香港龜友論壇

查看: 1104|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

尋求領養-黃肚油彩(己由wel524 領養)

樓主

係潔雯妹妹,豪弟既努力下,一只黃肚得以有一個水質良好,舒適既屋企,三餐飽足,生活無憂.

現調養已完成,塊甲亦好了不小,係有一點刮花需時康復~全品大食,女仔黎~依+安排好心人

領養,领養條件當然係做個成熟,有愛心既主人,吾係拎去賣~

我地一向救番黎吾係販賣,只係想E好佢再予有心人,醫藥費仲貴過只龜係常事~

領養費自定,只能說多多益善,小小無拘,起碼見到您比他人有心~

承上文,吾係販賣,如有心養又吾想俾領養費,就請提供足夠證明說服我地您比肯比領養費既師兄師姐更

有心同更適合做主人~我吾係講廢話,有往例一位學生哥係比夠證據0花費打低一個肯比500既師兄拎走

只安布~我冇打算私相授受,公開出帖以視公正,所以有意pm喇^ ^

http://hkturtle.org/forum.php?mod=viewthread&tid=37773&extra=page%3D2

濠之感受報告:
徇眾要求下, 好多人似乎都好有興趣知道豪CHING是怎樣DE~
咁我就同大家分享少少啦~
話說今日見面, 只用左3秒鐘放好隻龜, 之后豪CHING同我傾左超過1個鐘,
可見豪CHING是一個十分喜愛交朋結友, 與人互相溝通既人
(可能特別是女的~不過似乎佢覺得對象係我, 顯然感到有點失望,
還直說期望是身邊既另一個靚女-講笑, 不過係真),
期間分享左好多有趣既經歷(全部都好搞笑特別聽到佢話跌龜等等, 搭車返屋企果時諗起都笑足全程)
總體黎講, 我覺得CHING係一個十分注重自我形象既愛龜發燒友, 人很好, 易相處, 多笑料

評分

參與人數 2威望 +9 收起 理由
zero_1 + 8 thx~
EV-DAY + 1 支持由wel524 收養

查看全部評分

回復

MAK 發表於 2012-4-28 18:54
嘩,ching咁好人........

:)~
回復

Loan 發表於 2012-4-28 19:48
有2隻公黃肚 呢個男定女?

女........
回復

龜來也龜去 發表於 2012-4-28 21:13
係wor 係唔係柴灣果度?
我見過有鑽紋甘-.-

吾係....未係柴灣捉過任何龜........
回復

係wor 係唔係柴灣果度?
我見過有鑽紋甘-.-
回復

支持支持=]
回復

地板
有2隻公黃肚 呢個男定女?
回復

板凳
有意領養,pmpm
回復

沙發
嘩,ching咁好人........
回復