香港龜友論壇

標題: 停收任何寵物 不要再pm [打印本頁]

作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 13:09
標題: 停收任何寵物 不要再pm

自養 意留電whatsapp傾 正常價錢可 謝謝

作者: vincentchow630    時間: 2013-8-23 13:16
師兄,如果你有隻R,你又會唔會賤賣俾D三五識七嘅外人呀?
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 13:22
回復 vincentchow630 的帖子

不是賤價收 比市價低一點就可以
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 13:24
回復 vincentchow630 的帖子

不急收 無就養其他吧
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 13:26
我不是什麼有錢人 只是愛養寵物而已 有師兄姐弟妹割愛就pm吧
作者: 黑食    時間: 2013-8-23 13:34
一陣收完會五會又話家人反對?
貴放反出黎?
作者: BenBen    時間: 2013-8-23 13:37
回復 黑食 的帖子

我覺得會
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 13:43
回復 黑食 的帖子

好似玩龍咁 睇岩再買
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 13:44
回復 黑食 的帖子

黑食兄有賣?
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 13:49
回復 BenBen 的帖子

姐係我高收低賣就可以???
作者: wincy.wincy    時間: 2013-8-23 14:31
問題係點解要低價放俾你...
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 14:47
回復 wincy.wincy 的帖子

問題係我無用槍指住要你賣 大家唔好咁敏感 我改返個主題先 最緊要合眼緣
作者: royal    時間: 2013-8-23 14:48
市價定義好空泛... 隻隻龜身形, 大細, 花紋都唔同. 你話唔值佢話值 !!!
好難介定..
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 14:51
回復 royal 的帖子

咁又係 睇岩價岩即收 只收兩天
作者: boom76    時間: 2013-8-23 14:55
如果我隻龜值1萬, 有人肯出1萬同我要..............但我唔賣比佢,
8千放比你 ..............你覺得是正常嗎???
作者: wincy.wincy    時間: 2013-8-23 15:01
咁不如你講你俾得起幾多錢, 覺得價岩自然會搵你
作者: twslee    時間: 2013-8-23 15:20

The posting has some in-born logical problems.
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 15:24
回復 boom76 的帖子

賣唔賣自行決定 呢度都有兩位平入貴放之人 唔想多講 我預一萬左右 唔知可以收咩質數 睇幾隻先再決定
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 15:26

師姐咁你隻龜岩岩買左又賣既??? 滿花好靚
作者: royal    時間: 2013-8-23 17:04
爆頭兄 發表於 2013-8-23 15:24
回復 boom76 的帖子

賣唔賣自行決定 呢度都有兩位平入貴放之人 唔想多講 我預一萬左右 唔知可以收咩質數  ...

要求唔太高, 一萬都可以玩幾好的了..
作者: happyBird    時間: 2013-8-23 17:16
我都話唔會有人好似我咁成日賤賣靚龜.
師兄你錯過左, 好難再有呢d機會.
可惜我已經無龜要放.
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 17:34
回復 happyBird 的帖子

唔緊要 睇有無緣啦
作者: 黑食    時間: 2013-8-23 18:01
未學行先學走
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 18:15
回復 黑食 的帖子

養龜都有分先後???同係一隻龜 咩學行學走? 你想要條魚都平比你啦 你又唔覆要唔要 幾百蚊都講價 好無奈
作者: 黑食    時間: 2013-8-23 18:26
爆頭兄 發表於 2013-8-23 18:15
回復 黑食 的帖子

養龜都有分先後???同係一隻龜 咩學行學走? 你想要條魚都平比你啦 你又唔覆要唔要 幾 ...

魚==?
好耐前問過!
系你賣唔出
前日無喇喇ws問平d賣俾我要唔要條魚!
點知你當我水魚出反上次既價!咁系彩你都有味喇!
咪扮fd plz
另外!我系上次見你用幾10蚊既魚換隻紅腿反黎!
之後又話家人反對放800!見多人要就改1200!先會留第一次既言!
第二次留言系想講你連基本陸龜知識都要問人!
系,你威!有錢收r!但要知道無獸醫會醫r的!
送多次俾你!未學行先學走!

作者: 東南    時間: 2013-8-23 18:47

10cm豹龜800蚊都買唔起,學人養R
作者: keith0415    時間: 2013-8-23 18:49
C兄有錢點解唔出去買?又要係到低價收,自己出去慢慢睇先買唔好?等陣係到又要到D病龜又要係到講講講
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 19:01
回復 東南 的帖子

隻豹得既就唔洗諗啦
作者: 黑食    時間: 2013-8-23 19:03
東南 發表於 2013-8-23 18:47
收皮啦你,10cm豹龜800蚊都買唔起,學人養R

ching 對住乞丐不要粗魯
柯下幾個黃金給他可以了
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 19:03
回復 黑食 的帖子

算啦 傾唔岩就唔好再傾 你有你賣 我有我買 好嗎?
作者: 黑食    時間: 2013-8-23 19:06
爆頭兄 發表於 2013-8-23 19:03
回復 黑食 的帖子

算啦 傾唔岩就唔好再傾 你有你賣 我有我買 好嗎?

你改標頭目的都系想我留意姐!
我順你意!而家又分你我!?
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 19:29
回復 黑食 的帖子

其實我真心想養一隻就算 唔想好似師兄你買買賣賣 成日咁玩好辛苦 仲有上次唔賣條魚比你唔好意思 聽到你話同食人倉混養先唔敢賣比你 生命寶貴 希望你明白 條魚賣唔賣唔緊要 賣都希望有個識養既人 羅漢單養先靚 証明左師兄無爬文就買 我都聽你講 玩下啲你認為新玩既龜先
作者: 黑食    時間: 2013-8-23 19:33
爆頭兄 發表於 2013-8-23 19:29
回復 黑食 的帖子

其實我真心想養一隻就算 唔想好似師兄你買買賣賣 成日咁玩好辛苦 仲有上次唔賣條魚比你 ...

米吹水喇~.~"
我講明係拎黎混條過背金龍!!!
我所有s系都係獨立缸養!!!
另外 我唔係買買賣賣 我係反一水龜 平賣!!
益下龜友們!!!!!
真心想養一隻你就唔會上次 800改反1200黎搵錢喇^^
條魚你唔敢賣比我 咁ws反我話平賣比我托咩
睇相去=] 你真係太好人>"< 我覺得你吹呢個故事好正!!!!
什麼生命寶貴 @@

第一次問你!!! 講明混武吉美拉!!! 想吹花我@@? 笑死混食人鯧=.=

前幾日 自己ws我平比我

作者: 黑食    時間: 2013-8-23 19:38
回復 黑食 的帖子

其實我真心想養一隻就算 唔想好似師兄你買買賣賣 成日咁玩好辛苦 仲有上次唔賣條魚比你 ...

羅漢 鬼唔知單玩會令d咩!!!????
龍魚夠係喇 !!!
你去魚街d龍魚店 入去指能住個老闆個頭黎話!!你有冇爬文嫁龍魚 混養唔靚嫁!!!!

我開車兜埋你出去又點話!!!
作者: 黑食    時間: 2013-8-23 19:43
回復 黑食 的帖子

你呢句好能正A_A
(羅漢單養先靚 証明左師兄無爬文就買)
快d喇 陪你出去吊老闆!!! 亞x紅x 你有排吊!!!
佢門口缸野幾十條龍咁混法 你一定要入去同佢理論下先得!!!
要叫老闆爬文先得嫁!!!

未學行先學走 而家仲要學飛!?叫反我爬文???以為自己玩羅漢好了得 ?
繁殖都未能識 吠乜春???淨係識低收貴賣!!!
你係uw個朵臭晒就黎呢面搵食???
証明:
http://www.hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=82998

作者: 東南    時間: 2013-8-23 19:49
黑食 發表於 2013-8-23 19:03
ching 對住乞丐不要粗魯
柯下幾個黃金給他可以了

大家跟本唔需要理呢條膠人,佢可能想100至200收白豹,1千至2千收R  
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 19:59
回復 黑食 的帖子

果隻其實我見人賣幾多就賣幾多 真心唔鐘意紅腿 咁你覺得混龍啲龍好靚? 爛鰭爛尾 我就唔太睇好啦 一早都知你為人麻煩 賣魚又話自己唔係外賣仔 又咁又咁 賣唔出啲魚缸咪又係咁pm我 識話人唔識話自己 同行真係如敵國 呢度我岩岩玩 真係唔夠你玩 返一水益龜友 講真無錢賺你仲會唔會返????
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 20:04
回復 東南 的帖子

師兄 我唔知幾時有踩到你條尾 如有真不好意思 R龜平極都貴過豹多多聲
作者: 黑食    時間: 2013-8-23 20:04
爆頭兄 發表於 2013-8-23 19:59
回復 黑食 的帖子

果隻其實我見人賣幾多就賣幾多 真心唔鐘意紅腿 咁你覺得混龍啲龍好靚? 爛鰭爛尾 我就唔 ...

混龍係唔令嫁喇 咁你話我無爬文丫ma

搵得多同小 見人見智 !!! 我平唔平可以問下人=]
唔似你喇
好了 個個都叫我唔好理
我收聲了 你慢慢威下喇

作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 20:24
多謝師兄提點 新手唔應該買貴野 生命寶貴 我屋企兩隻豹我唔係當佢實驗品 我都好珍惜佢地 其實要玩幾耐先可以買輻射龜??? 有無師兄分享下 唔想為左養寵物嘈交 一萬蚊收唔到下次我會出更高價 希望師兄高抬貴手 我只想搵到心頭好 不是想嘈交 如有錯 請原諒 我不是什麼有錢人 但最小我用雙手搵食 唔希望師兄用乞丐來形容自己 我也不會說人是乞丐這樣沒禮貌的行為 多謝
作者: chan359777    時間: 2013-8-23 20:48
我咁耐已嚟都咁欣賞你嘅生意頭腦!商界奇才!
作者: 爆頭兄    時間: 2013-8-23 21:16
回復 chan359777 的帖子

我興趣黎姐 玩魚花你估唔洗本? 蝕住黎玩你唔知姐 SDU兄
作者: skclan    時間: 2013-8-23 21:30
收到幾個師兄投訴,如有人惡意搞事 或 到處招搖撞騙..

擾亂各壇秩序我係唔會手軟,臭史己曾在各大壇聽聞過...

貴帖己引起多人不滿,為免演變罵戰,決定作出關帖處理,

現口頭警告1次,如再次發現惡意搞事者,關閉帳戶

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2