刀d英雄事蹟可止咁少。。。。
可以講多樣野你知,邪靈已經改變套路玩弄緊人,以你大哥咁既收風速度想幫大家就要請多d義工便衣喇
作者: 汀汀    時間: 2012-12-11 01:38
地獄火 發表於 2012-12-11 01:22
你支左輪比起汀汀 post 果粒花生還要大,所以我深信不疑地信你讀聖育強中學 ...

我PO番粒細的既先~

作者: 婷婷    時間: 2012-12-11 01:41
地獄火 發表於 2012-12-11 01:11

我已經匿埋唔出聲……
佢支左輪我點知

作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 01:43
汀汀 發表於 2012-12-11 01:38
我PO番粒細的既先~

冇用 ga la,見過大砲就 5 要小鋼砲 ga
作者: 地獄火    時間: 2012-12-11 01:45
婷婷 發表於 2012-12-11 01:41
我已經匿埋唔出聲……
佢支左輪我點知

佢支左輪我想用橡筋彈下佢

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2