香港龜友論壇

標題: 送24"龜缸 [打印本頁]

作者: dmyoyo    時間: 2013-10-20 23:18
標題: 送24"龜缸

送24"龜缸, 燈罩 x2  ,W=24,H=18,D=16 ,
新蒲江東頭邨自取
相片後補

作者: Wingwing6669    時間: 2013-10-20 23:24
我要,??
作者: dmyoyo    時間: 2013-10-20 23:27
??
咩意思
作者: Wingwing6669    時間: 2013-10-20 23:33
有無相,交收,時間,
作者: Wingwing6669    時間: 2013-10-20 23:46
Whatsapp,95118823
作者: kevinling    時間: 2013-10-21 07:41
我有興趣,pls check pm
作者: benlee2013    時間: 2013-10-21 13:23
作者: kwongwinghang    時間: 2013-10-21 18:25
我想要  62150166wts
作者: tai620    時間: 2013-10-21 23:32
回復 dmyoyo 的帖子

我想要62003030
作者: Wingwing6669    時間: 2013-10-22 22:49
友一個騙子2天無回答
作者: dmyoyo    時間: 2013-10-25 00:07
我不是騙子,已送出

作者: Wingwing6669    時間: 2013-10-25 09:26
20號說話25號送出綱上無回答
作者: kwongwinghang    時間: 2013-10-25 11:39
Wingwing6669 發表於 2013-10-25 09:26
20號說話25號送出綱上無回答

送左比我
作者: kevinling    時間: 2013-10-26 15:48
我覺得樓主有無攪錯呀! 乜唔係先到先得架咩? Wingwing6669 C兄係最早排既,跟住到我,有乜理由你乜野都唔覆就送左俾第二個人架,咁不如唔好POST出嚟啦,睇見都火大
作者: jungle    時間: 2013-10-26 16:35
kevinling 發表於 2013-10-26 15:48
我覺得樓主有無攪錯呀! 乜唔係先到先得架咩? Wingwing6669 C兄係最早排既,跟住到我,有乜理由你乜野都唔 ...

火乜鬼姐~~又無寫明話一定係先到先得,送野比人仲要睇好多野傢~~你地個個名都係小學生容乜易轉手放出去??c兄人地送野唔送比你你就鬧人會唔會過份左些少??人地無收你錢亦都無唔係一定要送,唔係好心人我拎落街當垃圾仲洗鬼特登開post話送野又要約時間去拎???如果個個都好似你甘拎唔到就鬧好快呢到唔會有人送野~~~我覺得你要同樓主道歉囉
作者: Wingwing6669    時間: 2013-10-27 18:54
如你說睇他主也樓,要也做,家庭有也人,如果我係小學生,他在綱上說大學生或有錢大學生道歉
作者: kevinling    時間: 2013-10-28 07:46
#15號師父!你睇清楚成件事先講啦!如果樓主係要俾朋友既,根本就唔需要開post,你自己都係幼稚園啦!講人!!同埋我想話,呢度好多c兄都係小學生,但係都係好有經驗!唔係話覆得多post,升呢到大學生就好有經驗先得架!怪唔知你仲係幼稚園!
作者: Wingwing6669    時間: 2013-10-28 10:30
謝謝你kevinling。我不說啦:他們是大學生,以我是小學生。希望日後各樓主俾人說明俾有大學生或中學生。謝謝
作者: jungle    時間: 2013-10-29 18:23
kevinling 發表於 2013-10-28 07:46
#15號師父!你睇清楚成件事先講啦!如果樓主係要俾朋友既,根本就唔需要開post,你自己都係幼稚園啦!講人 ...

c兄我有無話過要??我只係睇唔過眼送野都要比人鬧,
呢度好多c兄都係小學生,但係都係好有經驗.但仲有好多係新手轉手出去既人,
你有無經驗我唔知~呀唔係~唔好意思你好似幾乎乜野送既post都有留言,係拎人野方面係高經驗既~~
自已拎唔到野就聲大大,仲要唔識道歉正係識鬧人~~可笑可笑

作者: 超級瑪利奧    時間: 2013-10-29 19:00
為左幾百蚊嘈交 何必呢
作者: HKR    時間: 2013-10-29 19:02
送野都可以送到有野吵,佩服。

作者: HKR    時間: 2013-10-29 19:18
所有選擇權都係樓主手上
作者: c87654    時間: 2013-10-29 19:40
回復 kevinling 的帖子

人地都冇話先到先得!!!~~~~~送野自己有權選擇送何人!!!!!
作者: lolohui927    時間: 2013-10-29 19:50
回復 c87654 的帖子

GOOD GOOD
作者: seira2242527    時間: 2013-10-29 20:33
我都同意 樓主有自己既選擇權
作者: Miai    時間: 2013-10-29 21:18
比著係我我會PM左想要個D人先,再睇下邊個覆先商量好時間地點就腳我就決定比邊個

所以樓主係有自己既選擇權呀!!
作者: Teddy西瓜    時間: 2013-10-29 21:20
kevinling呢條友差唔多好多免費送贈區d po佢都留言要野,龜啊龜用品啊佢都要,但係佢自己又會放龜放龜用品,其實我自己懷疑左佢好耐,人地送龜你就賣出去,如果我講錯sorry,不過你d舉止真係好令人誤會。
作者: kwongwinghang    時間: 2013-10-29 22:48
唔送比佢發爛炸嘛!緊有人睇唔過眼架  
作者: nono    時間: 2013-10-30 00:57
hi,,我要 whats app 23581300
作者: gapman11    時間: 2013-10-30 02:19
樓主送邊俾個都關你事~
比著 我~丟出街都唔俾你~傻仔
作者: tortoisebo    時間: 2013-10-30 10:31
kevinling 發表於 2013-10-26 15:48
我覺得樓主有無攪錯呀! 乜唔係先到先得架咩? Wingwing6669 C兄係最早排既,跟住到我,有乜理由你乜野都唔 ...

膠夠未?
就算係先到先得都係以PM留電計架啦
再者人地送俾邊個係佢自由
作者: kevinling    時間: 2013-10-30 12:31
西瓜C兄, 1) 我係度所有賣既龜都係我自己攞貨返嚟既,所以我覺得你講錯了, 2) 呢度係送贈區,我係有權問人攞野既,相反,樓主亦都有權唔俾,所以唔係填得多POST係咁問人攞野就一定係賣既, 3) 我係咁岩有需要先攞,但係就係因為有你地D咁既人,所以次次都攞唔到囉,我都唔林知你奇怪D乜,如果係咁,不如唔好開呢個區啦
作者: kevinling    時間: 2013-10-30 14:02

西x C兄,我都發覺我係度懷疑緊你老舞啊!!我懷疑C兄係咪傻諗左!我夠係交易區落過好多post買野啦!咁你會唔會以為我再賣番d野出去
白諗痴,都唔知仲乜諗野!我之前夠留言過要c姐隻公仔啦!唔通我又攞去賣?
你會唔會high多左呀?介紹医生俾你?
呢個純粹個人意見,不喜勿聽!

作者: jungle    時間: 2013-10-30 19:57
算把喇你個朵臭哂傢喇~~快d開過個ac再問人拎野喇
作者: tiffany_john    時間: 2013-11-2 00:43
真係好心着雷劈
作者: ff7477    時間: 2013-11-9 15:50
Teddy西瓜 發表於 2013-10-29 21:20
kevinling呢條友差唔多好多免費送贈區d po佢都留言要野,龜啊龜用品啊佢都要,但係佢自己又會放龜放龜用品 ...

貪字得個貧,我以後買嘢都留意下係唔係呢個名先,輸打贏要,仲惡過土匪
作者: Teddy西瓜    時間: 2013-11-9 16:33
既然係口口聲聲話冇,好,咁我冇理由懷疑
但係如果有新發現,我一定會去查清楚,
加上我都係講左如果我講錯sorry,
而家我并唔係要玩針對,而係我唔想有傷害到龜龜ge事發生.
ps,唔好諗黎諗去啦先生.
作者: mkmc    時間: 2013-11-18 12:05
師兄都係合理懷疑姐
唔需要打成篇火星文出黎諗喎

歡迎光臨 香港龜友論壇 (https://hkturtle.org/) Powered by Discuz! X3.2