香港龜友論壇

查看: 626|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

最可怕的路上……聊天室

樓主
話說在一個夜黑風高的夜晚,就在那條最長,最可怕的路上……

計程車司機開過那裡,有個婦人在路旁招手要上車。

一路上蠻安靜的,直到那婦人說話了。
⋯⋯

她說:“蘋果給你吃。很好吃的哦!”

司機覺得很棒,就拿了,接著吃了一口。

那婦人問:“好吃嗎?”

司機說:“好吃呀!”

婦人回了一句:“我生前也很喜歡吃蘋果啊……”

哇!!!司機一聽到,嚇得緊急剎車,面色翻白。

只見那婦人慢慢把頭傾到前面,對司機說……

“但我在生完小孩後就不喜歡吃了…… ”

評分

參與人數 4威望 +5 收起 理由
hongie + 1 ok 好笑
lee25576031 + 1 多謝分享
skclan + 2 多謝分享
MichaelL + 1 粗言穢語/人身攻擊

查看全部評分

地板
聽聞以前有個的士佬見到有個女人截車,正常夜晚都唔會有人去和合石墳埸,竟然咁夜都有人搭車,個司機心諗,冇理由有生意都唔做架,落車時個女人明明比左100港幣,但第二日變左冥通...司機老婆話會唔會比人整估呀,的士佬唯有當自己黑仔,當晚又係同一個女人搭車去和合石,又係比左100港幣,的士佬今次check真係唔係冥通,第二日番屋企一睇又變左冥通,的士佬即係心都寒埋,唯有以後唔載人去啦,當日係佢訓教時,個女人報夢話,先生,唔好意思,兩次都借你過橋,e家我報條六合彩比你當係道歉啦,的士佬醒左之後雖然覺得奇怪,但5蚊條飛搏下無壞,結果真係中左......

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
c87654 + 3 多謝分享

查看全部評分

回復

板凳
哈哈哈

lol^@^~~hahah  發表於 2013-1-1 20:39
回復

沙發
氣溫頓時下降了幾度

評分

參與人數 1威望 +3 收起 理由
c87654 + 3 一針見血hahahah

查看全部評分

回復