香港龜友論壇

查看: 830|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

2012過冬前磅重相

樓主

差唔多過冬啦~~ 磅下重,影下相先~~~
記低e個重要時刻~~~~

先睇睇3隻草:

第1隻: 阿三黑仔(325g, 底長:11cm)

尼隻幾乖, 打橫企定定,

八八卦卦周圍望, 阿三: '睇下自己幾重先 ')

第二隻: 肥o都o都既白板(345g, 11.1cm)

E隻另一個STYLE, 務求迫爆箱咁既樣, 不過都好乖咁企定定

第三隻: 大得好慢既阿四爬爬(238g, 9.8cm)
1. 企定定 2. 左望望 3.向上望 4. 右望望 5.周圍望......@@ 就計238g...

跟住到最百厭既大巴-阿一計計 : (都唔知計幾重好@@, 底板14.4cm)

小巴-阿二得得: (476g, 13.2cm)
好彩尼隻都幾乖無俾阿大帶壞 ~~~

登登登登............ 最後壓軸登場既係  .....................阿蠢豆豆 ( 362g, 11.5cm)

果然係淑女, 唔會周身郁, 難怪咁多人鍚~~~
豆豆: '我既重量係秘密T.T'

睇左咁多相, 大家係咪都想磅重度身分享下呢~~~~ 你地都快D POST上黎啦~~~

謝謝觀賞~~~~

評分

參與人數 1威望 +1 收起 理由
EV-DAY + 1 多謝分享

查看全部評分

隻隻龜超過三百克,安全了

繼續餵飽佢地,增肥
回復

肥肥白白啊....
回復

地板
回復 我愛爬蟲類 的帖子

因為特別大隻
回復

板凳
巴西龜突別重。
回復

沙發
Good................

THX^^ 你都一齊GOOD  發表於 2012-11-4 19:51
回復